ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 898
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Ивеееее, не го мисли. Детето си играе. Още повече на него му прави сигурно кеффф да те вижда как истерясваш - изпробвано е. Успокой се и гледай живота от хубавата страна, като се успокоиш ти и децата ти ще гледат спокойно на нещата.  Hug

Били, нагледно описание на скутера-тротинетка от тук нататък http://elitosb.multiply.com/photos/album/18/18#photo=120 Обаче моето мнение е, че гумите трябва да са гумени или силиконови, обаче те са триколки и ще ни е трудно да пазим равновесие, все още. Другото решение е тапи за уши  Mr. Green

# 91
  • Асеновград
Ооо , ама ивчовата е с 4 колела , аз не знаех , че съществуват такива Embarassed.Виждала съм само с 2 и с 3.Тази , която харесах е с 2 отпред и едно задно , самата тротинетка е метална , ама колелата са пластмасови , не се замислих за шума , но мислех , че тия пластмасови колела може да се счупят по-лесно.

Иве  Hug, не му лепи етикети на детето , здраво и енергично дете е.Ако наистина те плаши , защо не направите консултация с психолог , ще ви даде съвети , как да преодолеете проблемите.

# 92
Иве не се тревожи успокой се до колкото ти е възможно ,защото той усеща, че ти си напрагната и се възползва от това .Не че ще това ще те успокой но Сашо също прави ежеминутно на пук и то знаейки какво прави .Като се опитам да га накажа или да му се скарам плюе и посяга просто е ужасен,но чакам да израстем и това. Crazy

# 93
  • sf
И аз мисля,че е период и е нормално за тази им възраст- едни повече,други по-малко.
Вико понякога е толкова нагъл и непослушен,че отсега сме се разбрали с мъжо,че той ще ходи на родителските срещи,той да се срамува, щото усещам как ще има лошотии, караници, бой, дано поне е добър ученик  Joy

Ще се пробваме ли за среща? В петък?

# 94
За срещата нека да е другата седмица,моля че много съм го закъсала с финансите.И ще трябва да ходя да разхождам кучето и да му давам хапчета.Баща ми ще го оперират и имм анужд аот придружутел и брат ми горкия ще ходи.Аз пращам пари,но физически само това мога да поема.Свеки и свекър ми и те всеки ден са на процедури в поликлийниката,Димитър на работа от сутрин до вечер.Ох искам да свърши вече тоя период.

# 95
  • Асеновград
Е , ако са бебешко-пубертетски истерии , то си личи.Тедо също понякога ме предизвиква точно нарочно , да се пробва докъде може да стигне , дори вчера го питам "Искаш ли да те накажа?" и нашия вика "ДА" , еми наказах го  Mr. Green, в началото тръгна с охота към спалнята , ама бързо му писна да е наказан.

Яна , каква операция , той как е ?

# 96
  • sf
Яна, кураж  Hug стискай зъби,ще мине.

# 97
Ами,ще му присаждат кожа.Не ми е ясно защо е толкова твжка тази операция но явно е.
Никола също изпада в истерии,дали щото му се е счупило нещо или е изкривял за друго ,тръшка се и почва да нарежда ''аз вече не обичам мама''.
Така е майката е виновна за всичко.Онзи ден пък се затвори в стаята да реве и да ми се сърди и аз го питам ''сега пък защо'',а той ''щото говориш глупости''  Shocked.

# 98
  • Асеновград
,а той ''щото говориш глупости''  Shocked.
Joy , сладур
Кураж за операцията , всичко ще е наред , той във Варна ли е в болница ?

# 99
  • София
Проблема е че го прави при мен да привлича внимание.Незнам при друг как ще е,аз наистина не обичам много да се занимавам с тях и си мисля че така се стре ми към мен,но ще се напрегна ден два да видя дали е от това,но толкова съм уморена че ми се мре направо.
Имахме един голям проблем който отпадна пак при Ради,той идваше от мен разбира се, но ми трябваше година да го осъзная и реша,грешката е моя и не ме е срам да го призная.Надявам се и сега да е пак при мен проблема.
Били не искам да го водя на този етап,защото януари го заведох и ме хвърлиха в един филм та все още ме държи,може би и това допринася за състоянието ми.да не досаждам повече

# 100
  • Асеновград
Не досаждаш , Иве , щом са те хвърлили във филм разбирам.Разбирам и , че си уморена и често нямаш сили да им обърнеш вниманието , което те искат от теб.Затова имах предвид да не слагаш етикети като "поведенчески проблеми".Детето просто иска внимание както всяко друго дете , нищо страшно не става , просто опитай да си по-спокойна.Ние се учим сега да бъдем родители , ще правим грешки , но поправими , не се обвинявай излишно.Ти си най-добрата майка за тях.

Сега се надявам аз да не досадих.

# 101
  • Бургас
не се обвинявай излишно.Ти си най-добрата майка за тях.
Много точно казано.  Peace И никой не досажда. Че то за това ако не си говорим и споделяме, то тогава за какво? Те мъжете са до време ...  Mr. Green

# 102
  • София
Не досажда никой, Hug ей сега казвам му казвам не се мажи с фон дьо тена ми той се маже взех му го и ревна,казвам спри той не реве,заключих го в стаята му,защото той не стой там седи до мен и реве неистово,може би не е правилно ама 5 мин и го отключих спря след това веднагаи слушаше вече.Не издържам на рев и писъци и май това ми е проблема.

# 103
Иве, понякога и аз си мисля същите неща за Дели. Струва ми се голям злодей . Дори онзи ден четох цяла вечер за периода от две до три години и се успокоих.
А иначе според мен майката често се опасява, че не обръща достатъчно внимание на детето си, а то може изобщо да не е така.
Иве, всички минаваме през тези притеснения, нали сме родители- задаваме си въпроси, лутаме се, нормално е. Ти се прекрасна майка, познавам те Hug Блазя им на твоите синове, че имат такива родители.

# 104
  • USA
Ето ме и мен. Криси се оправи, вирус някакъв е бил. Днес го водих на лекар, слава Богу, вече няма температура. От утре пак на деКтска градина  Laughing.
Аз днес по случай, че си бях с детето вкъщи се поцепих от работа.  Tired Но ми беше много хубаво с него в парка в делничен ден. Мисля си, че много ще ми харесва да работя от вкъщи.
Утре съм на някакво обучение на другия край на града - сигурно ще си повися доста в задръстването. Дано поне да е интересно.
Снимки ще гледам утре, че сега не мога да ги оценя.  Simple Smile
Аа, да не забравя, Иве, от възрастта е. Не им се връзвай.  Hug След като си отделяме от времето да пишем в родителски форум, сред нас няма гнили ябълки, да знаеш. Всичките сме супер родители. Wink

Общи условия

Активация на акаунт