Ето и малко снимки от Копривщица.
http://juli2007.snimka.bg/family/koprivshtica.499928.18650149
Бооти,нещо ми се губи,сънувах ги преди няколко нощти.
, не се вкарвай във филми, от опит го знаеш.Децата са ти страхотни , нормално е да ни дразнят и провокират на тази възраст,пък й цял живот ще е така 
.А децата са голями терци, Никола хич не ми изглежда слаб, въпреки че както казваш не се храни добре
:
сутринта Ради изля течния сапун за енти път от което аз ревнах,мирясаха ама за кратко.
Личи си, че скоро се е виждал с майка ми.
Мрън!

ще се наредят нещата, сигурна съм!
А като влязат в пубертета какво ли ще си мислим
не мога да преценя
................

Хайде търчане да копирам. Прибрахме се и ми светна, че днес ми е деня за борсата да се разпиша. Добре, че още не бях сложила звяра да спи, че ще трябваше и да го събуждам.
Аман от простотия. Тия хора деца не са ли гледали? Не че искам да се ползвам с предимство, ама понякога звяра не се трае, а няма къде да го оставя. 

много съжалявам за баба ти и дано леко да мине операцията на баща ти.
Жената влезе в положение, че наистина ни е идва нангоре финансово... Ама и е кофти де, щото вече 2 години гледа Сашето и той си е свикнал с нея ...
) - и аз си мислех така - че може само любов да изпитам към детето - да да - ама НЕ. Спрях да търся причината в себе си - ами в края на краищата - то и ние си имаме търпилник. И май на всички деца номерата са едни и същи 
Тук си ми е по-добре 

Юлчета са си деца с характер, а сега се сблъскват доста по-често от преди с разни ограничения и забрани и реагират. Аз го възприемам за нормално
ЛМ разбира се 

Препоръчани теми