ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Ето и малко снимки от Копривщица.
http://juli2007.snimka.bg/family/koprivshtica.499928.18650149
Бооти,нещо ми се губи,сънувах ги преди няколко нощти.  Thinking

# 106
привет
Рано сутринта ходих да давам стерилна урина защото имах малко левкоцити в урината,ама колко е стерилна и аз незнам, защото контейнера беше с калпаво капаче Rolling Eyes
Иве  Hug, не се вкарвай във филми, от опит го знаеш.Децата са ти страхотни , нормално е да ни дразнят и провокират на тази възраст,пък й цял живот ще е така  LaughingТи си страхотна майка и човек   bouquet
Яна, супер са снимките, много ти отива червено  Grinning.А децата са голями терци, Никола хич не ми изглежда слаб, въпреки че както казваш не се храни добре  Grinning:
Велина, бразо на Крис, справил се е бързо с болестта   bouquet
На 28.05 ще ходим на Велинград за уикенда в Двореца ,ако някой иска да се присъедини много ще се радвам Hug

# 107
  • София
Яна гледахме снимките с децата,Ради май помни Надина че вика Кака,Каката.Искали и тях да съм ги водила,аз им заявих,че водят само послушните деца,а те не са послушни и няма да ходят никъде.Преди секунди скупиха един шкаф ooooh! сутринта Ради изля течния сапун за енти път от което аз ревнах,мирясаха ама за кратко.
От сега мисля как ще изкарам лятото,май още по голяма скука ще е.Какви са ви плановете?

т

# 108
Добро утро!
Днес се събудих в много добро настроение. Сега се оправям набързо и отивам на маникюр и педикюр. Много се радвам.
Дели днес ми казва, че го боли крачето и след малко- Ох, мамо, откъде идват тия болести- просто не знам  Joy Личи си, че скоро се е виждал с майка ми.
Иве, вчера гледа ли Иван и Андрей? Много ми е интересно това за ТЕС.
Янче, снимките се страхотни.
Ние на Владая си правим наша стая и повечето време ще сме там. Освен това се надявам, колкото се може повече време да сме на морето.

# 109
Привет и от мен.
Янче снимките са много красиви и с много настроение  Heart Eyes
Ние почивните дни бяхме в Русе, доволна съм - натоварена програма  Grinning
Но тук времето не ми стига за нищо - къщата ми е нагоре с краката, имам огромен куп за гладене и не намирам време да сменя летните дрехи Crazy Мрън!
Мариян и той ми прави на инат и то нарочно и ако съм по-изнервена направо откачам.
Радвам се за Крис, хайде ако има други болни да оздравяват  Hug
Споделяйте още бисери, много ме радват  Laughing
Чакам снимки на Евичка и на Бубето  Flutter

# 110
 wavey
Яна  Hug ще се наредят нещата, сигурна съм!
Снимките са много хубави   bouquet
Иве, по-хубаво от Били няма как да се каже  Hug
Сега си мисля, че възрастта м/у 2 и 3 годинки е най-трудна  Rolling Eyes ooooh! А като влязат в пубертета какво ли ще си мислим  Mr. Green
Тръшкането, рев / то при Ина си е направо дране/, сърденето без причина и при нас са актуални
Опитвам се да игнорирам такова поведение, ако не успявам - излизам от стаята и не се връщам докато не се поуспокои
Май има някакъв напредък, или така ми се иска  newsm78 не мога да преценя 
............... Ох, мамо, откъде идват тия болести- просто не знам  Joy ................
Сладур невероятен  Heart Eyes

# 111
  • Бургас
Много хубави снимки  Heart Eyes

Уморих се. Цял ден с Ивчо в данъчното, едната кола да запиша - другата да отпиша, да ама хората искали копия на документите, сякаш си нямат копир  Crossing Arms Хайде търчане да копирам. Прибрахме се и ми светна, че днес ми е деня за борсата да се разпиша. Добре, че още не бях сложила звяра да спи, че ще трябваше и да го събуждам.

Не мога да разбера, този нашия народ тотално, че е изглупял - изглупял е, ама и толкова да се е озлобил - не мога да го възприема. Една жена преди мен ме пита защо не мина да прередя всички с детето, друга като скочи - и тя била чакала цял ден  #Crazy Аман от простотия. Тия хора деца не са ли гледали? Не че искам да се ползвам с предимство, ама понякога звяра не се трае, а няма къде да го оставя. 

# 112
Никола е с ларингит и както винаги като е болен (без Т) е нетърпим...много енергия има за изразходване. И той прави напук, даже сега влязох във форума да те питам,Иве, за баховите капки,че съм на ръба тия дни...днес вече минах всички граници, защото го напердаших. Досега съм го пляскала няколко пъти символично по дупето, но днес си отпуснах ръката. А се бях зарекла да не му причинявам болка. Като ме видя в такова състояние започна да ми се извинява, обещава, че ще слуша (винаги обещава това), обичал ме, искал да ме гушне, с които думи ми забива нож в сърцето, но аз му бях толкова ядосана,че не исках да го гушна. Заспа без да е обядвал, а аз се обадих на Десо и се наревах едно хубаво...много ми е зле. И аз като Бубето като чета за тази възраст и няколко дни се чувствам по-добре,ще трябва да си ги направя настолни тия  книги.Докато Никола беше бебе си мислех, че може да поражда у мен само любов, щастие, радост,а сега тези чувства, които провокира направо си ме плашат. И аз търся причините у себе си и се замислям за психолог, наоплаквах се  Sad

Страхотни снимки  Peace

Янче, прегръщам те, ще мине този период Hug

# 113
  • Sofia
Яна,  Hug много съжалявам за баба ти и дано леко да мине операцията на баща ти.

Не съм чела много в подробности.
Иве, само не се вкарвай във филми - те са ти го казали.
Днес казахме на нашата бавачка, че от Юни ще е свободна. На мен дупе да ми е яко и Сашо да не боледува като тръгне септември на градина Crazy Жената влезе в положение, че наистина ни е идва нангоре финансово... Ама и е кофти де, щото вече 2 години гледа Сашето и той си е свикнал с нея ...

Марти - специално да те питам - как стои положението с ваксините на малките сега? Утре сме на първа консултация и не знам какво трябва да купувам и какво не.

Сега прочетох какво е писала Марти  (явно по едно и също време пишем  Grinning ) - и аз си мислех така - че може само любов да изпитам към детето - да да - ама НЕ. Спрях да търся причината в себе си - ами в края на краищата - то и ние си имаме търпилник. И май на всички деца номерата са едни и същи Simple Smile

Аз нещо не мога да се впиша в отчетната тема на малката - някак са ми далечни вълненията и трепетите там Simple Smile Тук си ми е по-добре Simple Smile

# 114
И на мен ми е мило и интересно да чета за дребосъчетата, така че пишете и споделяйте  Heart Eyes
А защо винаги търсите причината в себе си  newsm78 Юлчета са си деца с характер, а  сега се сблъскват доста по-често от преди с разни ограничения и забрани и реагират. Аз го възприемам за нормално  newsm78 Thinking ЛМ разбира се  Peace
Ина често ме довежда до състояния на бяс и треперене от нерви, може би понеже при нас това е почти ежедневно / с което, не се гордея, но и двете сме остри камъка и рядко отстъпваме  Embarassed/ вече попретръпнах  Blush Rolling Eyes

А хората наистина много са се озлобили, гледат да се заядат за най- малкото нещо  Rolling Eyes Миналата седмица се спънах на един "прекрасен" Витошки тротоар и залитнах, без да искам закачих с ръката си една "госпожица" е такъв скандал ми вдигна, че умрях от срам  ooooh!
Като си вървя по улицата и гледам около мен, усещам някаква много негативна енергия и ми изглеждат някак запуснати и мрачни Confused И навсякъде само за пари се говори  Confused Whistling

# 115
И аз съм минала през това Марти.Надина беше като бебе богиня,обожавана,не съм си помисляла че мога да я обидя,каму ли да я ударя.Но когато родих Никола така ме дразнеше и вбесяваше,че е яла тупаник.Но се чувствах ужасно щото хем аз я наранявах,хем тя в мен само търсеше утеха щото нямаше друг.И се чувствах виновна,щото мъжът ми ме обвиняваше че обичам повече бебето.Това не е вярно,всяка родилка е като орлица над новороденото,незнам ако не бях с второ дали пак щях да изпадна в тази ситуация.Но и до сега тя е най-големият дразнител в къщи.Освен всичко излезе интригантка и клюкарка,то и в техните градински среди не е лесно да се оцелява.Но сега я уча че каквото се говори и случва в къщи си остава там.Така ме изкарава извън нерви както Никола никога досега и тва не е от възраст при нея.Вече гледам и да не я обиждам,че пък взе много да си го слага на сърце и така трудни са отношенията с щерката от една страна,от друга е толкова сладко.
Веси,станаха им кецовете,но на Надина нещо й обивали.  Rolling Eyes Сега ше видим след обедния сън дали ще й обиват.  Wink

# 116
Веси, мисля си, че мога/трябва да съм по-търпелива, затова...

Искре, последната ми информация е, че до 18 май трябва да е осигурен пентаксима...но то трябваше още април,та не се знае.Аз мислех вчера да го слагам (да си го купя), но Никола се разболя и пак отложих...

Янче, аз се чувствам виновна, че не отделям толкова време за Валери,колкото отделях на Никола като бебе...а и сега. Никола ме е обсебил - иска всичко на момента. Аз пък имам някакъв комплекс,че ако му откажа или го оставя да чака заради бебето,ще го настроя. Онзи ден правя палачинки на Никола и притичвам да кърмя по малко бебо, като му прекъснах кърменето сто пъти...и много такива примери. Толкова много се занимавам с Никола, че като се добера до бебето,то искрено ми се радва да ме види,много ми се смее. Много е сладък и е кротушко,седи и чака да му дойде реда, приел си е съдбата на второ дете.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 17:00 от марисса

# 117
Марти а при нас е обратното баткото е все пренебрегнатия защото малкото царче не търпи конкуренция .Трабва да е по неговата и на момента не помага нищо нито наказание нито каране вече вдигам ръце .

# 118
Да,явно е до характер.Никола по се занимава сам и като съм с двамата все Надина иска нещо.И той все ходи,гушка я,говори й,''стига како,стига вече,какво пак искаш,стига рева.''И той така се научи на много неща сам щото му писваше да чака,а и тя е доста самостоятелна по тази причина.Но си спомням като тръгна на градина и аз като си останах с бебето какъв кеф ми беше,направо се чувствах на седмото небе че за тия часове мога да съм майка на бебе и само с него.Тя някой път реве и се тръшка и вика ''никола е добрия пък аз съм лошата'',пък той всяка вечер ме гали и ми казва,че ме обича,а тя ''стига сте се лигавили''.Аз й обяснявам,че и тя на тази възраст по сто пъти искаше да си казваме че се обичаме,но не помни.
Иве,значи помнят Надина а хихи!То и тя като види близначета все за вас се сеща,трябва да ги съберем някой ден.

# 119
  • София
Марти,ами ако ще го ползваш рядко,рескю се казва,тове е спешното лекарство което трябва да го има във всяка къща,хомеопата ми го е давал да го пия в такива моменти,когато изпушвах от децата.Помага,но при мен за кратко,при теб ще има по добър ефект защото си по стабилна от мен

Общи условия

Активация на акаунт