Аз догонвам със закъснение.Къде прочела,къде недопрочела.

Рокси много се радвам, че всичко е наред вече при вас.Изтръпнах от ужас.Прегръдки на Никсъна от цялото ни семейство

Яна, много хубави снимки.На НИкола много му ходи зелено

У нас нищо интересно.Децата са добре. Тръпна в очакване на резултатите от приема в детска градина и до 31.05 ще е така. Преслав се готви за предстоящата му абитуриентска
Подготвя слова и обяснения в любов към госпожите си. На мен работата много ми тежи. Голям стрес ми е.Излизат ми едно след друго ечемик след херпес. Докога ще карам така просто незнам. Засега удържам фронта, защото не съм сама, но за после незнам.
У нас голямото лигаве е Нелия- тя е на почит. Всички се въртим на пръсти и изпълняваме. Много е инат и трепери като лист като не стане на нейната. Тази вечер одра брат си по лицето ей така без причина. Много плака горкия. Казах и че няма да я целуна за лека нощ докато не му се извини. Е, няма такова нещо- половин час се тръшка, още половин час стоя права до леглото му и го гледа в очите и не се извинява. Накрая склони, защото и се преспа, но го смотолеви, колкото да каже нещо.Брат и е по-отзивчив и милозлив. Поне към момента.
Иначе бърборосва страшно много и ни разсмива всеки ден. Онзи ден баща и и сложи една моряшка шапка и вика:Нелия ти си капитанка, а тя - Аз съм не съм напиканка
Така като ви чета как се оплаквате и се успокоявате във всяка една от вас намирам нещо от себе си и във всяко дете намирам нещо от моите деца

- избутва чинията или купичката... И глад не помага... В детската понякога яде от плодовете, които им дават преди обяд, а на обяд - само хляб. Вчера ми я похвалила, че благоволила да яде и торта
, много ми е гадно .Извинявам се че ви товаря просто исках да си кажа какво ми е на сърцето 

че по празниците не пипнах компютър и много ми липсвахте, а и прочетох много интересни неща.