ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 893
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Аз днес цял ден съм на работа, помагам на мъжа ми.
Дели като че ли е малко по- добре. Благодаря ви. Ели, Дели също предния път пи Аериус.
Мама му, по принцип е класическа, но сега му беше изписала Ипека- боаронско. Аз и имам страхотно доверие, но сега се попретесних.
Ками, пиша и в Искам бебе и в новата отчетна. Никога, ама никога няма да спра да пиша тук  Hug
Утре съм на лекар, нещо ми се е свил стомаха Simple Smile
Не знаех, че горе в Мола са направили още един  детски кът, а видях че на първи нещо се суетяха там.

# 631
  • София
ками, много добре ми звучи това клубче, а цените ,не знам, ако е 400 лева е добре. Simple Smile на нас миналата година към 600 лева без малко ни излезна.
тази година нямам още кристален план, но повече клоня към това да го организирам на вилата в бистрица, но ще видим. трябва да си проверим и финансовия статус  Blush Wink

# 632
оо 400лв са най смелите ми мечти  Laughing А това за Бистрица е идеално,ако и аз имах такова местенце хич нямаше да се двоумя  Peace Hug
Бубе, ипека на Ева й помогна много   Peace

# 633
За какво го изписват тва лекарство ипека?
В този кът дори ни снимаха тримата,за да знаят кой оставя децата и на кой да ги върнат.Затягат мерките с право.
Ками и ние така се връщаме ден преди рождения ден на Никола,все се надявах да сме н аморето и да минем тънко,ама найсе.Много пари по ти яклубове,то наште рожденни дни не излизат толкова.
Бубе споко!  Hug И да пишете всичко тука,така ви се радвам!И на мен ми се иска пак бременна,с бебе.Но не виждам кога,трябва да поработя първо,а и май финансово няма да можем.Не става въпрос за дрехи играчки,а за гледането,начина на живот и така.

# 634
  • София
Янче, да са ти живи и здрави рождениците!

Ками, дай снимка на банския, стана ми любопитно  Simple Smile

Ели, да ти кажа, никой не ни е питал в яслата кой кога ще посещава!

# 635
Галена , съвсем обикновен е черен, с плитко долнище отсрани с връзки, горнището е тригълничета на въженце, много е е елементарен  Grinning, но пък стои добре дори на бременно тяло  Grinning
Да Янче, определено е много скъпо по детските клубчета.Имах идея на някоя полянка да спретнем парти , но няма да успея с организацията,защото имаме доста подготвителни неща около ремонта на банята и тук за две седмици ще бръмна направо.Иначе Ипеката я дават при пристъпна кашлица ,която често води до повръщане или пък затруднено дишане.Но както при всички хомеопатични на едни може да помогне за тези симптоми на други изобщо  Peace
Днес хапнах малко повече череши и така ме боли сега стомаха  Sick

# 636
  • София,
Аз днес не съм се спряла, леле колко неща свърших! ooooh!
Янче честити ти рожденици, да са живи и здрави!  Hug
Галенче фермата си е истинска Joy,т. е. не е бебешка - за деца над три години е поне. Има си конче - като истинско, самата ферма е от модули и представлява - точно конюшня която си се сглобява, има миниатюрни кофи, четки за ресане  на кончето, коритца, ясли където да се храни кончето. Всичко се сглобява - подобно на къща за кукли Wink. А и ние имаме в къщи още две такива подобни кончета и играта е пълна Peace
Честито на Нелия, приемане в градината Peace.
Ками честит бански,  Peace
Забравих да кажа че Ева е много чаровна и снимките от велинград са страхотни Peace.
Яна а Надина е много нежна и много сладка балеринка, а Никола с тези очи  Heart Eyes - страшно дълбоки и чисти, като две езерца, пу, пу, много са сладки и двамата Hug
Ками аз незнам дали ти казвах за ипеката - онзи ден и аз давах на Верониката и то два дни, но ми прави впечатление, че като и давам от нея и някак си се превъзбужда, пулсът и се учестява много, и неможе да спи. В понеделник и давах целия ден през няколко часа може би четири или пет пъти  и давах, че много повръщаше от кашлицата  и не спа цял ден, но нито беше уморенанито нищо, даже вечерта също трудно заспа. СЕга не и давам вече, че е по добре и си спи нормално  newsm78, но това може и да се дължи на самия пристъп, на комбинацията с вентолина знам ли newsm78
Ох направо заспивам на компа, а как ме болят очите и главата, май ще се ходи на очен лекар, нещо в последно време май прекалявам и с компа и с четенето - страшно съм преуморена  Peace

# 637
  • София
А един въпрос много съществен: като ходят децата в тоалетните, не ги ли пръска водата? При нас вчера така стана и ми е много неприятно, слагам над водата малко т. Хартия преди ползване, ама... Извинявам се за подробностите, но  ми е интересно дали има някакъв чалъм)

Задавала съм си този въпрос - но няма как да разбера... не смея да питам, да не взема нещо да го стресна...
Не съм забелязала да е мокро дупето след като свърши... но пък той седи по сума ти време после, та няма как да знам дали не изсъхва. Така или иначе после го мия на бидето, та се надявам, че няма проблем - каквото и да е...

# 638
  • София
Янче  Hug.Честит рожден ден на татко ти   bouquetРадвам се че се възстановява Grinning
Аз днес запазих клубче за РД на Еви и си купих перфектният бански за перфектната цена  Laughing( само 13 лв) Долнището е много удобно за

Моля те, разкажи по- подробно... примерно от къде... аз май искам цял - за зимата за басейн, ама да видим...

ПП
400 лв. за рожден ден и в хубавите ни години не бих могла да дам.

# 639
  • USA
Привет! Моого работа ми се насабра напоследък. Обаче, успях да видя снимките. Много красиви са Евето, Инка, Никола и Надина.  Flutter Колко много са ни пораснали децата!  Heart Eyes Браво на Надина за балета, аз много обичам класически балет. Като малка не можах да ходя, защото ме бяха набедили за дебела (не бях). То тогава мисленето беше, че ако няма да станеш Мая Плисецкая няма нужда да си губиш времето. Като дойдох в Щатите ходих на балет първата година, за изненада на българската общност   Laughing. Страхотно е - много хубави упражнения, красива музика, релакс.  Ако имам дъщеря, ако ще и кюфте да е ще ходи на балет.  Mr. Green Също обожавам народни танци, но с тях няма как да стане работата.

Мама Му, радвам се да те видя отново! Чакаме снимки на Буба. Защо така се е стресирала от РД? Много странно.

За интерактивните книги. Ами, нашите като книга си изглеждат с картинки. Може да му чете устройството, като оцветява думите които чете в момента, а може и детето само да си чете, има и такива с песнички. На мен много ми харесва, защото е 5 мин книжката, а гледам да огранича времето пред екран като цяло. Трудно ми е в това отношение, Кристиан много обича да гледа филмчета. Аз тв не му пускам, само подбрани филмчета и едно предаване като Сънчо. Въпреки това, го гледам как като е вкъщи все около тв кръжи. 

# 640
добро утро
Дани, не съм забелязала при Ева подобни неща,но тя е пила максимум 2-3 пъти в деня.Когато е била на хомеопатични хомеопатката ми беше казала че няма нужда от инхалации.Аз знам че при инхалирането ,особенно ако е била малко по дълга процедурата се получава сърцебиене( Мими ми е обяснявала).На твое място бих спряла ипеката след като има неразположения след това.А изобщо повлиява ли се от нея?
Велина,може да е имало клоун или пък някое дете да я е нагрубило, да й се е скарала госпожа че пипа тортата да кажем.Причини много.............Ева не искаше да стъпи в Хиполенд заради един голям паток( човек облечен)  Laughing
Кати, купих го от маркета до Фантастико ,но цяли май нямаше  Peace
Тази книжка звучи много добре, но май тук не съм виждала такива  Thinking
Писна ми да вали и искам мъжа ми вече да се прибира  Rolling Eyes

# 641
  • Асеновград
Значи ти му четеш , Велина , не чете самата книга , така ли ?Много ми е интересно.Нали Рокси казваше , че това не изморява очите както компютър / как ли са те ?/.
И аз искам бански за 13 лева , и на море искам скоро , и заплата искам , ама няма.Вчера може би спечелихме една поръчка благодарение на мен  Blush, имаме надежди за още един обект - голям , дано потръгне вече , че ми писна да не знам дали другия месец ще получа заплата , тази несигурност ме убива , дори  докато бях в майчинство не съм се чувствала така.
Бубе , чакаме вълнуващи новини от теб днес  Hug.Леле как ви се радвам на бременностите , май и на мен ми се иска вече.

# 642
ами хайде Били  HugСпоред Дянков сме излезли от кризата още април месец,ама май не е точно така..........Дано все по рядко ви бавят парите Били  Hug

# 643
  • USA
Били, има различни режими - може и ти да му четеш, може и устройството да му "чете" (като касетките с приказките е озвучено  с артисти). Аз предпочитам да слуша устройството, защото книгите ни са на английски и е по-добре да ги слуша от някой без акцент Simple Smile. Аз чета само на български, ако е английска книжката му превеждам, но гледам предимно български да чува от мен.

Ками, разбрах за РД. Аз съм старомодна и за мен РД е деца, торта, подаръци и игра на воля. Не си падам по клоуни и организирани забавления на РД. Права си, че такива неща могат много да ги стресират децата. Кристиан миналата седмица видял някакво филмче анимационно с Айрън мен и после само ми говореше колко го е страх, та си поговорих едно хубаво с учителките малко повече цензура да има.

Бубе, не се притеснявай!  Hug Всичко ще е наред!

# 644
  • София
Ако имам дъщеря, ако ще и кюфте да е ще ходи на балет. 

Това си е направо сексистко изказване.  Crossing Arms Какво - момчетата нямат ли право да искат балет?  smile3534

Впрочем, аз не бих завела на балет нито момче, нито момиче - освен ако много, ама наистина много не настоява.
Обичам балета - и класическия, и модерния, нооо  Naughty... осъзнавам, че за участниците е главно тежък труд и лишения и много малко от удоволствието, което получава зрителя...

Общи условия

Активация на акаунт