Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 661
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Джемма страхотно темпо!  Simple Smile
Аз ей това нещо го започнах преди.... като се замисля три години, като го шиех само от време на време, по едно време даже бях го забравила. Сега обаче като не ходя на работа го започнах по- сериозно и дано да го довърша скоро- много бавно върви, чак малко ме е яд, че го започнах

# 301
  • София
t_tabakova, това ми се вижда безкрайно трудно! Колко е голямо?

# 302
  • Балчик
Джемма страхотно темпо!  Simple Smile
Аз ей това нещо го започнах преди.... като се замисля три години, като го шиех само от време на време, по едно време даже бях го забравила. Сега обаче като не ходя на работа го започнах по- сериозно и дано да го довърша скоро- много бавно върви, чак малко ме е яд, че го започнах

Благодаря.
Този модел безплатния на Тихомир Тончев ли е (ако не бъркам името на момчето newsm78)? Аз имам неговата програма, даже направих няколко модела, но така и не ги уших. А сега не я полвам , защото нямам Уиндоус 98, а тя само на него  вървеше.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 00:14 от Джемма

# 303
  • Пловдив
desi_ivanova 22,5 х 27,5 см е размера. 1:1 се шие
Джемма да безплатна схема е на Т. Тончев. Само където някои цветове са ми малко по-различни, но все пак се получава. Надявам се до го довърша до няколко седмици и ще го покажа  Simple Smile

# 304
desi_ivanova 22,5 х 27,5 см е размера. 1:1 се шие
Джемма да безплатна схема е на Т. Тончев. Само където някои цветове са ми малко по-различни, но все пак се получава. Надявам се до го довърша до няколко седмици и ще го покажа  Simple Smile
Покажи поне етапче  Praynig Много красив ми се струва.

Джемма, аз съм била бързачка в шиенето  Grinning , я се виж... даже го свърши  Flutter Браво на тебе, много бързо го опатка  Hug

# 305
Здравейте момичета, имам една голяма молба към вас.От последния  гоблен ми останаха конци Puppets с номера 0542,3372,7258,7380,7295,7307,8275,8305,9528,7351,7010,0525,7009 също така и DMC 909,349,Blanc neige,разполагам също със парче панама 18 кв.на14 кв.Ако някои може да ми изпрати схема на гоблен за да мога да ги употребя или поне част от тях (ако трябва и ще добавя нови)ще му бъда много благодарна.Очаквам с нетърпение вашите красиви предложения.Отдавна търся схемата на Пипи на Ланарте ако някой може да ми я изпрати.Предварително благодаря!

# 306
  • София
Да се похваля с нещо готово:

# 307
  • Пловдив
Здравейте момичета, имам една голяма молба към вас.От последния  гоблен ми останаха конци Puppets с номера 0542,3372,7258,7380,7295,7307,8275,8305,9528,7351,7010,0525,7009 също така и DMC 909,349,Blanc neige,разполагам също със парче панама 18 кв.на14 кв.Ако някои може да ми изпрати схема на гоблен за да мога да ги употребя или поне част от тях (ако трябва и ще добавя нови)ще му бъда много благодарна.Очаквам с нетърпение вашите красиви предложения.Отдавна търся схемата на Пипи на Ланарте ако някой може да ми я изпрати.Предварително благодаря!

Най-лесно ще ти помогнем, ако снимаш конците. Така по номер става много сложно - трябва да се търсят в каталог и т.н..

# 308
Обаче нямам възможност да  ги снимам,съжалявам.

# 309

голяма красота

# 310
  • Плевен

HugДа, наистина прекрасен пейзаж ! PeaceНе че съм голяма фотографка ,но дано не се обидиш  Heart Eyes,погледни като пипнах снимката малко и пейзажа ти се показа в целия си блясък  Blush Simple Smile

Джема - Кончетат та ти са супер!Дано ти донесат щастие и богатство,както гласи поверието !    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 15:15 от pepen

# 311
  • София
Честно казано, Pepen, цветовете, които са ти се получили от моята снимка са далече от истината  Confused. Гоблена е сниман вечерта, мокър в банята (от чисто нетърпение да се изфукам). Цветовете са много нежни, не се натрапват.

Това е сега, изсъхнал и изгладен.  Simple Smile

# 312
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Защо сутринта оформлението на форума, и то специално на този бе доста по-различно, но на мен доста повече ми хареса. Кой го промени? Аз реших че грешката е моя компютър, защото сега е стария вид. Дали аз съм натиснала нещо?
wesi.i.gogo страхотен е!

# 313
  • Плевен
Честно казано, Pepen, цветовете, които са ти се получили от моята снимка са далече от истината  Confused. Гоблена е сниман вечерта, мокър в банята (от чисто нетърпение да се изфукам). Цветовете са много нежни, не се натрапват.

Това е сега, изсъхнал и изгладен.  Simple Smile

Да наистина сега е  newsm10 Аз се опитах само да го осветя  и за съжаление не съм го виждала на живо  Confused ooooh!Много е нежен !Поздравления! smile3501 smile3525

# 314
  • Пловдив
aynur ето до тук го докарах този гоблен

Снимката нещо не ми се получи този път. Има разлика от оригиналния, защото доста цветове ги замених с подобни на тях  Embarassed
 И нещо друго ми е проблем- както се вижда оставила съм отстрани доста малко панама /и аз не помня защо, все пак преди доста време го започнах/.  Искам да питам- дали ще е проблем после поставянето в рамка?

Общи условия

Активация на акаунт