Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Аз днес ще се въздържа от шиене на Св Георги, то и без това през последните дни не съм боцкала ...
Мъж ми е рожденник днес и макар че не се казва Георги , за него го шия...ама ..кога ли ще го завърша , с това темпо на шиене ... Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 16:43 от Мимито & Светла

# 31
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз днес ще се въздържа от шиене на Св Георги, то и без това през последните дни не съм боцкала ...
Мъж ми е рожденник днес и макар че не се казва Георги , за него го шия...ама ..кога ли ще го завърша , с това темпо на шиене ... Embarassed Embarassed

Crazy ей така се развалят семейства  Laughing
как сега да сервирам моето маломерно бутче?

да ти е живо и здраво мъжлето и да те слушка много  Hug

# 32
Честито на всички празнуващи днес  - и именници и рожденници   bouquet! Да са живи и здрави, и да празнуват и се веселят до зори  Hug!

magi_sveta , благодаря и на теб за коментара. Колебанията ми не са свързани толкова с размера, а с бода - на 25 каунт трябва се шие с кръстат бод и един кат конец. И тъй като шия изключително кръстчета, нещо не ми се захваща гобленов бод  Crazy, та и от тук и чуденките ми.
А иначе съм гледала при рускините тези гоблени и с кръстчета и с гобленов, стават си страхотни, само трябва да се навия най-после и да се реша как ще го шия  Laughing.

# 33
Слуша той , много е примерен  kiss  cook cheers
Даже вчера с Мимито заедно му спретнахме бисквитена торта с ягодов крем и банани  eat
Yum това отгоре е настърган шоколад и кокосови стърготини ...
На вкус е много по-готина отколкото на външен вид  Mr. Green  hbdtu  Joy

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 17:10 от Мимито & Светла

# 34
  • Свиленград
Не съм сигурна дали тук е мястото, но имам един въпрос. Комплектовах си този гоблен. Даден е да се шие с една нишка почти целия.Ако го направя  с две нишки, а там където е с две - с три нишки дали ще се получи?

# 35
  • Варна
Честит празник на всички рожденници и именници,Здрави и щастливи да са всички,  Аз преди няколко дни приключих с моите коне   ,Много ми е скромен пред вашите  Rolling Eyesпоздравления на всички Peace,Имам един въпрос, Гоблена Арабско момиче само на тонирана панама ли се шие и откъде може да се купи такава във Варна?Изобщо продава ли се ?

# 36
Аз само да се запиша,че нямам за показване нищо!Мислих днес да си купя африканката ама по стечение на обстоятелствата бях на друго място  Confused

# 37
  • Бургас
Здравче   Честит Рожден Ден
Много здраве и успехи във всичко ти пожелавам

# 38
  • Балчик
Честит празник на всички рожденници и именници,Здрави и щастливи да са всички,  Аз преди няколко дни приключих с моите коне   ,Много ми е скромен пред вашите  Rolling Eyesпоздравления на всички Peace,Имам един въпрос, Гоблена Арабско момиче само на тонирана панама ли се шие и откъде може да се купи такава във Варна?Изобщо продава ли се ?

Еее, браво. Малко ти завиждам за кончетата, аз имам още доста работа по моите.

# 39
Честит празник на всички именници/чки. Да е светло името Ви, и нека Ви носи много здраве и море от любов и щастие.

НАЗДРАВЕ

# 40
Честит празник на всички именици и рожденици!

От мен готов гоблен с лоша снимка, и без стъкло на рамката, но много му се радвам.  Flutter
http://prikachi.com/images.php?files/1560926b.jpg
За пръв път кръстчета и контурен бод ми беше.  Едната перка така и не я докарах права.  Embarassed Подарък е за една колежка, която много се зарадва, а какво по-хубаво от това.

Благодаря на Джъмперита за помощта!

И още един въпрос към нея: купувала ли си от тези ДМЦ от Хонг Конг? Измамно евтини ми се струват.
http://cgi.ebay.com/DMC-447-Color-Embroidery-Cross-Stitch-Floss- … sh=item4aa0dd3835

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 01:43 от D_ana

# 41
  • гр.Плевен
Честито на всички именици и рожденици! (май с известно закъснение, за което се извинявам)

ХАЕД-а го започнах на неразграфена българска панама, от тази, която отговаря на 22 каунт Аида. Шия стандартно - гобленов бод с двойна нишка. За сега изглежда добре, но още мноооого малко.

# 42
сещам се, че в предните теми някой беше шил този гоблен:  може ли да ми дадете повечко информация за гоблена и ентуално къде мога да намеря схема?

# 43
  • София
Честит празник на патерица на всички   bouquet
Записвам се да ви следя,че после няма да ви намеря.Аз нещо съм малко болна и нем и е до шиене сега  Sad

# 44
D_ana, много е красив. не съм купувала от това дмц, не мога нищо да кажа, но си струва да опиташ с малка поръчка  Peace
vadada, много е нежен и не бих го шила с 3 ката конец
tutune, панамата на ланарте не се продава отделно. аз бих взела оригинал. конете са станали супер
petli, това май го имам, ще си погледна архива
и на патерица честито на празнуващите именници вчера. при нас беше на бзрокрацията Mr. Green та празнувах и аз

Общи условия

Активация на акаунт