Бродирана красота - Гоблени 73

• 109 211
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Балчик
Шиете ли днес момичета? Спасовден е, прави се помен за умрелите и не се похваща никаква работа. Не съм шила и вчера- кончетата ми не са мръднали.

# 181
Джемма, аз снощи изкарах един конец, но нещо не ми вървеше и се отказах. А тази вечер бродирах. Реших че вечерта вече е минал празника ooooh!

# 182
правилно: минал е празника, можете да шиете Simple Smile
Royal Paris с Anchor ли комплектоват ?

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 22:51 от petli

# 183

Вижте на какво попаднах : Закрепление одиночных крестиков

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 23:12 от Мимито & Светла

# 184
pepen страхотна си    bouquet  и схемите са четливи!
Аз не знаех,че е празник вчера и ших!

# 185

Royal Paris с Anchor ли комплектоват ?
да. Те са търговска марка на  компанията  Coats Crafts UK, заедно с още няколко други- Anchor , Maia,  Fleur de Lis

# 186
ясно. а в такъв случай Maia с Anchor ли са или специално багрени ?

# 187
Всички продукти на Coats Crafts UK са с Анхор.

# 188
  • София

Аз не съм шила тия дни, ама защото не ми остана време  ooooh! от хайманосване  Whistling

П.С. Да се редактирам и да добавя едно линкче за идеален гръб при кръстчета. За мене прекалено чак толкова старание за гърба де - ама все пак http://whiteangel.gallery.ru/watch?a=pnP-cg6K

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 12:29 от Ivanichka

# 189
  • Варна
 Здравейте от мене,Имам нужда от съвет,Уших си едно малко моделче /ще го покажа като качим снимките/ та интересува ме как мога да го превърна в ключодържател,И още нещо,С риск да ми се смеето дали малък модел гоблен подлежи на ламиниране,

# 190
  • Пловдив
Здравейте от мене,Имам нужда от съвет,Уших си едно малко моделче /ще го покажа като качим снимките/ та интересува ме как мога да го превърна в ключодържател,И още нещо,С риск да ми се смеето дали малък модел гоблен подлежи на ламиниране,

Стига някой да се съгласи да го ламинира. На мен са ми отказвали, но съм виждала ламинирани модели, направени като книгоразделител

# 191
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мацки, ДМЦ 100? къв цвят е?

# 192
  • sf
Записвам се,че ви изпуснах. Нищо ново при мен- мъча пейзажа,ама върви бавно. Не съм шила от седмица-две.  Rolling Eyes

# 193
tutune , освен ламинирани, в магазина на ДМЦ продават ключодържатели в различни форми. И в тях можеш да си сложиш каквато искаш гобленче - миниатюрка, разбира се Simple Smile

# 194
Мацки, ДМЦ 100? къв цвят е?
Ъъъъъ, има ли такъв номер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт