Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 140
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Аз имам поръчани снимки от 03.05 ,които още не са тръгнали. Да не говорим, че вчера получих снимки поръчани на 03.04.Какво става незнам, преди идваха за три дни  newsm78

# 16
...
Днес си взех Мечо, много е сладък  Laughing но снимката не е излязла много добре, цветовете са доста по-различни. Снимката стои все едно плата е оцветен, а не като лъскава щампа. Размерите й са 8.5 х 6.5 см. Като цяло съм доволна  Simple Smile
За този Мечо от миналата тема чета и все се питам какво е това, но така и не съм писала.
Тина, може ли да го покажеш  Blush

Десита и от мен   bouquet за новата тема...това с новата доставка хич не ми харесва  Confused Верно, че сега "подаръкът" при покана на приятел е "по-скъп", ама като няма кого да каня 3.40 не ми се дават за щяло и нещяло...ще поръчвам по-рядко и това си е.

# 17
  • у нас
  bouquet

# 18
# 19
 Mr. Green Тина, ама то било истинско плюшено мече. Чудих се какво ли ще е... колаж от снимки под формата на мече (бая фантазия имам, та дори си го представях  Crazy), а то играчка със снимка на тениската май  Rolling Eyes
Много е сладурско  Grinning

# 20
  • Варна
Играчка си е  Simple Smile Бях пуснала линк преди, ето го пак:  http://www.photobox.co.uk/shop/fun-stuff/photo-teddy
Сладко е, само дето качеството на печата не е много добро, но е интересно като идея.
Ако ще поръчвате да знаете, че е по-добре снимката да е на лица в по-близък план, имам чувството, че ще изглежда по-добре така Peace

# 21
Здравейте, искам да попитам колко е доставката на снимки от 1-99, понеже ми иска £3.40, а по-рано беше писано, че е по £2 да не би аз да съм объркал нещо?   newsm78  Embarassed И да ви попитам: Биллинг адресът кой трябва да е: моят или този на банката?  Rolling Eyes

# 22
Здравейте, искам да попитам колко е доставката на снимки от 1-99, понеже ми иска £3.40, а по-рано беше писано, че е по £2 да не би аз да съм объркал нещо?   newsm78  Embarassed И да ви попитам: Биллинг адресът кой трябва да е: моят или този на банката?  Rolling Eyes
Толкова е вече доставката,грешката не е в твоя телевизор.Биллинг адреса си е твоя адрес,освен ако не живееш в банката. Mr. Green (шегичка)

# 23
Толкова е вече доставката,грешката не е в твоя телевизор.Биллинг адреса си е твоя адрес,освен ако не живееш в банката. Mr. Green (шегичка)

Laughing Не, все още  Laughing Laughing А само чрез пей пал ли може да се поръча, понеже ми излиза такова съобщение, и ако "ДА" колко ще ме "одерат" за това "удоволствие"  Rolling Eyes

# 24
Ако имаш регистрация там- нищо
ако нямаш- блокира и 1.5 долара още,които по думите на няколко момичета тук,после се връщат,но аз лично не мога да потвърдя,понеже незнам точно колко пари бяха останали в картата.Иначе със сигурност знам,че блокира тази сума.

# 25
  • София
Добре де, като съм платила вече през Фотобокса  с Пейпал /нямам регистрация/ това означава ли, че вече картата ми е регистрирана там?  Thinkingнищо не разбирам от това плащане - пак си въвеждам номера на картата, но иска допълнително адрес и телефон.

# 26
Днес направих поръчка и доставката ми е 1.95 ,но не съм ползвала кредит и отстъпки

# 27
  • Варна
renni79, не ти е регистрирана картата в ПП. Регистрацията става на сайта на пейпал.

Много странно с тея доставки, пробвах на нов акаунт с кредит за безпл. сн. и ми дава 1.95, а на стария ми, без да имам каквито и да е кредити, ми дава 3.40 Thinking

# 28
здравейте момичета някой може ли да ми разясни аз може ли да дам да ми проявят снимки каква е цената и как става има ли някоя мама която се занимава с това предварително благодаря и хубав ден на всички

# 29
An86, прочети първия пост в темата и доста неща ще ти се изяснят. Ако още нещо не е ясно, ще питаш в темата.  Поискай покана от някой вече регистриран, ще получиш 50 безплатни снимки.

Общи условия

Активация на акаунт