Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 127
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
    Момичета, какво имате предвид под събиране на кредитити за поръчка от фотобокса? Аз съм правила няколкоко поръчки и са ми пращали код за 10 процента намаление или нещо такова. И то имаше краен срок да се използва, примерно до 2 седмици важи или нещо подобно. Това ли имате предвид под кредити?
    А за тези фотокниги, големите, когато имаше промоция 2 на цената на 1, една приятелка ми каза, че може да се поръчат само 2 абсолютно еднакви фотокниги, а не 2 различни с различни снимки, за да важи промоцията, това вярно ли е или нещо не сме доразбрали? Ако пак има подобна промоция и ако може да се поръчат все пак 2 различни книги бих се възползвала от нея.

# 286
    Момичета, какво имате предвид под събиране на кредитити за поръчка от фотобокса? Аз съм правила няколкоко поръчки и са ми пращали код за 10 процента намаление или нещо такова. И то имаше краен срок да се използва, примерно до 2 седмици важи или нещо подобно. Това ли имате предвид под кредити?
    А за тези фотокниги, големите, когато имаше промоция 2 на цената на 1, една приятелка ми каза, че може да се поръчат само 2 абсолютно еднакви фотокниги, а не 2 различни с различни снимки, за да важи промоцията, това вярно ли е или нещо не сме доразбрали? Ако пак има подобна промоция и ако може да се поръчат все пак 2 различни книги бих се възползвала от нея.

ами .. информацията ти не е точна

Кредити се събират по следния начин - препоръчваш сайта на приятел, той си поръчва безплатните 50 снимки и ти получаваш бонуса , който си си избрала при изпращане на поканата - 5 лири или 50 снимки. По подразбиране е 5 лири. Така събираш пари и в срок 3 месеца трябва да ги ползваш в сайта.

Кодът за фотокнигите изтече вече. Там си пишеше, че трябва да са от един вид, но може с различно съдържание.

http://www.photobox.co.uk/my/promos?cid=navbar001  ето в този раздел, както и на мейла пристигат актуалните оферти.

# 287
  • у нас
току що получих поредната си поръчка от фотобокса. Изкарах 182 снимки. Доставката им беше 8,50 лири, използвах код за намеление и кредите които имах и платих само 0,89 лири. Така че си е направо без пари. Но това ми беше последната поръчка за съжаление от сайта, докато не намалят доставката. Иначе снимките са перфектни.  Peace

# 288
  • Перник
Здравейте, може ли някой да ми прати покана?

А може ли да се плаща с Пейпал, че имам едни пари в ъкаунта.

Получих покана Grinning

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 09:16 от nadiad79

# 289
Да, плаща се с Пейпал  Peace

# 290
  • Перник
Чикита, благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 291
  • София
Благодаря за информацията!
Мислех, че за една поръчка може да се ползва само един код за намаление, но сега разбирам принципа.
И за фотокнигите информацията е много полезна! Благодаря!

# 292
Момичета и аз се регистрирах. Още не съм използвала първоначалните 50 бройки, но с тази доставка 5.10 паунда май не е особено изгодно... има ли начин да поръчам снимки, така че да излязат по-евтино?  newsm78

# 293
Пипелота, май най-евтино излиза, като изхарчиш малко повече парички  Confused
1. От този твоя акаунт се покани на друг, на името на родниа, с когото живееш или пък на себе си, но с име и презиме. Тогава там получаваш 50 безплатни снимки и поръчват от него - плащаш 5.10лири. Когато каниш приятел (себе си в случая) имаш опция за избор да ти дадат 50 безплатни снимки или 5 лири подарък, вземи парите, така на товя първи акаунт ще имаш 50 безплатни снимки/подаръка от приятелката, която те е поканила+5 лири, които ти си спечелила от поканата  Peace
Пробвай и с кода PACK100, ойто уж дава 100 безплатни снимки да видиш дали може да се комбинират някъде нещата.

# 294
Благодаря за съвета   bouquet Ще опитам...

Anny_, последвах съвета ти, избрах 5 паунда, но сега как да ги добавя в кощницата, за да ми направи отстъпка? Не се добавят автоматично и доставката от 5.10 паунда си стои...

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 11:25 от ПиПеЛолита

# 295
  • Варна
PACK100 не дава ли отстъпка от цената за 100 снимки, а не 100 безплатни Thinking

ПиПеЛолита, трябва да поканиш втори мейл от твоя акаунт, после да пуснеш от втория поръчка, за да се зареди на първия акаунт бонуса, anny_ го е обяснила Peace

# 296
Не съм разбрала, че от втория трябва да се пусне поръчка, за да се зареди първия... Извинявам се  Embarassed

# 297
За PACK100 сигурно бъркам, извинявам се за подвеждането  Embarassed
А и май после като прочетох писаното не съм го обяснила на 100% - от първия каниш и правиш 2ри акаунт, Пенелопа, поръчваш от него и харичиш 5.10 лири за доставката, тогава на първия акаунт получаваш 5 лири или 50 снимки както си избрала, там си имаш и 50 безплатни снимики, получени от приятелката, която те е поканила, значи на този първия акаунт ще изхарчиш само 0.10 лири за доставка, като си ползваш кредитите Wink

# 298
  • у нас
на мен ми се хвана кода за намаление на 200 снимки, а нямах толкова качени снимки. Peace

# 299
  • Пловдив
Може ли някой да ме покани? Peace

Общи условия

Активация на акаунт