Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 163
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
daskal77  дай имейл

# 301
  • Пловдив
Благодаря, вече ме поканиха! Peace

# 302
  • Варна
Преди няколко дни ви споделих, че ми се губи една поръчка от 28.05 на 100 снимки. И то единствената на която и платих доставката....Няколко пъти проверявам в пощенския клон, но уви няма ги. На някой случвало ли му се е да се загубят снимките и пращат ли ги отново? И какво точно трябва да напиша в писмото?

# 303
  • Варна
Изчакай поне 14 работни дни и така им пиши, коректни са!

# 304
е, к"во стана сега!?
защо доставката стана 5,10 паунда?
много тъпо smile3512 smile3512

# 305
една снимка 0.05 ли излиза за паунд става въпрос,че нещо не ми стана много ясно?

# 306
  • Варна
Минутки преди да ми изтече поредния кредит поръчах тениска на мъжа ми на 02.06 , пратиха я на 8-ми, на 14-ти вчера беше тук.  Материята е плътно трико, а снимката е чудесна, не е като аплкация, на допир не се усеща разликата между трикото и снимката. Аз лично направих колаж през Пикасата. При първа възможност ще сложа снимка. А , да кажа че са уголемени.

# 307
Минутки преди да ми изтече поредния кредит поръчах тениска на мъжа ми на 02.06 , пратиха я на 8-ми, на 14-ти вчера беше тук.  Материята е плътно трико, а снимката е чудесна, не е като аплкация, на допир не се усеща разликата между трикото и снимката. Аз лично направих колаж през Пикасата. При първа възможност ще сложа снимка. А , да кажа че са уголемени.
E, това се казва добър отзив!  Благодаря Стенли ! smile3501  при първа възможност съм решила да си поръчам и аз тениска.

А За кредитите - да ви кажа- имах кредит от 2 паунда още , и вече щеше да ми изтече. Писах им с молба да да ми удължат срока и ... 
          ОК! удължиха ми срока с 1 година! newsm10
 Много съм доволна, ще си поръчвам пак от тях със сигурност,  въпреки новите цени на доставките!   love001
  ще събирам кредити и ... ще поръчвам така.

# 308
искам да попитам за парите които блокират в повече-около 1 евро някъде ,разблокират ли ги пак след 45 дни.защото вече съм направила 3 поръчки и ми е интересно тези пари дали ще ми бъдат разблокирани

# 309
искам да попитам за парите които блокират в повече-около 1 евро някъде ,разблокират ли ги пак след 45 дни.защото вече съм направила 3 поръчки и ми е интересно тези пари дали ще ми бъдат разблокирани

на мен ми ги разблокираха като си валидирах картата с 4 цифрения код, но ми отидоха в пейпал акаунта - там виждам че имам 1,50 евро, докато доларите ми се върнаха в сметката в лева.

# 310
  • София
Тази оферта получих за френския Фотобокс,кода е 100TIRB - http://photoways-m.neolane.net/nl/jsp/m.jsp?c=fa8ebe782d7edd3c6d
Ама нещо доставката солена излиза... Rolling Eyes

# 311
  • София
Момичета 2 въпросчета, че не съм поръчвала от зимата   Praynig

Промяна ли ила....
-не получава ли и канещия и поканения 50бр. безплатни снимки newsm78

- и доставката нали беше 1.99 паунда....сега 3.40 паунда  ли е  newsm78

# 312
Има, има, Кети...когато каниш може да си избереш да получиш 5 лири или 50 безплатни снимки (това добре като начало и после идва гголямата брадва  Laughing доставката вече е 5 лири, дали не беше и 5.10 даже  Crossing Arms

# 313
5.10  Peace
За съжаление! Cry

# 314
Здравейте момичета!
Интересува ме някоя от Вас дали е изисквала забравена парола и след колко време я получихте. Преди два дни си направих нов акаунт, качих снимките ... и от вчера не успявам да вляза... допускам, че съм объркала нещо паролата Sad
Хубав ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт