Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 139
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Цената е взависимост от бройките.0.10 лири е до 199 бр.Колкото са повече снимките,толкова по-евтини стават.Но и доставката им се качва.Дебнем за кодчета за безплатна доставка или за намаление примерно на 5 лири,ако похарчиш 20 лири. Peace

# 736
благодаря на вси4ки ,ве4е ми пратиха покана

# 737
може ли някой да ми каже дали сам разбрала правилно:аз си пора4вам 50 снимки за 5.1 лири,пра6там покана на мъжа ми(примерно) и полу4авам 5 лири бонус(които мога да използвам за следва6та пора4ка да си платя доставката),а мажът ми полу4ава 50снимки+5.1доставка!това озна4ава 4е факти4ески на третата пора4ка снимките могат да излязат по4ти безплатни и то ако поканения пусне пора4ка.така ли е newsm78?

# 738
  • Варна
Първо ти се регистрираш, пращаш на мъжа ти покана, той праща на сестра си примерно.
Сестрата си пуска поръчката с доставка 5.10, на мъжът ти му се зареждат 5 лири бонус и с тях си плаща доставката, а след това ти получаваш бонуса и с него плащаш твоята доставка Wink

# 739
Като пращате покани - обяснявайте на хората какво да правят, че да не се набутат. Да не кажете, че се заяждам.

Когато се регистрирате първо пращате покана (не бързате да си поръчвате 50-те безплатни) за да ви излязат сметките.

Между другото, дано на Фотобокса да не им дойде наум да направят така, че за да поканиш трябва да си поръчал веднъж  Wink

И още нещо - забави ми се една поръчка, със зор я открих - в пощата естествено  #2gunfire

Наложи се да си извадя една спешна снимка тук във Фото Граф и съм направо  Shocked Shocked Shocked от разликата - не е истина как ни прекарват - отвратително качество!

# 740
аха,маи ми стана ясно,но парите полу4ава6 тогава когато поканения пусне пора4ка и това става в рамките на един месец?

# 741
аха,маи ми стана ясно,но парите полу4ава6 тогава когато поканения пусне пора4ка и това става в рамките на един месец?

30 минути след пускането на поръчката се получава бонуса.

50 безплатни трябва да се поръчат в рамките на 1 месец от регистрацията.

5-те лири могат да се използват в рамките на 3 месеца от получаването им.

# 742
Offer code: 48PSALE     Offer ends: 10am Monday

48 HOUR PRIVATE SALE: 50% off everything

# 743
  • Пловдив

пробвах кода, но не става при мен

# 744

пробвах кода, но не става при мен
Тъкмо ме беше яд, че нямам толкова снимки, за да пусна поръчка и като видях писаното от теб, Анели, реших да пробвам...ми да, то кодът е пак само за нови клиенти  Crazy Пише, че не съм подходяща за офертата, `щото през последните 5 години!! съм правила повече от 1 поръчка  Laughing И кредит да има човек, няма как на далавера да си го ползва.

# 745
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Някой да ме ориентира, защото не съм поръчвала от много месеци - от нов акаунт имам 50 кредита, да ама доставката не е вече 1.99лири, а 5 и нещо? Къде бъркам, или просто са сменили "правилата" англичаните? Whistling

# 746
Ооо, Муцунка, за съжаление никъде не бъркаш, мила, хич не е грешката в теб  Confused
 Naughty Не четеш редовно темата  Mr. Green
От доста време вече доставката е 5.10 даже....та и кредит от покана да имаш, поне 10 англ "стИнки" отгоре трябва да си доплатиш (при нова покана на приятел ти дава възможност за избор да получиш 5 лири или 50 безплатни снимки).

# 747
  • Пловдив
Поиграх си малко и се възползвах от кода .Намали ми цената на снимките, но не и доставката .За 7 лири ще получа 99 снимки  Peace

# 748
Имам покана вече, благодаря Hug

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 10:54 от sabotage

# 749
на кой е-майл искате да Ви прати някой покана?

Общи условия

Активация на акаунт