Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 181
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Аз си получих чашите от последната промоция! Много са хубави и съм доволна, но тава с увеличената доставка е лошо..... Thinking

# 196
  • Хасково
Много странно: Преди да влезна в аканта си погледнах условията и цени за доставка до Европейски страни- 2,29 лири Peace
Влизам в акаунта си и отново стигам до същото място, само че сега ми показва 4,99 лири. Shocked Thinking Naughty
Хм, и друго ме учудва: защо за европейски страни доставката е 4,99 а за останалия свят е 3,59? Не трябва ли да е обратно?

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 19:54 от di-di

# 197
Ами като при Ларедут е станало....За европейски страни едно, а за България и Румъния като рискови зони- двойно.  Confused

# 198
За останалия свят е по-евтино, но май има мито.

Още не мога да го преживея това увеличение  Sad

# 199
  • Пловдив
Аз вече не съм техен клиент  Sick

# 200
Аз вече не съм техен клиент  Sick

ще си използвам кредитите само за снимки и после ще видим.... лоша работа, дано оправят цените...

# 201
Честито поредно поскъпване  Shocked

Service     Information     Price
   AIRMAIL (EUROPE)       
3 TO 5 DAYS   AIRMAIL (EUROPE)
Airmail is the fastest and most cost-effective way to send items worldwide. Aim to deliver to European destinations within three working days and worldwide within five.
   £5.99

#Crazy #Crazy #Crazy

# 202
Честито поредно поскъпване  Shocked

Service     Information     Price
   AIRMAIL (EUROPE)       
3 TO 5 DAYS   AIRMAIL (EUROPE)
Airmail is the fastest and most cost-effective way to send items worldwide. Aim to deliver to European destinations within three working days and worldwide within five.
   £5.99

#Crazy #Crazy #Crazy

при мен стои още на 5,10  Rolling Eyes охххх

# 203
  • Варна
При мен пък е 4.99 като вляза в акаунта си.
Ами то с неполучените пратки и повторно изпращане, хората трябва да си избият парите някак.

# 204
Ами то с неполучените пратки и повторно изпращане, хората трябва да си избият парите някак.

това си е така, аз затова съм се дразнила, че пощите бавят нещата и отделно се получава, че някои хора са нетърпеливи и в крайна сметка получават 2 комплекта снимки ...

но има и друго - ето новата оферта - препоръчайте и ще спечелите... те просто са наясно, че има регистрации само за тези 50 безплатни и всъщност от там искат да спечелят...

# 205
  • София
А и като се прибави фактът, че всеки има н на брой акаунти...

# 206
Искам да поръчам 200 снимки,някой може ли да ми каже най-изгодната оферта,мерси Simple Smile

# 207
  • Хасково

И при мен показва така, но при финализиране на поръчката ми таксува доставка 5,10 при 99 снимки.
Днес ми изтичаше срока за 50 безплатни снимки, а и имах натрупани 10 лири от покани, с които заплатих допълнително още 49 снимки за 3,92 и доставка 5,10 или общо 9,02. Е, това е предполагам последната ми поръчка при тях, ако цената на доставката остане същата. Cry

# 208
  • Варна
Искам да поръчам 200 снимки,някой може ли да ми каже най-изгодната оферта,мерси Simple Smile
Може да пробваш като си направиш 1-2 нови акаунта и поръчаш от тях, а на този от който си поканила да получиш бонус. После от канещия акаунт да си пуснеш определен брой снимки, има кодове за намаления:
100 Standard Prints for £10 - OFFERCODE: PACK100
150 Standard Prints for £15 - OFFERCODE: PACK150
200 Standard Prints for £16 - OFFERCODE: PACK200
250 Standard Prints for £20 - OFFERCODE: PACK250

Ако пък пуснеш само от първия акаунт всички снимки, може да пробваш дали ще ти хване кода MAYFREE (до 27.05) за безпл. дост.

Трябва да си сметнеш с кой вариант ще излезе най-изгодно, зависи и от това на кой акаунт каква доставка ще ти иска.

# 209
  • Montana
В Кравичката получаваме по 200 безплатни снимки за всеки регистрирал се препоръчан от нас приятел. Peace
За кой сайт става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт