Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 144
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Току-що погледнах 100 снимки струват 10лири,доставката е вклучена в тази цена,така пише

# 241
Току-що погледнах 100 снимки струват 10лири,доставката е вклучена в тази цена,така пише

и аз така го разбирам, но и безплатна доставка си е далавера ... даже голяма далавера при тия нови цени... ще пробвам да поръчам тия дни.

# 242
  • Варна

и аз така го разбирам, но и безплатна доставка си е далавера ... даже голяма далавера при тия нови цени... ще пробвам да поръчам тия дни.
Ей и аз ще пробвам тогава най-късно утре, защото имам точно толкова кредити да приключа с тоя сайт  Mr. Green

# 243
10/15 при мен са 39 стотинки ... дори и с новите цени на доставките ...пак са ми по евтинки от англия да ги зимам

# 244

Ей и аз ще пробвам тогава най-късно утре, защото имам точно толкова кредити да приключа с тоя сайт  Mr. Green
                при мен не е така , пробвах и доставката си я има , само като поръчаш снимки за над 10 лири приема кода PACK100 и дава отстъпка от 2,49 лири -над 15 лири PACK150  пак 2,49 лири отстъпка , PACK200 за над 16 лири дава 3,99 и PACK250 за снимки над 20  лири дава 4,99 , като в тия лири само снимките , доставката отделно,  тя   съответно се вдига според броя снимки .     Отстъпката е от    2,49  до 3,99  това е безплатната доставка  за UK (UK First Class), за жалост нашата е по висока и няма да ни е напълно безплатна , но пак ще отбием по някоя лира

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 02:01 от mila_x

# 245
  • Варна
10/15 при мен са 39 стотинки ... дори и с новите цени на доставките ...пак са ми по евтинки от англия да ги зимам
Разгледа ли  в snimkitevi.com ?

# 246
вземах снимки от снимките ви преди фотобокса да ми се появи пред очите ... плащах и доставка (което вдига цената им когато не си от софия ), а за цветово да не говоря предимството на Английските ми снимки

# 247
  • Варна
Реших да поръчам една тениска за мъжа ми, да използвам последните намаления, но не мога да открия начин да сложа надпис под снимката.
 Ако някой е поръчвал, моля кажете ми и как са размерите, че се чудя L или XL.

# 248
Вчера поогледах снимките и намерих 250 които да извадя, нооо
сега с тези новости доставката е 5,10 лири до бг така ли
защото си мислех да направя пирамида от 5 акаунта по 50 снимки обачеее нали дава по 5 паунда това ще рече, че ще плащам по 0,10 лири на акаунт и да не ми отхвърлят превода за толкова малко пари
моля поправете ме ако греша

# 249
  • Варна
Снощи пуснах тениска, с кредитите и намаление 30% имах да плащам ок. 40 пенита, взели са ми 1,01 лв. Така че, става с малка сума.
За надписите по тениските си отговарям сама, че пише още няма такава опция Simple Smile

# 250
shanel1982 или грешиш, или аз не разбрах.
Новият ти акаунт ще получи 50 безплатни снимки, на който така или инъче ще им платиш доставката - 5,10 лири, а не само 0,10. Няма да ти откажат поръчка за 12,24лв.
Аз бих заложила на голяма бройка с код за намаление.

# 251
Ами замисълът ми е да направя нови акаунти и ще платя само на последния 5,10 и после този който го е поканил печели 50 снимки като нов акаунт и бонес 5 лири за приятел та там трябва да платя 0,10 лири

# 252
Така е добре като замисъл - ще си платиш - нищо че е малка сумата.

Аз пък друго си мисля...

да пусна 250 с този код, но ако са 250 доставката е по-скъпа, отстъпката е с 1 лира повече от на 200 и май ще пробвам с 249 и кода за 200, но ако не ми изнася мога ли да сложа 250 и с код за 250 и така да направя сравнение и тогава да въведа този код, който ми е най-изгоден?

# 253
  • Варна
Можеш да си пробваш различните варианти преди да потвърдиш окончателно плащането.
То май като въведеш даден код се отменя предишния, който си въвела, не мисля че ще има проблем.

# 254
Можеш да си пробваш различните варианти преди да потвърдиш окончателно плащането.
То май като въведеш даден код се отменя предишния, който си въвела, не мисля че ще има проблем.

благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт