Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 141
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Поръчах с кода за 200 - за 1 снимка не си струва другия код. Платих всичко с кредити. Ама като смятам снимката излиза на 20 ст. ако се плаща с пари.

# 256
Пак съм аз  Grinning

Шанел, успя ли да платиш тази ниска сума от 0,10 паунда?

И още нещо

excluding redemptions of print credits

това как да го разбирам - не важи, ако кредитите са ми в снимки, така ли?

# 257
Zl-76, аз успях да платя ниската сума от 0.10 паунда.
"excluding redemptions of print credits"- незнам какво точно е целия текст,но това по-ми звучи като,че няма да го обърнат в кредити за снимки.....

# 258
Момичета има ли в момента промоция на фотокниги А4 или А3?

# 259
http://www.photobox.co.uk/content/latest-promotions?cid=navbar001

тук са актуалните промоции - свърши промоцията, при която получаваш А3 , а плащаш А 4 - евентуално може да ползваш кодовете за отстъпка при изхарчени лири....

# 260
http://www.photobox.co.uk/content/latest-promotions?cid=navbar001

тук са актуалните промоции - свърши промоцията, при която получаваш А3 , а плащаш А 4 - евентуално може да ползваш кодовете за отстъпка при изхарчени лири....

Благодаря  bouquet

Пробвах кода който дава 5лири отстъпка, при покупка над 20лири и работи.Това ли имаш пред вид, като казваш "кодовете за отстъпка при изхарчени лири...."

# 261
Да - това имам предвид  Grinning

# 262
Момичета, от кои фото книги сте доволни?
Мисля да поръчам с кода за -5 паунда.

# 263
Момичета, от кои фото книги сте доволни?
Мисля да поръчам с кода за -5 паунда.

моята е класически А4 фотобук - доволна съм

# 264
  • Варна
и моята е А4- добра е.
По-добре слагай по повече снимки на страница, ако ще вземаш такава- страницата е голяма и дори и повече снимки с по-малък размер се виждат добре Peace

# 265
И моята е класическа.Стана чудесна!Наистина е хубаво да има и повече снимки! Peace

# 266
Момичета, класическата коя е- без опция за Premium paper +£2.99 ли? Достатъчно дебели ли са страниците на стандартнатата А4, без тази допълнителна опция?

И по колко максимум снимки може да се сложат на този формат, за да се виждат добре?Аз съм слагала предимно по 1 или 2 снимки... newsm78

# 267
  • Варна
И на класическата можеш да добавиш опцията за Premium paper. Моята е без тази опция и са си достатъчно дебели страниците според мен. В layouts си избираш по колко снимки да има на страница.
Слагала съм по 4 максимум и съжалявам, че не съм пробвала с повече, пак щяха да са си добре.

# 268
Момичета, днес реших и аз да направя първата си поръчка!
Когато четох разяснения по сайта, останах с впечатлението, че мога да плащам с дебитна и кредитна карта, и чрез PayPal... Сега обаче, като стигнах до стъпка 2 "Payment details", виждам следното съобщение:  "We’re really sorry but we can’t accept credit or debit card payments from the country you’re ordering from. You can continue with your purchase by using PayPal"... - а нямам регистрация в PayPal... Останах малко разочарована! Отдавна ли е така?

# 269
Привет на всички! Мога ли да попитам: при 50 безплатни снимки колко е доставката до БГ, т.е. заслужава ли си да се поръчат така снимки, ако тук цената за снимка 10х15 е 0,25-0,30 лв. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт