Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 127
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за мненията  Hug
Всъщност само на 1-ва и 26-та страница е по 1 снимка, а на останалите може по 3-4-5 ?

# 271
Привет на всички! Мога ли да попитам: при 50 безплатни снимки колко е доставката до БГ, т.е. заслужава ли си да се поръчат така снимки, ако тук цената за снимка 10х15 е 0,25-0,30 лв. Благодаря!

Там е работата,че при някои акаунти доставката все още е 1.95 лири,при друи-3 и нещо /не помня точно/ и при трети вече е 5.10 лири.
При всички положения обаче мисля,че ще ти излезе по-евтино да поръчаш от сайта. При доставка 5.10 снимките ти излизат по 23 стотинки,формат 10х15.
Ако още не си се регистрирала и ако искаш мога да ти изпратя покана,за да получиш своите 50 безплатни снимки. Така естествено ще помогнеш и на мен Wink

# 272
Снимките са на по-добра цена при направата на добра схема на поръчка  Peace

# 273
е много гадно колко пъти още ще вдигнат доставката  #2gunfire
Преди 3 седмици някъде пуснах 2 поръчки и беше 3.4 сега влизам пак да поръчвам чета 5.10 ужасни са  Laughing

# 274
И аз като дебютираща в сайта, останах много разочарована!

# 275
Някой пробвал ли е да даде адрес в друга държава? Много ми е интересно дали и за останалата част от Европа е така  Rolling Eyes защото като се влезе в сайта без регистрацията цените са различни ...

# 276
Аз съм поръчвала с адрес на доставка Италия  и цените си бяха с 50 цента по-скъпи от България. Но сега са еднакви и за Италия и за България ми дава 5.10 лири

# 277
Аз съм поръчвала с адрес на доставка Италия  и цените си бяха с 50 цента по-скъпи от България. Но сега са еднакви и за Италия и за България ми дава 5.10 лири

благодаря - все пак не сме само ние прецаканите  Wink

# 278
Получих си фото книгите от промоцията 2 на цената на 1. Хубави са, доволна съм, но ако трябва човек да си ги плати без промоция и събрани кредити, излизат безумно скъпи. Мисля, че на този етап и аз приключих с този сайт.

# 279
  • Плевен
Здравейте,
и аз от доста време поръчвам от Фотобокса - имам страшно много снимки, чеши и подложка за мишка - мсички с превъзходно качество.
Днес си направих подакаунт на името на мой роднина и бях страшно изненадана от тази доставка 5.10 лири! Ужас! Мислех, че аз някъде греша  ooooh!

Обаче много странно - пробвах от моя акаунт да си пусна чаша и за нея доставката ми е 2.10 лири  newsm78

Как ги смятат тези цени????

# 280
Някой желаещ може дами пусне една покана  

Вече получих мерси Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 18:17 от bgtiger

# 281
Здравейте,
и аз от доста време поръчвам от Фотобокса - имам страшно много снимки, чеши и подложка за мишка - мсички с превъзходно качество.
Днес си направих подакаунт на името на мой роднина и бях страшно изненадана от тази доставка 5.10 лири! Ужас! Мислех, че аз някъде греша  ooooh!

Обаче много странно - пробвах от моя акаунт да си пусна чаша и за нея доставката ми е 2.10 лири  newsm78

Как ги смятат тези цени????

Аз имам три акаунта.На единия доставката ми е 1.95,на втория 3.40 и на третия 5.10 паудна...Нямам идея каква е хавата Simple Smile

# 282
Получих анкета, попълних я и писах, че има разлика в обявените цени преди и след вписване, също така в таблицата и в кошницата ...

# 283
  • Варна
На мен ми се бави една поръчка от 28.05. Какъв е реда, ако се загубят снимките? Могат ли да се проследят, или нещо такова...

# 284
На мен ми се бави една поръчка от 28.05. Какъв е реда, ако се загубят снимките? Могат ли да се проследят, или нещо такова...

пишеш им , но май е раничко още  Rolling Eyes провери ли в пощенския клон?

Общи условия

Активация на акаунт