Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 186
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Може ли някой да ми прати покана.Благодаря предварително.
Благодаря на всички,но имам изпратена покана

# 706
Моля помогнете какво се попълва на тази опция
Please add your full Postcode or House number, Street name & Postal town / city

# 707
  • Варна
Пишеш си пълния пощенски код на града, улица, номер, (вход, ап.- ако си в блок), град. Държавата също трябва да я избереш или от падащо меню, или да я въведеш.

# 708
Пишеш си пълния пощенски код на града, улица, номер, (вход, ап.- ако си в блок), град. Държавата също трябва да я избереш или от падащо меню, или да я въведеш.
мерси но аз искам до англ.адрес (на превозвач ) да направя поръчката и нещо не мога да се справя  newsm78
уж попълвам всичко и пак ме връща там

# 709
  • Пловдив
Момичета, вече съм ужасно издразнена от сайта...Писах им за загубена поръчка, получих стандартен отговор....и така 5-6 дни...
Нито адекватен отговор,нито поръчка... ooooh!

# 710
Защо не им пишеш направо в лайв чата?Там отговарят веднага! Peace

# 711
  • Пловдив
Моля те,дай линк към този лайфчат... Rolling Eyes

# 712
Chat  to our support team* and solve your query in minutes, or get remote assistance with more complicated queries. To access the live chat, just click the Live Chat tab at the top of this page.

*Live chat is available Monday to Friday 8am-5pm.

Ето това ми изписа.Побърках се да го търся и си викам не може да съм толкова луда и да няма,защото съм го ползвала. Crazy Mr. Green

# 713
Моля те,дай линк към този лайфчат... Rolling Eyes

Влез си в профила натисни секция "UPLOAD" и като ти я зареди горе в десния ъгъл на страницата има зелено балонче "live chat"

# 714
# 715
Поръчах снимки от английския и от френския сайт. Френските ми се струват по-хубави... По-изчистени, с по-хубави цветове... Случайно да има код за БД?  newsm78

# 716
Пуснахте ли си вече фотокнигите от кравешката промоция за $0,99 със шипинга? Обсъждаме го в темата за тях, но ако сте пропуснали, да ви кажа, остават още 4502 купона и 5 часа.  Mr. Green http://www.-spam095-99cents-book?ref=fbc1121814160

# 717
  • Варна
Това в кравата само за хора с фб акаунт ли е Crossing Arms
Влизаш и си вземаш код ли, как става? И 1 акаунт само 1 книга ли може да поръча?

# 718
Пуснахте ли си вече фотокнигите от кравешката промоция за $0,99 със шипинга? Обсъждаме го в темата за тях, но ако сте пропуснали, да ви кажа, остават още 4502 купона и 5 часа.  Mr. Green http://www.-spam095-99cents-book?ref=fbc1121814160

А може ли линк към темата, че нещо не я откривам?  Hug

# 719
Това в кравата само за хора с фб акаунт ли е Crossing Arms
Влизаш и си вземаш код ли, как става? И 1 акаунт само 1 книга ли може да поръча?
Да, да и на третия въпрос пак да. Пробвах от втори мой акаунт, но ми каза, че трябва да имам поне 10 приятели. Не че не ги направих за 2 минути и не си взех втори код де. Wink
Ето я темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467197.630

Общи условия

Активация на акаунт