Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 859
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
А по-рано някой си задаваше въпроса дали, ако се стигне до сватба, Сонгюл ще бъде поканена. newsm78

Ще бъде поканена, как иначе, нали е "спешъл френд"  newsm53!!! Ако не друго, поне да му е опора в тоз труден момент...  hahaha  Ако се стигне все пак до бракосъчетание, де... Има време!

Днес се върнах назад и изчетох отново страниците от последните 3 дни - честно ви казвам много се смях! Като четеш всичко на куп - с всичките мнения, картинки, клипове, вълнения, ентусиазъм, възмущения, почерпки, мечти и възжделения ... абе, направо - луда работа! Laughing Mr. Green Laughing И моментално ми дойдоха наум две песнички, много подходящи за нашата "шантава" темичка! Извинявам се предварително, ако някой се засегне!

Алексче, защо се извиняваш, дарлинг?!  Joy Joy  Тя работата при нас е ясна... А "нормалните" отдавна избягаха оттук... newsm68 newsm53

Ако стане нещо на сватбата да има и втора булка -ако се разведе дотогава Нещо пак се размечтах

# 241
Като гледам колко скрити има в скоро време очаквам някоя по пиперлива снимка

# 242
http://vbox7.com/play:762caf1a

Единствения ми любим тр.певец-Кърач с прекрасно и много подходящо тия дни послание,по ирония на съдбата към една "красива роза" Laughing...писано сякаш за нашия убавец със сбъркани,прибързани ходове

Шоп-че,мила стягай музата!Любовни трели трябва да изкараме.Втора част на разказчето за любовта ще пишем скоро както се вижда.Тоз път ще трябва като химн на брака и тържество на голямата и единствена любов да го накъдрим.За теб не знам,ама на мен хич няма да ми е лесно.Нямам никакво усещане за щастие любовно и т.н. да пиша.Къванч нещо не ме радва тия дни,нито пък той самия изглежда мн.радостен и ентусиазиран.Дано имам време да си настроя струните на такава оптимистична вълна,ама като гледам на нашия левент как му е изхлопала дъската, няма да ми остави много време да запея с възторг и ентусиазъм за бъдещия му прекрасен живот на семеен мъж.Не че харесвам Берен,но поне е настроена на неговата вълна.По-лесно щеше да ми е да стигна до нейните усещания и да ги предам в стихчета. Хади, готви се, пиленце! smile3508     love001

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 17:44 от vikktory

# 243
Shoppp-че, как вървят приготовленията за бала? Напредваме ли? Кога ще е паметното събитие, че да те подкрепим подобаващо? Те любовните трепети на нашите любимци край нямат, ами дай да видим ти докъде си я докарала и с какво можем да сме полезни за добрата ти кондиция? newsm78

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 17:13 от alex_b

# 244
Много хубава песен

# 245
Едни от радост други от мъка ние от сабаале Наздраве,

# 246
да ви попитам мацки,тази ли е песента,която уж е за берен саат???
бихте ли ми каза ли  Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=fbv_9v0zOA4

# 247
да ви попитам мацки,тази ли е песента,която уж е за берен саат???
бихте ли ми каза ли  Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=fbv_9v0zOA4

Тази новина не знам кой я изкара Сега и песен за нея май нещо не ми се връзва

# 248
Lisanka1, да това е песента

# 249
мерси,мила.сега хубаво ще я послушам,че да видя дали има нещо общо с казаното.

момичета,по принцип за къванч се говори,че с всяка екранна партньорка има връзка.той е красив мъж и е нормало.спряга ли са го дори със СЕДЕФ,но за нея рязко е отрекъл.и от малкото ,което съм гледала в техния филм,ли4и ,че наистина нямат нищо.
но за сонгюл и берен съм убедена,че е бил

# 250
dterziiska, тази новина, касае втората част от приказката на К.Т. и Б.С., която се надяваме да преведе Nevin

# 251
lisanka1, от наличната информация, Седеф Авджъ е съпруга на приятеля му Къванч Касабали

# 252
lisanka1, от наличната информация, Седеф Авджъ е съпруга на приятеля му Къванч Касабали
да,и може би затова не е имало нищо.ина4е той нашия е опасен,няма пропуск  Laughing Laughing

# 253
dterziiska, тази новина, касае втората част от приказката на К.Т. и Б.С., която се надяваме да преведе Nevin
къде е това инфо,да го видя и аз

# 254
  • "Перла"
Първо :Здравейте newsm51

Второ:Смях се от сърце,толкова сте сладки и весели smile3501

и Трето:Ще повярвам на писаното за К.Т.  с тази девойка,тогава когато го видя да я гледа и да и се усихва така,както го правеше със С.Й. newsm10

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 18:04 от mimola

Общи условия

Активация на акаунт