Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 845
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
mimola къде се загуби липсваше ни

# 256
  • "Перла"
dterziiska и на мен ми липсвахте. Simple Smile

# 257
lisanka1, от наличната информация, Седеф Авджъ е съпруга на приятеля му Къванч Касабали
да,и може би затова не е имало нищо.ина4е той нашия е опасен,няма пропуск  Laughing Laughing

Приказката когато излезе беше в две части и аз я бях поставила но нямаше тогава кой да я преведе после обединиха двете части Ето ги и двете части
http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=131047

http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=131094

# 258
lisanka1, от наличната информация, Седеф Авджъ е съпруга на приятеля му Къванч Касабали
да,и може би затова не е имало нищо.ина4е той нашия е опасен,няма пропуск  Laughing Laughing

Приказката когато излезе беше в две части и аз я бях поставила но нямаше тогава кой да я преведе после обединиха двете части Ето ги и двете части

ааа,това ли.
Ванчето ги сложи и в нашата тема,аз нахвърлях най-важното там,но и аз само по 1 инфо.
но го прегледах и да ви кажа не пише нищо кои знае кво по различно от 1вото.ако до утре не сте го превели,утре ще го преведа и ще го сложа и тук

# 259
да,и може би затова не е имало нищо.ина4е той нашия е опасен,няма пропуск  Laughing Laughing

ааа,това ли.
Ванчето ги сложи и в нашата тема,аз нахвърлях най-важното там,но и аз само по 1 инфо.
но го прегледах и да ви кажа не пише нищо кои знае кво по различно от 1вото.ако до утре не сте го превели,утре ще го преведа и ще го сложа и тук

Благодаря предварително

# 260
# 261
mimola завърна се най-сетнееее  bouquet
прекрасно е,че си пак сред нас

# 262
# 263
Момичета, от цялата  интифада  моят извод е,  че  момата ще обърка кариерата на Киво.  Ще го разсейва, той няма да може да се влюбва в новите си партньорки, и няма да може да дава от себе си всичко в  любовните истории.  Доказателства:  1.  Както вече установихме - любов между Къванч и Сонгюл по време на снимането на Перла.     2.  Силното им влюбване  с Берен и това било забелязано от публиката са довели до  огнените страстни сцени. 
Не мога  да гледам Ашк и мемну по телевизията, защото не ми дават да има тр реч в къщи,  а компа ми е старичък лаптоп вече,  и го гледам на дребно, не всичко виждам и забелязвам. 

# 264
Това бързане да не е защото момата е бременна той нали не искаше женитба деца Беше му рано но това бързане ме притеснява

# 265
lisanka1, във втората част е и текста на въпросната песен.Не зная кои са творците на песента, не видях някъде да е посочено, но и текста, и музиката, както и изпълнението много ми харесаха.

# 266
http://www.gecce.com/haberler/diger/sonraki-haber-131047.html
Приказки за възрастни
Статията е преразказана като една съвременна приказка. В началото е описано запознанството на Берен Саат и К.Т през 2008г.месец август, когато започват снимките на Aşk-ı Memnu.тогава пламва и искрата м/у тях,която забелязват и зрителите.Но в същото време Б.С от година и половина имала приятел, който е бил с 11 години по - голям от нея на име Бюлент. Красавецът К. също имал приятелка от 6 год., с която ту се карал, ту се сдобрявал.Тя била Мис Свят Азра Акън.По време на снимките през м. ноември К. се разделил с Азра и на едно парти по - случай рождения ден на една от участничките в сериала, стои плътно до Берен и за миг не се отделил от нея, но нейният приятел много я обичал и тя била за него най - скъпото същество. затова Берен била с вързани ръце.Дори приятелят и в едно предаване казал, че са като двете половинки на една ябълка  и в най- скоро време мислели да се оженят. К. вече нямал никакви надежди за връзка с нея и затова се хвърлил в нощния живот. В една такава нощ на партито на Meral Okay се запознал с една черноока и чернокоса жена, по възрастна от него с 13 години, но с позитивно излъчване М.Д и през декември 2008г. станали гаджета.Така Берен и Къванч се разделили и извън снимачната площадка.Дори и по време на снимки на фотосесии и в различни предвания те гледали да не застават един до друг.Само в едно предаване били заедно“Gazze’ye Yardım Kampanyası”, но там не направили никакъв опит да поговорят, дори и не се погледнали. Дори и по празници двамата не се засичали.К не е отишъл на премиерата на филма “Güz Sancısı”, където Б.С играела главната роля, може би не е искал да я види заедно с приятеля и. През февруари приятелят на Б.С я изненадал с парти по- случай рождения и ден, на него присъствали много известни личности, но К. пак отсъствал.Извън снимачната площадка двамата не се засичали изобщо, но в сериала връзката им се задълбочавала.А в живота, тъкмо когато Б.С била на прага да се омъжи за своя приятел, тя почнала да проявява нерешителност. В едно предаване Uyanık Bar през месец юни, където участвала Б.С и знаела, че ще я свържат с приятеля и на въпроса на водещата:" Какъв тип мъже харесвате?" Тя отговорила: "Руси и с пъстри очи".
и изглеждала много замислена, но не забравила да спомене, че нейните гаджета са били винаги чернооки и чернокоси. След това водещата я запитала дали иска да стане известна и в САЩ като Мелтем Джумбул, на което тя смръщила лице и отговорила, че М.Д не е постигнала никакъв успех като актриса.
Една седмица след това предаване Б.С и К.Т взели наградите за най- добри актьори в сериал на фестивала Altın Kelebek и били много щастливи.
След това във фоайето  Б.С отговаряла на въпроси, а К.Т я следял с поглед, по - късно целият екип на сериала отишли на вечеря, където двамата цяла нощ танцували, защото приятелката на К.  М.Д отсъствала, а отношенията на Б.С с приятеля и не били добри.
 по същото време се снимали и горещите сцени от филма и гаджетата на двамата не били доволни.Б.С по това време с разделила с приятеля си. А К. и М, които до тогава се криели от папараците се появили хванати за ръце, след което прекарали лятото в Бодрум.и бил приет в кръга на познатите на Мелтем Джумбул.
Two Hearts Четейки първата част,която nevinn бе така добра да ни преведе,ме навяват мисли,че чета неща,които вече са се случили със Сонгюл и Къванч.Отново пламналата искра се проявява при снимките на сериала,която се забелязва и от зрителите.Берен има приятел,който иска да се оженят.Сонгюл е омъжена #2gunfire След това "дори и по време на снимки на фотосесии и в различни предвания те гледали да не застават един до друг" Shocked
Берен се колебае дали да се ожени,Сонгюл пък решава да подаде молба за развод!
Има още много съвпадения...Къванч явно става причина за коренна промяна в живота на жените с които снима.Но след това те самите плащат цената.Остават сами да търсят решения и изход.Но той остава в приятелски отношения с тях.Как става тази работа не знам ... Whistling

# 267
1ва част
пиша най-важното да знаете!!!не пиша с подробности

една от най-красивите жени и един от най-красивите мъже са събрани за да участват в един филм-забранена любов.започва да се снима през август 2008г

Берен Саат/Бихтер/ имала връзка с Бюлен Инал,който е с 11г по-голям от нея.
Къванч имал връзка с Азра Акин 6г

с всеки изминал ден темпото на снимките/на серияла/ се увеличавало.започнала забранената любов на Бихтер и бехлюл  да изминава бавно. пред камера и зад камера животът им се обърквал/във филма и в реалния живот/,както на Берен ,така и на Къванч.
Първата реакция била на Къванч,като ноември месец слага точка на връзката си с Азра.
още същия ден от серияла Пейкер/Нур Айшан/ имала рож.ден и го празнувала вкъщата си.
нямало и малка пауза от раздалата му и Къванч същата вечер говорил с Берен/ насочил към Берен/,но тя обичала Бюлен,щяла да се омъжва за него и не отвърнала на Къванч/хахахах да бе да/.
и след като Къванч разбрал,че берен ще се омъжва се отдръпнал.малко спед това се запознал с черните очи на Мелтем,която е по-голяма с 13г.,тя била мн позитивен човек и те станали гаджета през 2008г.

Където и да канели Берен и Къванч,винаги ходели по отделно.единствено били заедно  на някаква благотворителна програма,но се държали мн особено и даже не се поглеждали.

Междувременно това престорено държание на Берен на премиерата на филма си ''есенни страдания/есенна болка/''.всички били там,освен Къванч.може би бюлент заедно с берен така са искали.берен показала колко е щастлива ръка за ръка с бюлент.

през февруари бюлент организира изненада за рож.ден на берен.отново всички присъствали,освен къванч.

2ра част

този пожар,който вече блика от телевизията,зрителите усещат.

когато попита ли берен кога ще се женят с бюлент,тя показала нерешителност.

на церемонията по връчване на награди ,къванч и берен съвместно печелят.след това отиват целия екип да празнува,но мелтем я няма .
след това на др събитие пък вече не била берен с бюлент.
започнало в цяла турция да се обсъжда любовната сцена м/у берен и къванч.
медиите постоянно спрягали берен и къванч като любовници,но той отричал и се появявал с мелтем навсякъде.
когато питат къванч за берен,той не отрича да има нещо с нея,а даже обратното,казва че е  човешко м/у  партньори да се получат любов.те били по 20 часа на ден заедно 5-6 дни в седм.
после пък отрекъл пак,че има нещо с берен.

преди да започне новия сезон/2ри/ всички снимали реклама за него/тая с цигулките,дето ви я сложих вчера/,след това ве4ерта 2та с берен отишли в ресторант.тази случка се разнесла по медиите,че 2та са ве4еряли и мелтем полудяла.
след това,всичко било опровергано,нямало такова нещо.
всичко било добре м/у мелтем и къванч докато имало отпуск м/ у сезоните,но след като почнали снимките мелтем пак започнала да ревнува от берен.

къванч се разделя с мелтем.берен също се раделя с бюлент.
и след което, берен и къванч се отпуснали още повече в 2 сезон на люб сцени.

искало се в бъдеще всяка приказка да е с ''щастлив край'' на филма .но от последиците на  сериите за бех и бих. били доволни от развитието,но само те знаели какви са.

преводът е на Лисанка от Ашк ъ мемну.

# 268
# 269
 Two Hearts
Четейки първата част,която nevinn бе така добра да ни преведе,ме навяват мисли,че чета неща,които вече са се случили със Сонгюл и Къванч.Отново пламналата искра се проявява при снимките на сериала,която се забелязва и от зрителите.Берен има приятел,който иска да се оженят.Сонгюл е омъжена #2gunfire След това "дори и по време на снимки на фотосесии и в различни предвания те гледали да не застават един до друг" Shocked
Берен се колебае дали да се ожени,Сонгюл пък решава да подаде молба за развод!
Има още много съвпадения...Къванч явно става причина за коренна промяна в живота на жените с които снима.Но след това те самите плащат цената.Остават сами да търсят решения и изход.Но той остава в приятелски отношения с тях.Как става тази работа не знам ... Whistling
[img]http://[/quote]

Лолче, уважавам твоето мнение, но  искам да напиша моето си. Според мен Къванч се е влюбил в Сонгюл по време на снимките на Перла.  Нещо грозно и много лошо  ги е разделило със Сонгюл.  Този феномен сме го коментирали, на общи снимки и мероприятия  са  като подплашени.  Доста след свършека на филма  започва затоплянето на отношенията   помежду им до степен на  уважителни прегръдки, внимателно изслушване на  другия, т.н. специално приятелство.   Къванч е страдал със сигурност,  върнал се е при Азра, четох го.

Къванч се впуска в нискобюджетната продукция "Американци  на Черно море", следва Менекше и Халил с Жената на най-големия му приятел - там изглежда  като съвзет.  Следва Ашк ъ мемну.    Среща Берен и се влюбва до ушите в нея.  Решава  да действа, тя го полива с леден душ, че  приятеля й я обичал много.  Дрън-дрън.   Този 11 години   по-възрастен див балкански субект или я е заплашил,  или по някакъв начин я държи в шах.   Нормален човек ще й повярва ли на Берен, че  е предпочела Бюлент пред най-красивия мъж на планетата - Къванч.  Берен няма брак, значи е  свободна, а избира  грозен, грубо одялан мъж пред красавец,  кацнал й на рамото като мана небесна.   Да  ама не.  Не вярвам!!!

Отказът на Берен, както  и  собственото му хлътване по нея, нараняват Къванч.  Припомнете си, че изведнъж се получи парадокс. Той твърдеше, че не обича да  се появява в обсега на папараците, а през последната година беше изключително в полезрението им.  А  пък не ходел на мероприятията на Берен.  По-красноречиво - здраве!
През ноември 2008 г окончателно приключва с Азра,  но и разбира, че няма шанс с Берен. 

Тъжен и самотен, попада през декември с.г.  в полезрението на  Леля си Мелтем.  Видяла му се позитивна, как не, дърта чанта, обиграна,  веднага е открила  "ниша на пазара"  и  лапнала малката рибка.  Тя уж се криела заради ревнивия си съпруг / в действителност е била вече разведена/,  на него също му е допадало да не се афишира  с нея.

Според мен като са снимали горещите сцени с Берен,  на Къванч  не му се е налагало да  се напъва да играе, той го прави  естествено, като не може извън филма, го е правил във филма. След това омразата между Бихтер и Бехлюл също е истинска, той е отхвърлен и  му е лесно  във филма да  е с Нихал и да играе ненавист или омраза към Бихтер.   И  разбира се продължава да се  залъгва  с  Мелтем,  докато тя не му сервира, че иска брак и дете. Чак тогава той  се стряска  и офейква,  тя  пък го рздава разочарована.

По Нова година  Къванч направи нов отчаян опит с Мис Турция 2009 г, много бързо изчезна от нея.  Преди нея пък беше Неше Сапмаз - водеща магазинно предаване в  една от тр ТВ.  Дамата се изхитрила и се обадила на папараците, когато Къванч я карал с колата си до тях, та му се наложило като видял  папараците да кара в насрещното движение, за да  избегне светкавиците  и  компрометиращите снимки.

И както каза  една от нас  през това време не видяхме Къванч усмихнат, позитивен, щастлив, но го видяхме цялата зима  затрупан от мероприятия и ангажименти

Общи условия

Активация на акаунт