Мартенските ни деца, лудуват си на свобода!

• 25 341
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Тедсън, честит рожден ден!
            bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве, щастие, късмет и любов безкрайна като интернет!
Много радост от сърце желаем, тъга и мъка никога да не познаеш!

Laughing

Много се радвам за разписването на Нагаина и че всичко при тях е добре! Успех в работата!
Цвети и ти не беше се появаявала скоро май!  Hug
Веси, браво за първото интервю и за амбицията ти да намериш най- добрата работа!

Щом безплатния Пентаксим ни "хваща", значи и пневмококовата би трябвало, нали?

Между другото и аз силно препоръчвам пазаруването от Англия. Всичко е в пъти по- качествено и евтино! А дрешките - просто няма такива разкоши!!!

Рила, гумени ботуши има и в Марикита. А ще ми кажеш ли какво представлват сандалите за плаж, така наречените аква шус? С какво са по- различни от обикновенните сандалки?
Може и на срещата в събота, ако не забравя да те питам.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 09:45 от oki4

# 211
  • Варна
Здравейте! Честит рожден ден на Тедсан! Честит празник на патерица и на вчерашните ни рожденички! На всички пожелавам много здраве и майчино щастие!  bouquet
Благодарности за колажа!
Нашите болести продължават да се развиват. Вчера момичетата бяха с конюнктивит и вече им капя антибиотични капки Тобрекс в носа и очите с надеждата, че най-накрая ще започне да се подобрява тази ужасна хрема. Симона не ми е вдигала повече Т и се надявам и това да е отшумяло. Гледам, че й никнат 3 кътника наведнъж - горкото ми то. Иначе тези дни доста си играят двете (нали Криска не е на градина) и ми става много мило да ги гледам как започват да се занимават заедно като големи деца (разбира се, тези моменти са редки, но важното е, че вече се случват).
Шу, не съм ти честитила новата къща - дано новият ви дом ви носи много уют, удобства и щастливи мигове със семейството! Колкото до свекърва ти - нормално е да се подразниш от намесата на външен човек в домакинството ти, установения ти ритъм на ежедневие и възпитанието на децата, пък дори това да е най-близък роднина. Аз също съм свикнала сама да се оправям и макар понякога да ми идва нанагорно, съм си най-добре така и дори собствената ми майка започва да ми пречи, като се задържи повече от един ден у нас Crazy
Оф, и ние ще се отбиваме май, че вече нищо нямам, а и Симона сякаш е готова. При условие, че не изсуква и 50гр., има ли смисъл да я държа да си чеше венците с мен? А относно липсата на поражения по гърдите след кърмене - напълно съм съгласна с Крисче, че няма такъв филм. Sad

# 212
  • Варна
Юхууууу, ние пристигнахме снощи. Пътувахме доста добре, с доста сън и малко мрънкане от страна на Ния, но далеч по-спокойно от очакванията ми.  Whistling Доволна съм. Днес Ния е доста крива, явно и  е притеснено на новото място.

22, страшно си права за цените. Досега съм взимала два чифта обувки на Делфи с чудесно качество за по 30 лв. В момента е с маратонки на Адидас, които ми излязоха 8 евро през Ла редут, че и с подарък.  Мисля да поогледам и тук, в София, ако минем край някой магазин, но не смятам да давам такива пари, особено за КиК. То ние вече сме почти изцяло обути и облечени от чужбински сайтове и май така ще е занапред. Ами да ме прощава родната икономика, но уви, не съм достатъчно богата, за да пазарувам в България.  А ще споделите ли от кои сайтове пазарувате вие?

За срещата: ние утре ще сме пеш или с такси, ако е кофти времето. Значи Сити Център - а къде по-точно? То май не е много голям парк, доколкото си спомням от една командировка и ще се виждаме отдалеч 10-15 майки с колички, ама аз да попитам. Нямам търпение да ви видя и да се запознаем.

И да не забравя - честит Рожден ден на Шуши вчера и на Тедсан днес!  hbdtu Тедсан, дано имаш по-често време да се отбиваш при нас, много липсваш  Hug И на двете ви желая здраве, късмет, приятни изживявания и много приключения.

Хубав ден ви желая и дано и утре така да се усмихне времето към 10 Simple Smile Аааа, и стискайте палци да не ни удави довечера   superuu  Wink

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 10:02 от Бухтa

# 213
Нинче, а ти от кой сайт и как ги поръчва - с твой акаунт или през някоя мама от форума? Че нали са от UK, доколкото разбрах, вашите, а оттам минават през митница и т.н. и доставката си беше соленка май  newsm78 Ще взема да търся алтернатива, че 50лв не че ги нямам (от рожденния му ден са останали), обаче никога няма да ги дам за обувки.  Crossing Arms
22, от АСДА поръчвах.Там е много евтино. Peace Особено бебешките и детските неща.Плащам с мой акаунт, с кредитна карта, а адрес давам на превозвач в Лондон.Доставката беше 2.95 паунда до англ.адрес и след това по 1 паунд на кг до Б-я(за превозваческата фирма) Peace

# 214
Здравейте, нещо за срещата утре не ми стана ясно, но се надявам да се намерим, имам телефоните на няколко от вас.

Нагаина, много се радвам, че се разписа. Честито за новата работа, дано тръгне по вода. Браво и на Дарко, че вече подава зъбчета. Разписвай се по-честичко (от новата работа, хихи).

За обувките, ние купихме едни сръбски, на Pavle, малко скъпички са, но пък много ми харесаха, а и винаги съм била доволна от сръбските обувки. Ето такива са нашите. Аз също държа да са с твърд форд отзад, затворени отпред и от естествен материал. Личното ми мнение е, че марките, които правят само и изключително детски обувки, са по-качествени от известните брандове, които правят обувки и за големи. Това са си мои наблюдения, де.

Аз също поръчвам от английски сайтове, но обувки все още не смея, особено за Ники - крачето му влиза в съвсем различни номера според марката, от това, което сме мерили тук. За Гого сега поръчах за първи път на Найк за тенис и едни сандали на Адидас, от сайта на SportsDirect.

Нинче, първите обувки, които си показала, със сигурност са от типа буйки, пише soft sole, което значи мека подметка. Но пак може да ви влязат в употреба Simple Smile

Много доволна съм и от дрехите на Marks and Spencer. Като цяло поръчвам от сайтове, където мога да поръчам сама до английски адрес примерно, но ми се е налагало да ползвам и посредник примерно за Kiddicare, Argos. Поръчвала съм и от La sensa. И от Ла Редут също поръчвах често преди, сега по-рядко.

Аз искам да препоръчам магазина на Zara в новия The Mall. Вчера ходих за втори път там и пак съм удивена от много хубавите и качествени детски дрешки и прилични цени. Просто се чудех какво да взимам и май утре следобед ще водя децата да им купя летни ризки и къси гащи.

Гери Мур, сега се сетих да ти кажа, че скоро поръчах от Kiddicare столче за кола на Гого от едно намаление за 30 лири (намалено от 80), доста изгодни намаления имат и дори и с таксите на посредника ще ми излезе 80 лв. Можеш да прегледаш за столчета на Симона там, както и за колело на Криси от някой друг сайт, примерно Argos. Дано се оправяте бързо с болестите  Hug

За ваксините, аз нещо напоследък съм много скептична и съм решила да слагам само задължителните. Радвам се, че проблемът с Пентаксима е решен, защото иначе щяхме да пропуснем (като питах педи какво правим ако не намеря ваксина и тя каза "ми търси, търси"  Twisted Evil).

За пижамките, Ники нощно време спи само с пижамка с къс ръкав и късо долнище (това от 10-тина дни), а и спи отвит по цяла нощ, като го завия и на сън почва да казва "не, не" и се отвива. Не слагам боди отдолу. Преди това спеше пак с пижамка от две части, само че с дълъг ръкав и долнище. Боди съм слагала само 4-5 пъти през най-студените зимни нощи.

Честити поводи на всички празнували тези дни!
А, присетих се да ви се похваля/оплача Simple Smile, че Ники вече казва "да" и "не" и отговаря на всеки въпрос съвсем адекватно, което ме улеснява, но и "не"-то започва да ме ядосва понякога.

# 215
Здравейте,аз също пазарувам откакто се е родил дребния само от Лондон или от сайтове или пък лично  Grinning и съм много,ама много доволна.И цените -цени и качеството перфектно. Аз също пазарувам от АСДА и от Некст. С Асдата нямам проблем с поръчката и плащането,но в сайта на Некст имат изискване адреса на доставка и адреса на картата ,с която плащаш да са еднакви,та от там ми дойде проблема,че не ми мина поръчката и чаках след това да ми върнат паричките от банката 2 седмици.Накрая ги поръча братовчедка ми през нейния акаунт и ги донесе като си идваха миналия месец. За август,когато ще си идват пак ще се поразровя да си поръчам някои нещица  Party
Ние излизаме,времето е кукличка тук!

# 216

Аз искам да препоръчам магазина на Zara в новия The Mall. Вчера ходих за втори път там и пак съм удивена от много хубавите и качествени детски дрешки и прилични цени. Просто се чудех какво да взимам и май утре следобед ще водя децата да им купя летни ризки и къси гащи.

Още като отвориха махазина на Зара в София Кали намаза дрешки от там. Simple Smile

# 217
  • София
 tedsan, ЧРД Желая ти много здраве, да бъдеш все така свежа и духовита и да не спираш да преследваш мечтите и целите си

.....Само моето ли е пристрастено? Mr. Green Whistling
Не е само твоето, спокойно. Тео напоследък суче по-често, отколкото преди,х като беше по-малък. Като чета постовете на cvetka и Nagaina и ме спохождат разни мисли за отбиване и мен, но пък като се сетя, че ще трябва да му давам АМ или кисело мляко, вместо това, и се разколебавам.
 Nagaina каза, откакто го е отбила спи непробудно нощем, а cvetka, че е почнал да се храни с желание, а на мен това са ми все болни теми. Не че не яде, но храненето ни продължава най-малко 30мин. и е съпроводено с доволно количество песни, разглеждане на книжки и разни други занимавки. Що се отнася до съня, откакто се е родил не ми се е случвало да си легна вечер и да се събудя чак на сутринта - задължително се буди поне 3-4 пъти  ooooh!

Аз обувки също не смея да поръчвам онлайн. Дори и да уцелиш номера, може самата форма да не пасне на крачето. Относно цените на детските обувки - досега не съм съжалила, че съм дала повече пари за качествени обувки, това е нещо, от което не си позволявам да пестя  Naughty Ако намеря евтини, качествени обувки с радост ще ги купувам, но за 4 години такива не открих  Thinking

За Пентаксима и аз бях чула, че ще ни огрее и много се радвам, че слуховете се потвърдиха. Сега ако и Синфлорикса ни го поеме касата ще си спестя 200лв.
 Ваксина против хепатит А сложих на Ники (нямам спомен как се казва, но ако не греша, педито каза, че след реимунизацията дава защита за цял живот, а не само за няколко години) Ще сложа и на Тео, когато докторката каже, че е време. Сега ни предстои първо МПР, че нали ни я отложиха.

Gery, дано бързо се оправят сладурките ти и все по-често да им се радваш на общите игри и забавления.

# 218
Да, буйки са първия тип, но ще влезнат в употреба  Laughing

# 219
Ето ме и на обед!
Да пожелая на Тони и Бодливка (и Бухта-ли?) яко и безоблачно изкарване довечера! Както и на всички други, които ще са на или около стадиона  .

Утре за срещата сигурно ще дойда около обед, но ще звънна преди това за справка. Ако се събирахме всички в един час и при хубаво време можехме да мръднем и до Южния парк...Близко са като се мине през мостчето

Вероники, мила, много съжалявам за съня ти! Това живот ли е Crazy

Вие какво мислите да подарявате на децата за първи юни? СЗА, ще ми кажеш ли коя беше играчката с ключа, ако не те затруднява?

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 13:12 от oki4

# 220
Здравейте момичета!

Предполагам, че не сте ни забравили! Не съм влизала нито да пиша, нито да чета от почти месец! Дадох си малко почивка по принуда! Сутрин ставаме и изчезваме, после към 5 пак сме навън!Само за едното спане се прибираме! Петя се събужда, яде и тропа на вратата и плаче за навън! Вече се отпуска и навън да прави крачки! По 10-15 крачки може да прави сама!На трева ходи и повече! В къщи обаче не се отпуска за повече от 2-3 крачки! Лазенето още е на почит!
Миналата седмица таткото ни беше именник, гости имахме доста и беше такава лудница, че не ми се пише! На другия ден бяхме на детски рожден ден и Слънце сърдечно се извинявам, че не ти се обадих, че няма да успея да дойда! Просто  седмиците ми минават като дни!Неусетно!
Днес искам да ви почерпя по случай 4-я РД на нашия батко Илия! Тези дни се надявам да намеря време да изчета темичките, че днес ни е мисия невъзможна!

Лек и приятен ден Ви желая!

# 221
Зора, да ти е жив и здрав юнака!  bouquet

# 222
Тедсън, честит рожден ден! Желая ти много здраве, по-малко работа и повече забавления със семейството   bouquet Липсват ми постовете ти  Hug
Зора, да ти е жив и здрав баткото и много да ви слуша!
Много благодаря и за поздравленията по случай моя Р.Д.
Вчера гледах сандалки CHIPPO по 24лв в Перник. Някой да е ползвал на тази фирма да даде отзиви?
Много ме зарадвахте с новината за безплатния Пентаксим и за нас.
За пазаруването от чужди сайтове и аз съм на мнението на Бухта. Вземам основно от Ларедут.Иначе и аз съм фен на Некст, М&С, Зара, Н&М и Праймарк.
За 1 юни на Мария ще и взема плажни артикули - басейнче, надувни за ръцете или жилетка и някакви подобни нещица. А и бански Simple Smile
Гери, да се оправят твоите мадами и никакви болести повече да не ги стигат  Hug

# 223
  • София
ЧРД на баткото на Петя!  Heart Eyes Hug  bouquet Зора, да ви е жив и здрав!
Ние утре може би ще пропуснем срещата  Tired , баткото е с ангина  Twisted Evil Close Close Close  Sad
Да кажа за съня, да ме съжалите и мен - не съм спала цяла нощ от 4г насам  bowuu Сигурно и затова вече давам отклонения  Crazy Confused

# 224
SZA, за съжаление няма да имам достъп до нет на новата работа (освен тайничко през телефона Twisted Evil). Започвам точно в Зара, между другото, дори не знаех, че ще имат детски дрешки, вече се чувствам "понамазала" Grinning

Вероники, за отбиването - аз писах подробно на Стаси на лични, ще разкажа набързо и тук. Мен ме умори, защото беше само нощем и то не насукване като преди, а джвакане много време и после без ефект, защото пак трябваше да го унасям аз, след като го откъсна от себе си, затова и реших да го отбия, просто ме убиваше това, че му се изнервях ужасно, докато суче, а иначе, дори и да реве, ми е комфортно като го успокоявах гушкайки го. В началото ревеше много. Ама много, много. Не, че съм го оставяла, но аз го разнасям, баща му, светкаме лампи, после заспива илиот умора, или аз се предавам. И така дълги нощи наред, побърквах се просто. Реших, че край - никакво даване на гърда вече, като ще се мъчим, поне да има защо. Нищо не се промени, докато не започнах да не го взимам от леглото, а го успокоявах там, много по-бързо се "предаваше", пиеше водичка и заспиваше. 2-3 вечери пиеше вода през нощта, после много увеличи паузите между буденията, и накрая проспа нощта. Няколко сутрини само му давах кисело мляко, защото се будеше много рано, но и това замених с вода. Но той не беше пристрастено кърмаче, денем изобщо не си е търсил, само нощем. Мъчно ми е, че с такива драми приключиха нещата и не по негово желание, но истината е, че с кърменето накрая не бяха по-розови. Изключително по-спокоен е вече, лесно заспива, пропи вода!. Определено не съжалявам, липсва ми само онова кърмене в началото, не и джвакането на края. Сега просто тръпна за още едно бебе, но трябва да се закрепим финансово.

Искам да питам - давате ли рибено масло? Бях взела детско Ескимо, но го давах малко с резерви, заради добавения вит. Д вътре. Така или иначе строших бутилката на земята  Sick и ще търся нов вариант, някой дали е намерил нещо по-умно за децата?

Общи условия

Активация на акаунт