много ме разсмя този пост

Ако умее, значи се е метнала на майка й.

Освен това днес мъжлето по стар обичай е именник (ама хитрец ми е той - празнува на 2 дати 

.
), гледахме прословутият "Мисия Лондон" - смешничко на моменти, ама чак пък толкова прехвален...или както се казва - щеше да е смешно, ако не беше тъжно
Ние още не сме правили прощъпулник
, чакаме сега да минат 40 дни на баба...

Отиваме ние на кожен лекар, че Лора нещо се е изринала от памперса и гледаме една опашка от 100 човека. Ами няма как, викам си, ще чакаме такъв ни бил късмета. Да, ама след едно порядъчно време около час - час и нещо малката вече сериозно се изнерви и започна да реве неудържимо. Приложих всички номера за забавление, но в един момент всичко спря да действа. И никой от насядалите чакащи не се сети да ми предложи да влезнем, че съм с малко дете, но иначе ме гледаха съжалително
. И не само това, ами една възрастна жена се обади да ме пуснат и те наскочиха като че кой знае какво стана!!! Просто съм бясна - на къде сме тръгнали озверели и освирепели чак ми се догади от възмущение
Както и да е накрая влязохме, на тази същата жена като и дойде реда просто ми каза да минем пред нея за ужас на цялата опашка.
Аз ако ми е нещо спешно (т.е нямам час, но съм звънала на доки), направо влизам. То никой няма да ти направи място. А и много си зависи от докторката. При нас децата не чакат.
Как не ги е срам! Аз бих си тръгнала в такава ситуация, честно!Особено, ако наистина не е нещо спешно. Не знам къде са ви пратили, де, ама няма ли специализиран детски кожен лекар, а не да чакате с бабичките?