Мартенските ни деца, лудуват си на свобода!

• 25 339
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
а може просто да умее да харчи парички Laughing
много ме разсмя този пост Mr. Green Joy hahaha

Ако умее, значи се е метнала на майка й. Joy

# 496
  • София - Рим и обратно
Честит празник  Hug  bouquet Да е жива и здрава и мама на Глафира   bouquet

Тони, при нас този номер с празните опаковки не минава хич.

# 497
Ха здравейте.
Много малко се е писало тези дни. Явно всички са се възползвали от почивните дни Rolling Eyes
Нашето семейство днес има троен празник, ама так ще е винаги на тази дата. Първо честит празник на славянската писменост на всички Hug Освен това днес мъжлето по стар обичай е именник (ама хитрец ми е той - празнува на 2 дати Mr. Green). И не на последно място по важност на тази дата преди 2 години с него се оженихме. Почерпете се по този повод
Глафира, ЧРД на майчето ти. Тони Hug
Браво на малката Кали за избора. Не е глупаво това момиче, ей Flutter

Иначе ние послучай празника си направихме романтична разходка из тъмен Плевен. Центърът беше почти празен, ние двамата за ръце, поседяхме на една пейка и трябваше да се прибираме - нашето чудо Алек не искаше да заспива. Като ме видя милото не ме остави да го пусна докато не заспа преди малко Heart Eyes.

# 498
Привет!

Честит празник на всички и специално на тези, които имат и специален повод за празнуване!

И аз да почерпя, че днес и моят любим мъж има рожден ден

Нещо май не се вижда картинката, не знам защо...но чувствайте се почерпени  Hug

По случая бяхме на едно кинце(следобедно, разбира се  Crazy), гледахме прословутият "Мисия Лондон" - смешничко на моменти, ама чак пък толкова  прехвален...или както се казва - щеше да е смешно, ако не беше тъжно  Mr. Green.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 23:23 от *Nikita*

# 499
  • гр.Плевен
Честит празник на славянската писменост!

Честито на и на всички, които са имали допълнителни поводи да празнуват - здрави, много щастливи и още много, много празници да празнуват!

# 500
  • София
Честит празник!
Честит рожден ден на майката на Глафира и половинката на Никита! Честит имен ден на хитреца на Вили-ст  Laughing и честита ви годишнина!   bouquet  bouquet  bouquet
Стаси, добре се е насочило момичето  Sunglasses Ние още не сме правили прощъпулник  ooooh! , чакаме сега да минат 40 дни на баба...
И да не ми е скучно, пак сме в приключение - баткото май се оказва алергичен към АБ, с който лекувахме скарлатината и сега е с нов, още по-кофти обрив  ooooh! Confused  Tired

# 501
Elwing, ама и на теб ти се струпа... Дано скоро изгрее слънце и на твоята улица!

Тони, добре сте пристигнали!

Честит празник на всички грамотни и двойно честит на празнуващите и по друг повод (с малко закъснение, но от сърце!)!

Ние вчера се поразходихме, Митко заспа и като ни заплющя един дъжд.. откарахме един час в един вход с група пищящи и пърхащи дечица, които се радваха на дъжда, но моето слънчице изобщо не се събуди!

# 502
  • Варна
Здравейте, честит празник на всички! Малко със закъснение, но пък от сърце, защото много уважавам 24 Май!
Ние се завърнахме след един страхотен и доста динамичен уикенд. Ходихме на една къща с 5 приятелки от студентските ми години заедно с целите ни семейства (на собственика му призля, като видя колко дечурлига се изсипаха от колите Mr. Green ) Беше много интересно да се преселим от купоните в общежитията в лудия купон с децата. Жалко, че бяхме само за една вечер и почти не можахме да се видим покрай тичането след малките, но пък си беше голяма емоция. После ходихме при наш'те на гости, минахме да се видим и с едни приятели във Варна и снощи бях пълен труп. Но пък това не ми попречи да изнасиля мъжлето Mr. Green , което означава, че по принцип физическата умора не е такава пречка, колкото психическата. След всичко това мъжът ми тръгна в 3 часа последнощ за София и довечера ще се връща наобратно.  Crazy
Децата са като цяло добре, но Криса пак понакашляше снощи - дано не се повтори картинката от последното ни пътешествие. Кекав народ!
Елвинг, мила, с теб съм! И това ще мине... Hug
Хубав ден на всички!

# 503
Гери, направо ви завиждам за изпълнените дни с пътуване, емоции и много приятели... последното при нас липсва, ама...

Елвинг, ще мине и това... и прощъпулник ще направите...време - бол! Hug

Честит рожден ден на половинката на Никита! Честит имен ден на мъжа на Вили-ст и честита ви годишнина!   bouquet

ТаняТ, явно е бил много уморен Митко, щом е спал в тази "извънредна" ситуация... Laughing

Браво на Кали - добре се е ориентирала...Simple Smile

Кафе с мед, то и при нас вече все по-рядко минават номерата с празните опаковки, но понеже ползмаме почти еднаква козметика...та все още се залъгва. А и тя иска всичко да и е отворено и да го дъвче....та така предотвратявам яденето на крем всеки ден. #Crazy

# 504
  • София
Елвинг, предполагам, че си знаеш, ама да си кажа- трябва много вода да пие дребния, за да се прочисти от каквото се е изпъпчил. Между другото и аз имам съмнения, че Илийката се опъпчи от едно кремче, в което имаше антибиотик, ама... А за тестовете се сещам, че се беше изненадала, че са му направили на Илия. По принцип до 5 години не се правят тези тестове с одраскванията, защото при тях се вкарва алерген в организма, а малките са слабо защитени и могат да направят тежка реакция. Кръвните тестове са си точно за малките. Друг е въпросът, че някои казват, че те дават алергии на всичко, но ние сме живото доказателство, че това не е така.

# 505
Ей много се ядосах днес!  #Cussing out Отиваме ние на кожен лекар, че Лора нещо се е изринала от памперса и гледаме една опашка от 100 човека. Ами няма как, викам си, ще чакаме такъв ни бил късмета. Да, ама след едно порядъчно време около час - час и нещо малката вече сериозно се изнерви и започна да реве неудържимо. Приложих всички номера за забавление, но в един момент всичко спря да действа. И никой от насядалите чакащи не се сети да ми предложи да влезнем, че съм с малко дете, но иначе ме гледаха съжалително  #Cussing out. И не само това, ами една възрастна жена се обади да ме пуснат и те наскочиха като че кой знае какво стана!!! Просто съм бясна - на къде сме тръгнали озверели и освирепели чак ми се догади от възмущение  Sick Както и да е накрая влязохме, на тази същата жена като и дойде реда просто ми каза да минем пред нея за ужас на цялата опашка.
Толкова съм възмутена, че просто няма на къде повече

# 506
Здравейте,

Вили- честити празници.
Елвинг- да минава бързо всичко.

СИА- ама ти защо чакаш newsm78 Аз ако ми е нещо спешно (т.е нямам час, но съм звънала на доки), направо влизам. То никой няма да ти направи място. А и много си зависи от докторката. При нас децата не чакат.

Мойто диване 3 ден се буди в 6ч и е ад. Никнат зъбки като гъбки.

А и да се похваля- и таз година ще взимам 35лв детски.

# 507
Здравейте мамчета Simple Smile
Честит празник на всички, които имаха поводи тези дни.  bouquet
Искам да ви питам къде се абонирате за смс, за превод на майчинство, че аз нещо не можах да се ориентирам в страницата на НОИ?

# 508
Еля, ами и аз предпочитам предварителното записване на час, но педката  като видя обрива направо ми издаде направлението и ме прати при кожната. Ако бях влязла директно щях да предизвикам бунт  Crazy

# 509
Ей, Силве, напълно те разбирам и ти влизам в положението...и аз ужасно се ядосвам в такива моменти, направо мога да се разрева от обида. Е..ти хората са станали всички  #Cussing out Как не ги е срам! Аз бих си тръгнала в такава ситуация, честно!Особено, ако наистина не е нещо спешно.  Не знам къде са ви пратили, де, ама няма ли специализиран детски кожен лекар, а не да чакате с бабичките?

Иначе няма какво да ви кажа, днес София ме направи луда калинка, докара ме до истерия, 3 часа готвя една супа топчета с дерящо се дете за крачола ми, излезли сме чак в 11.30. Нямам думи просто, ама я оставих да се накрещи едно хубаво, аз също се накрещях и така. После пък ми стана жал и много съвестно, ама сигурно трябва да съм робот, за да запазя спокойствие в такива моменти.
И да питам вие кога готвите? Оставят ли ви децата да свършите нещо и как става номерът, че вече се чудя дали аз нещо не мога да се справя и само моето дете ли е такова сбъркано.И да кажа, че докато спи гледам да хапна и да свърша някоя друга работа, като простиране, миене на под и т.н., нещо, което е трудно докато София не спи.

Общи условия

Активация на акаунт