Ние си изкарахме 3 дни в болница. Илийката направи някакъв обрив, явно алергичен, който обаче никой не можа да каже от какво е. Според мен е от праха за пране, защото тези два дни не беше ял нищо друго освен детска кухня и дори млякото с мед, което иначе му давам, не беше ял, но дали е така... Най-странното е, че имаше пъпки навсякъде другаде, освен под памперса, което ме и насочи към праха за пране. Каката ни понякога, за да и миришат хубаво дрехите, слага по повече, ама ще прекратим тази практика. Другият вариант е да е от неделното слънце, но това не се връзва с липсата на пъпки под памперса, защото като го събличахме, беше чисто гол, пък и не е грам изгорял. Както и да е. Сега ще се пазим от всичко един месец.
22, а като правиха пресмятанията твоите хора, бензина до Плевен сметнаха ли или смятат, че ще прелитате до там? Иначе, и майка ми имаше предложения, ако не приемат Илийката тук на ясла, да го записва при нея, в Правец, но и за мен това не е вариант. Големите съм ги оставяла на баба им по за месец-два на село, хем тя да им се порадва, хем ние да си починем и да са на чист въздух, но после и аз съм получавала намеци, че са ми отгледали децата, все едно децата се гледат само два месеца годишно, а през другото време спят зимен сън.

Честит рожден ден на Елвинг, Инкогнито и ... кой беше третия (отнесох се)! Живи, здрави и никакви ядове с децата! Много ви обичам телчетата! Мъжът на Елг бил третият. Ей, той хем телец, хем Илия, представям си какъв инат е, ама добър инат.
Нещо напоследък хич не стипам до форума, но видях, че малко по-напред оки4 писа, че съм ви зарязала, та се засрамих

Благодаря и за "градивната критика", че съм избързала да започна новата тема, но го направих напълно съзнателно и то не за да съм Първа на всяка цена, а за да започнем празничния ден с нова темичка.
След 1 седмица температура и разстройство, дребния се обезводни и го приеха да му вливат течности + антибиотик. Но сега е доста по-добре и вече сме спокойни. 
Веднъж вече го оставяхме дребния при родителите ми за 10 дни, сега пак мисля да го оставя за 1 седмица, след като се възстанови напълно, защото не искам да го пускам в яслата веднага след толкова тежко боледуване. Но не съм и привърженик на годишното или месечно гледане при баба.
) Да си жива и здрава, все такава прекрасна и всеотдайна майка и съпруга, готина мацка и истинска приятелка. От сърце ти желая твоите мъже да те поглезват повечко и усмивката ти никога да не слиза от лицето ти!