Мартенските ни деца, лудуват си на свобода!

• 25 342
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • Ловеч
Писах, писах онази вечер и ми изчезна поста Sad
Зора, да ти е жив и здрав момъка и много послушен. ЧРД на Тедсън и на Шуши от вчера  bouquet
Радвам се че се видях вчера с мартенската тайфа Hug
Колажът е един път - нямам думи  bouquet
Поздравления за новата работа на Нагаина и стиснати палци на Веселина - да си намериш и ти хубаво местенце.
Повече - друг път

# 226
  • София
Тедсън, честит рожден ден   bouquet

Вероники, при нас храненето се нормализира (макар и все още с малки особености, де, далеч сме от подвизите на Косьо на Айрис или на Теди на Дума) при излизането на резултата от теста за таласемия - просто аз се успокоих неимоверно и нещата потръгнаха. Колкото яде - толкова, когато е гладен - показва си, все по-често суче само вечер и 1 път нощем  Peace Риба и месо си яде, зеленчуци - по малко, но приема, само яйцето е проблем, но педиатърката одобри храненето му. Заспиването пък не е задължително "вързано" със сукане  Peace Вода си пропи пак когато реши сам  Peace

Днес купих сандалки Колев и Колев за 12,53 лв., не мисля, че е скъпо  Rolling Eyes Затворени отпред и отзад, просто не са от новата колекция  Peace
Ботуши гумени за дъжд има, но най-малкият номер е 23.
Точно от обувки на детето нямам намерение да пестя. Крачето е пухкаво и без мерене не става.
Днес търсих обувки за себе си, "моят" номер на един модел ми беше голям, на един - малък, на трети - тесен, на четвърти стискаше само на пръстите. Едва петият стана...

За срещата
, СЪБОТА, 15.05. - РАБОТЕН ДЕН - от 11 ч. до когато изкараме - паркчето при СитиЦентърСофия, ако завали - влизаме вътре и чакаме да спре! НЯМАМЕ резервация за клуб!!!!
със специалното участие на РАЯ + ТОНИ + ТАТИ и на Ния + Бухта

# 227
  • София
Тедсън, миличка, ЧРД и тук- да си ми все така жинерадостна, свежа и готина мацка, обичана мама и съпруга. Много се радвам, че се видяхме днес, така се бях затъжила за вас, като гледам и на други тук много им липсваш... Инка и Яни са много пораснали, прекрасни млади дами.  Благодаря за почерпката, много ме хвана яд, че се оказах неподготвена, ама ме изненада много   Blush (пусто ако бях влезнала във форума сутринта, щях да науча - гледам мамите не са спали).
Зора, да ти е жив и здрав баткото и много да ви радва - да расте будно, умно и весело дете. Весел празник и да покажеш снимки после.
И днешната среща беше супер - цял ден се мотахме из центъра със страхотна компания ( Hug Hug Hug), Стела също намаза много сладки и евтини сандалки КиК от Колев аутлет на Пиротска (утре мисля да сме с тях и може да ги видите), а пък мама си взе една свежарска блузка.  Peace
Ох, айде да лягаме, че и утре се очертава дълъг ден.  Party Party Party

# 228
Ето ни и нас - след първия осъзнат концерт на Рая. Grinning

Трябва да ви кажа, че от това дете ще стане човек. Издържа 40 мин. на най-готините парчета на АС/ДС и даже накрая и се доспа... Simple Smile Всички хора около нас много и се радваха, ама защото и тя беше готина с блузка на АС/ДС. Влязохме след като великите ДС вече бяха на сцената и си тръгнахме преди да свърши концерта, но страшно се радвам, че успяхме да ги видим и чуем на живо... при това детето така се радваше на музиката и на рогцата на мама, че ако не ми беше съвестно за силния звук бихме останали до края.

Не съм чела 2 дни назад, но видях че Тедсън има рожден ден - да е жива, здрава и много щастлива!

Айде и дано утре се видим с повечко дечица - много ще се радваме! Hug

# 229
  • София
Тони, супер  Hug Hug Hug
А ние със сигурност отпадаме за утре - баткото ни се оказа не с ангина, ами със скарлатина, привечер му излезе и обрив  ooooh!  Tired Много ме е яд  Sad  Sad

# 230
Момичета, набързо се включвам и си признавам, че не съм изчела още старата тема, а за тази не знам кога ще намеря време. Малкия звяр (вече с 10 зъба) иска след нощното кърмене да спи при мен и не ме пуска дори за секунда, а през деня рядко намирам време да седна на компа. Ориентира си режима към едно спане на ден, но за съжаление понякога твърде кратко...
При нас в момента стискаме палци да ни оцелее малкото куче. Утре май ще се разбере окончателно. Разболя се от болест, за която е ваксивирано, но гадните вируси май са мутирали, че тази година имало доста случаи. Скоро приспахме старото и доста ще ни се събере, ако си отиде и младото.
Прочетох за срещата утре. Ние сме на ваксина, но след това може и да успеем. Не бързам да обещавам, че в последно време все ми се провалят плановете.
СТРАХОТНО сте се справили с колажа! БРАВО на Слънцето и Бейби мони!!!

# 231
Добро утро!

ТаняТ, стискам ви палци. Представям си какво ви е - ние миналато година го преживяхме същото - кученцето ни си отиде за 3 дена. Така и не разбраха какво му е - май беше запушила кръвоносен съд. Дано да не ви се налага втори път да го преживявате втори път Sad Hug

Ей Тони, бях сигурна, че ще изкарате хубаво. Браво на Рая

Тедсън, ЧРД на патеричка, както и на баткото на Петя. Вчера чух едно страхотно пожелание - пожелавам ви го и на вас - нека най-хубавите моменти в изминалата година да са като най-лошите в следващата Hug  bouquet

Вчера ни беше хахав ден - вече имаме плочки, няма да има толкова декоративни, колкото бяхме решили, че много скъпо щеше да ни излезе. Направо нямам търпение да ги сложат майсторите. След дълга разходка се прибрахме всички в 4 и му одарихме един сън чак до 7 .

Днес е празник на Плевен - тук ще има програма в центъра, нооо времето е гадно, дано поне да не завали, за да можем да се насладим на празника. Пожелавам ви го и на вас същото, за да си направите една хубава среща на открито Party

Елвинг дано бързо да се оправя баткото и Алекс да не прихване Praynig

Ето нещо сладко за събуждане Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 10:03 от vily_st

# 232
Здравейте,

нас не ни чакайте. Аз съм се натровила с нещо и цяла нощ  Sick

Приятна срещичка

# 233
Е, Тони, браво, че все пак взехте Рая с вас! Рогцата не бяха за изтърване, супер, че сте се сдобили! Много ме интересува как става номерът с дете на концерт. И Мария я заведохме да чуе, ама тя не пожела- заспа още преди да стигнем в Борисовата и не се събуди до вкъщи. От една страна хубаво- ама като сме без количка- какво ще правим?! Много добре се чуваше отвън,в което хич не се съмнявахме, а като чета в концертната тема си  е било страшно изживяване.

Честит рожден ден на батко Илия на патерица. Да е жив и здрав , усмихнато и примерно дете!

Вили, да са ти честити плочките и да ги сложат бързо и безпроблемно! Не помня казах ли , че и на мен изборът ви ми харесва страшно много!

Елуинг бързо да му минава на баткото!  Hug

Честит празник на Плевенчани и всички свързани с града!

Ели, скорошно оздравяване!

# 234
ТаняТ стискам палци на кучо да му се размине  Praynig! Дано преборите болестта, че паравирозата е много гадна за кученцата.  Confused!
Елг - ужас, оправяй се и ти бързо!
Тони - много яко за концерта! Супер сте!

Ние след малко тръгваме!

# 235
Привет и от нас!
Малко със закъснение, но да се включа по обсъжданите теми:

За летните обувки: Взела съм тези http://www.befado.com.pl/?p=produkt&id_pro=1530 - за лятото ми се виждат подходящи. Отвътре са абсолютно гладки (нямат никакви шевове, ръбчета и т.н.) и даже мисля на босо да й ги обувам. За морето/басейните се чудя дали да не взема съвсем отворени - може би силиконови ...
Обличането за сън: Боди с дълъг ръкав (завивки никакви не търпи). Купихме лчтно чувалче, но сутрин я намираме полу излязла от него  Rolling Eyes

# 236
Мерси, аз нямаше време кога да се оплаквам.
Открихме на Елия кърлеж, зад ухото. Направо съм  #Crazy Бързо в спешен, извадиха го целия, ама как пищя не е истина. Сега в понеделник сме на контролен преглед и после в Инфекциозна да го изследват.
Гледайте много внимателно децата.

# 237
  • Стара Загора

Открихме на Елия кърлеж, зад ухото.

ужас  #Cussing out

# 238
  • под кривата круша
Добра среща и от нас Simple Smile Тъкмо 2м. без нет къщата светеше и имаше за ядене, сега пак ще му отърва края Laughing
Новини кой знае какви няма. Продължаваме да се водим за ръчичка, пуска се колкото да направи 3-4 крачки до мен и това е.  Но пък бърза с главата напред като я държа. Овньо.
За храненето просто не ми се приказва-Деска вчера ни видя. Няма такъв зор, нито супа, ни второ от кухнята-само като види лъжицата завърта глава и почва да я клати наляво-надясно, един вид "Не бе, няма да ям, що не разбираш" Tired Другата седмица пробвам с първа група и пак ако не ще, спираме кухнята за малко.
От месец поне съм решила да я отбивам, ама все дава вид, че зъби много я мъчат-те и 4 наведнъж излязоха-та го отлагам. Ще ми се сама да се отбие, въпреки и тя е от пристрастените, пък ако вярвам на книгите, показва признаци, че е време за отбиване. В тази връзка, от 1 година сигурно се каня да ви питам, кърмещите майки, получава ли се при вас следното: ако сте зверски гладни преди това, като започнете да кърмите глада веднага изчезва-никаква храна не ви се поглежда-и като свършите огладнявате отново? При мен е така и все се каня да питам има ли други и забравям.
Вашите татковци сменят ли памперсите на щерките? Нашия категорично отказва-срам го било, ако била момченце щяло да е друго Shocked Първо мислех, че скатава, обаче си дадох сметка че и къпейки я в банята винаги ме е изчаквал да й измия дупето аз. Луда работа Crazy
Беше ми домъчняло за вас, радвам се, че попрочетох оттук-оттам.
Ели, ужас Confused Майка ми все повтаря да внимаваме за тези кърлежи, мен вече ми е досадно да я слушам, но ти ме постресна. Милата душа, как няма да реве. Всичко ще е наред Hug

# 239
  • София
Здравейте мили момичета !

По последните събития и поводи спокойно бих цитирала целия пост на Oki4, така че няма да я повтарям  Hug

Ние се завърнахме от срещичката и честно да ви кажа съм повече от каталясала.....
Но ще направя все пак кратко резюме на частта от срещата, на която бяхме. Беше ми много драго да се видя с мамите и сладките дечица заедно с каките и батковците. Май се посъбрахме голяма тайфа, а и го имаше момента с едни си тръгват други идват. В началото докато бяхме все още в камерен състав и тепърва се събирахме бяхме навън на едан площадка. За жалост за доста кратко, защото запръска един дъждец, колкото да ни развали рахата. Та се приютихме в мола, където ни посрещнаха Тони и Вероники в пълен семеен състав Simple Smile. Намерихме си и приятно кафененце близо до киното. Горките хора там, май щяха да черпят като си тръгваме... Голяма шумотевица и герлотия настана - викове, рев, гонене, хапване, спане.... ами... обичайните и познатите на всички ни занимания.

Та, ние отидохме заедно с Вили - добро настроение и Марти и успяхме да се видим с Рила и Марти, тате и куче и после кака, Зеленко и Калинко, Роси и Стела, Никита и Софи, кака Ники и тате, СЗА с Ники и Гого, Тони с Рая и тате, Вероники с Тео, Ники и тате, Крисче и Вики, Бухта с Ния и тате и съвсем накрая за малко с Окич и Мария.... Дано да не пропсукам някой....
Много се радвам, че се запознах със СЗА и Бухта - не че сме си побъбрили особено, но все пак, така е с децата...

За да не бъда голословна качвам и снимчици от събитието -http://martenichki.snimka.bg/children/nashite-sreshti-sofiya-2010.475474.18725182

Есме, ама много се радвам, че се отново си на линия  Hug
Ели, голям ужас - дано всичко е наред и да нямате повече такива инциденти, а ние наистина ще сме много внимателни, че и Бибата вече открива броденето по тревичките

ПП. А нашето дете явно наистина много е грогясало, защото още спи - вече повече от 3 часа    #Crazy Такова чудо отдавана не се е случвало

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 16:42 от TaniaR

Общи условия

Активация на акаунт