Тук след 3ч времето се оправи и поизлязохме.
Страхотно сте си изкарали на Априлци, не че съм се съмнявала де
Дано следващия път можем и ние да присъстваме. Роска, много ми хареса творбата ти 
Честито на всички имали поводи последните десетина дни!
Слънце,
дано за Симонка има безболезнено и щадящо решение. А за случката с мъж ти нямам думи. Работодателя поне да му плати лечението и да му дава заплата докато е в болнични. Понякога като се замисля и ме е много яд. Българите сме егаси мишоците - само си траем и се примиряваме да работим на черно, без договори и да ни осигуряват на мин. заплата, и спекулират работодателите с нас. 10 човека излизат да протестират останалите минават покрай тях и ги мислят за балъци. Шу, радвам се, че си попаднала на добър лекар и за добрите прогнози за сладуранката!
Още мислех да пиша, но трябва да ставам...

. Не знам как ги водите тия деца в моловете, ама ние явно не сме за там.
После и през парка минахме, добре, че се пооправи времето.
Сигурно съм повредена нещо, но се очертавам като отявлен молофоб (или по-скоро моломраз
Така ме е яд, че времето беше кофти
, изненадаха ме приятно.
Свикна юнака, първите 3-4 дни му беше по-трудно, но сега пак си е луда глава 

Ако не е кална, дълбока, черна локва- не признава! Водя я на някакви по- плитки и по- прозрачни локви- "О-не това няма да ме направи черна- не искам", си казва детето, преджапва 2 пъти и пак отива да търси калта и да рови и с ръце и с крака! Ужас, Ужас!!! А водила ли си го на Хилтън на парка след дъжд- е няма такава грешка!Започва ровене в мократа земя и понеже не можа да се изтупа- маже в блузата! После види някоя мокра пейка- давай с ръцете, така докато са още кални- маже и цялата пейка става червено-кафява!