Мартенските ни деца, лудуват си на свобода!

• 24 983
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Честит празник на всички малки и големи деца  Hug
Тук след 3ч времето се оправи и поизлязохме.
Страхотно сте си изкарали на Априлци, не че съм се съмнявала де  Hug Дано следващия път можем и ние да присъстваме. Роска, много ми хареса творбата ти  Heart Eyes
Честито на всички имали поводи последните десетина дни!
Слънце,  Hug  дано за Симонка има безболезнено и щадящо решение. А за случката с мъж ти нямам думи. Работодателя поне да му плати лечението и да му дава заплата докато е в болнични. Понякога като се замисля и ме е много яд. Българите сме егаси мишоците - само си траем и се примиряваме да работим на черно, без договори и да ни осигуряват на мин. заплата, и спекулират работодателите с нас. 10 човека излизат да протестират останалите минават покрай тях и ги мислят за балъци.
Шу, радвам се, че си попаднала на добър лекар и за добрите прогнози за сладуранката!
Още мислех да пиша, но трябва да ставам...

# 646
Честит празник на мъниците,и на всички които не са забравили детското в себе си! Simple Smile

Никъде не можахме да мръднем днес,а имах"покана" от дружките в моминския ми квартал. Mr. Green Ама то с тоя дъжд се е провалило събитието,на сцена на открито.
Поне Дари се е забавлявала страхотно в градината,водили са ги в салона на спортно училище и там са изнесли програма на деца от друга градина,с много изненади за малките.Щеше ми се да компенсираме в един от следващите уикенди я в зоологическата,я в южния парк..но ще видим.Много се забавляват когато са двете,и Ади всеки ден ми носи тел.да и се обаждам на кака и,показва я на календара в хола.Опитвам се да я накарам да казва по-лесни думички(за сега най-отчетливо и ясно казва топ(на топката) ама тя си перефразира по нейния начин.И като кажа "кажи Дари",винаги ми отговаря "кака". Laughing

Слънце казаха ли със сигурност какво е това образование(пропуснала съм може би, ако си споделила)?Ако не представлява опасност и не и пречи,сигурно е по-добре да се изчака..но ми стана странно мнението че е малка за всякакви интервенци.На Дари и отпушваха слъзен канал,когато беше на 9мес. Rolling Eyes

Доколкото разбрах твоята дружка вече има и второ? Simple Smile Поддържате ли връзка?

Да,момченце си имат.Не поддържаме връзка,не ходя толкова често в Северния парк а и на нея и е далече.

За детските- аз моите още вчера на обяд ги получих,но като писах в темата започнаха да казват мамите че хем сме в една банка и съседни общини а те нямаха превод.Винаги съм се чудела на какъв принцип ги пускат.Говоря за София,за една и съща банка.

# 647
  • Стара Загора
БОДЛИВКЕ туй чудо в устата на Симона го изкараха фибром (доброкачествен тумор) в следствие на никненето на зъбите това е мъртва тъкан която избива. По всяка вероятност го е хапала там и се е трупало и сега избива. Незнам и аз как да го обясня. А за това, че е малка все още доктора днес ми обясни така. Тя е много малка, няма да даде да и пипат по устата на живо и ще трябва с пълна упойка да я преспът за да го отстранят - при което аз категотично отказах, както и баща й! Затова ако може ще изчакаме с времето да стане поне на 5-6 години (ако не и пречи и не се разраства) за да се махне. Сега като идем в Бургас ще се стрешна с още 2 лекари - стоматолог общопрактикуващ и хирург в болницата!

# 648
Момичета, аз още нямам отразени детски, знаете ли сега къде трябва да звъня и да питам? Rolling Eyes

# 649
Момичета, аз още нямам отразени детски, знаете ли сега къде трябва да звъня и да питам? Rolling Eyes
ето я темата за детските- лудница е днес и вчера.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500736.new#new

Оказва се, че две еднакви банки правят преводите по различно време.
Аз в 16ч към И-банк имах.

# 650
Нинче,детските ги отпускат социалните. http://www.goldenpages.bg/bg/b/B7275519-09BD-DC11-AF55-00145E9525E4

# 651
Честит празник на всички малчугани и на всички носещи детското в себе си!!!

Много хубава среща сте имали, следващия път надявам се и ние да можем да дойдем...
Роси а ти така хубаво си наредила  рими от сърце, поздравления!!!  smile3501

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 00:02 от dobro_nastroenie

# 652
Здравейте!

Честит празник на хубавите ни дечица!!!!

Ние нямахме никакви планове за днес, ама сутринта една дружка от парка ми звънна с предложение за новия МОЛ ( на Цариградско).Щяло да има нещо там за децата.Бая се чудих, ама като видях кво е навън и си представих как ще стоим със София вкъщи цял ден и набързо натоварих децата в колата, взехме и другата майка с нейната кака и потеглихме. Ама тя предвидливо беше оставила бебето на бабата, а аз нямаше на кой, че майка ми беше заета и си я влачих и София.После на няколко пъти съжалих, че не сме си стояли вкъщи  Crazy. Не знам как ги водите тия деца в моловете, ама ние явно не сме за там.
Още в колата на отиване се съдра от рев, та се наложи да спираме насред жълтите павета, да я взимам при мен да я успокоявам.Не, че пак не рева като я сложих в стола, де, ама все някак трябваше да стигнем.Хем с 2 каки при нея отзад. Нищо не я разсейва, все едно на пирони съм я сложила. После не ще да седи в количката, търчи все към ескалаторите, гоним се между хората, аз с голямата чанта нарамо, че как да пазя и количка и чанта и дете, абе ужас, казвам ви.
Съответно и режима отиде на кино, викам си все ще заспи по някое време в количката. Познайте - заспа в 16ч. чак, като не беше спала преди това, естествено. Спа 40 мин, и скочи, да не изпусне нещо.И това за целия ден.
Викам си, поне вечерта по-рано ще окапе.Да, ама не - заспа в 22ч. след 1 час приспиване, свежа като краставичка  Mr. Green  И така, аз сега съм труп. А преди малко, за да ми е интересно, падна и от леглото, бая издрънча върху паркета, добре, че е ниско. Иначе нямаше нищо кой знае какво и за големите, ама г.з път да види, дето се казва. Разгледахме и Карифур, ама набързо. Взех пюрета на Хаме, бяха доста евтини, плодовите почваха от 1.09 лв., а се страхотни  Peace  После и през парка минахме, добре, че се пооправи времето.

Мечо Пух, разбирам те какво ви е със счупена ръка, нали и нашата кака миналата година по това време някъде беше и тя със счупена ръка, ама да ти кажа бързо свикна с новото положение и чудесно се оправяше.Ще мине, няма страшно  Peace Колко време ще носи гипса?

# 653
  • София
Никита, и ние днес молствахме  Crazy , не е за мен тая работа  Confused Алекс се държа добре, но аз супер много се изнервих.  newsm78 Сигурно съм повредена нещо, но се очертавам като отявлен молофоб (или по-скоро моломраз  Mr. Green).  Rolling Eyes Много хора, деца, колички, шумове, лудница. Егати и празника  Tired Така ме е яд, че времето беше кофти  Close
А иначе имам детски. При това - за 2та месеца  Party , изненадаха ме приятно.

# 654
Слънце, дано да премине само. Децата сега растат и е твърде възможно след като спре да го дразни, да си се стопи.

Никита, явно на малката шопинг-терапията ще действа много ободряващо! Да му мислят мъжете около нея!!!

Elwing и аз съм моломраз - изнервям се от навалици и не обичам просто да обикалям по магазините (книжарниците правят изключение). Ходя на магазин с конкретна цел и избягвам да гледам други неща.

Поздрав за всички, които се ядосват, че живеят в България : http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

# 655
  • Костинброд
Здравейте.
vihroqonche,TaniaR,Бодливка,Tony st-Благодаря за пожеланията-да ви се връщат стократно Hug.
За детските-аз вчера имах преведени 300лв.(явно са преведени и майчинството!).Слънце аз Калашник бих използвала и за разни недоклатени чиновнички,които незнаят за какво са зад бюрата.(ама не им прощавам де!)
В понеделник ходих на мамолог и всичко ми е наред.Имам проблем със щитовидната и задстомашната жлеза и затова съм мис Пиги,но след като открих проблема се надявам да си върна формата.
Слънце-надявам се всичко да премине по най-безболезнен и безпроблемен начин за Симонка.
За срещата-ухапах се отзад от яд,че не съм била сред вас.За следваща среща ще направя дупка в морето за да присъстваме.
Да се похваля-днес нашия батко завърши втори клас с отличен.
Тове е от мен.Хубав и усмихнат ден.

# 656
Здравейте!

Аз също мразя навалица и обикаляне на магазини безцелно.ТаняТ го е казала точно-ходя до магазина за нещо конкретно. Таня,благодаря за снимките от Митковската срещичка. Hug
Нашия батко завърши в понеделник четвърти клас с отличен.Бяха на "абитуриентски"купон в дискотека  Crazy и като се връщаха до училището за бележниците викаха"Едно,две,три,четири, ууууууу!".И те като големите бе,голям смях падна сред нас родителите! Имаше и една съученичка на баткото с абитуриентска рокля и букет,прическа и грим... Crazy,аз съм изкривена нещо май... newsm78

# 657
Мечо Пух, разбирам те какво ви е със счупена ръка, нали и нашата кака миналата година по това време някъде беше и тя със счупена ръка, ама да ти кажа бързо свикна с новото положение и чудесно се оправяше.Ще мине, няма страшно  Peace Колко време ще носи гипса?
  bouquetСвикна юнака, първите 3-4 дни му беше по-трудно, но сега пак си е луда глава Crazy. Вие колко го носихте, 35 дни ни казаха на нас. После правихте ли някаква рехабилитация? И ние завършихме 3ти клас отлично Party mama_bebcho, много бързо растат децата, нали? Ние ги мислим за малки, а те "абитуриенти" вече Simple Smile

adenis , сега си спомням, че беше писала, че не се чувстваш добре. Щом имаш проблем с щитовидната( вероятно хипофункция?), възможно е оттам да ти са неразположенията. Изписаха ли ти лечение? Лекарства?

# 658
Таня Т, умрях да се смея с филмчето за Италия! Ами сродни души сме си, какво да правим!

Аз обичам да ходя по магазините, но Марти - не! В събота бяхме по моловете да търсим сандали за каката и Марти почваше да пищи неистово, като го вкараме в магазин. Затова и таткото седеше с него навън и ходеше след него, а аз карах празна количка и си обикаляхме по магазините. Малко ме гледаха странно с празна количка, ама дреме ми!

О, Мечо Пух - милинкия 35 дни с гипс Sad
Честито на всички завършили годината каки и батковци. Нашата кака е до края на юни!

Вчера следобяд се юрнахме навън, ама Марти просто - На всяка лОква мерудия  Laughing, прибрах го мръсно прасе! Сега поръчвам гумени ботуши и гумен гащеризон, та да прави каквото иска като е валяло - иначе няма оправия  ooooh!

А, честит 2и юни. Току що пуснаха сирените!

# 659
  • София
Рила и аз съм майка на прасе Cry Ако не е кална, дълбока, черна локва- не признава! Водя я на някакви по- плитки и по- прозрачни локви- "О-не това няма да ме направи черна- не искам", си казва детето, преджапва 2 пъти и пак отива да търси калта и да рови и с ръце и с крака! Ужас, Ужас!!! А водила ли си го на Хилтън на парка след дъжд- е няма такава грешка!Започва ровене в мократа земя и понеже не можа да се изтупа- маже в блузата! После види някоя мокра пейка- давай с ръцете, така докато са още кални- маже и цялата пейка става червено-кафява!
Да се похваля, че вече ползваме държавната млечна кухня! Аз какво се бях объркала, че е по 3 лв на ден- то било по 1.30! Веднага се записахме, като разбрах, хем и да оползотворим на бабите парите за подарък!
Честито на всички завършили каки и батковци!
Честит ви ден на Ботев и на загиналите за свободата на България!

Общи условия

Активация на акаунт