Съпруги на военнослужещи. II

• 88 528
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
 AIR , на сайта на Социални дейности е отбелязано, че първата смяна е от 21. 06 до 30.06.

# 121
  • софия
Аз не си го представям почиващи от 4 бази на военните да се съберат на този плаж... ooooh!

# 122
Аз не си го представям почиващи от 4 бази на военните да се съберат на този плаж... ooooh!

То едва ли ще се събират там всички. Сигурно ще трябва да се става в 6ч че да се запази чадър и шезлонг, но като чета, за всички хотели, включително и тези с по 4-5звезди е така. )
Аз мисля да си купим чадър, ама дали ще ни дадат да си го боднем е друг въпрос. Че без чадър не мога. (

# 123
  • Sofia
Ее то пък остава и чадъри да не може да се ползват... Аз като гледах времето за края на август се отчаях тотално, но каквото такова.

# 124
  • софия
ivben, може ли да пуснеш линк да видя и аз времето август...
Mirama, бях те питала за Чифлика...ние бяхме с малкия двамата 5 дни в х- л Дива. Водата в басейна е супер, но си е скучничко там. Бих отишла за около 2-3 дни. Peace Наистина природата  е много хубава там... Heart Eyes

# 125
iniici, радвам се че ви е харесало в хотела. )
Иначе наистина си е скучно, защото по принцип няма какво да се види. Освен до Троян да се прескочи, други забавления няма.
Но за деца пък е спокойно...)

Аз ще врънкам моя мъж този месец да прескочим до Рибарица. )

# 126
  • Sofia
Сега намерих това, което ми харесва и устройва. Устройва и всички почиващи на морето през август: http://prognoza-vremeto.blogspot.com/2010/06/prognoza-za-vremeto … mesec-avgust.html

# 127
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Подрит на темичката. Laughing
И да не е само това ,да пожелая на всички запътили се към морето ,много слънчеви и топли дни.
Тези дни,макар че е облачно времето е перфектно за плаж,без да е ужасно горещо и задушно.Имахме гости които дори успяха да  изгорят порядъчно ,макар слънце почти да нямаше.  Crazy

# 128
Ей момичета,ние началото на август ще сме на Созопол.Като гледам времето се очертава идеално.

# 129
  • Някъде в Европа...
не че искам да ви променям мнението за август, но вижте в този сайт какво са го давали времето за Юни - никъде не се споменава, че ще ни удави дъжд, както беше. Прогнозата е все за топло време....

# 130
Ехо, темичката доста позамря. )
Някой има ли ходил до Рибарица? Мислим да отскочим тази, или другата седмица. Дали механата вече е отворена?
Макар че с това време доста се колебая по въпроса...

# 131
  • софия
Май няма, аз чаках Вие да отидете и да кажете как е. Mr. Green
Аз мисля петък до неделя да отидем на Олимп на Боровец, по- блиоз ни е, а и кабинковия лифт вече работи. Времето в петък го дават доста топло

# 132
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Някой има ли ходил до Рибарица? Мислим да отскочим тази, или другата седмица. Дали механата вече е отворена?
Mirama ще чакам да дадеш отзиви за Рибарица ,че имаме карта от 31 .07 до 5.08.Много се надявам да има басейн и да работи механата,инак ми се струва че ще е скучно. Tired

# 133
  • Sofia
Механата няма да работи доколкото зная.

# 134
Здравейте, момичета! Днес открих темата ви и реших да се включа и аз. Ние сме от 21 юли на Фрегата, преди две години пак почивчхме там. Базата е добра, плажът не е толкова далеч. От познати разбрах, че тази година са махнали чадърите и шезлонгите и плажът е неохраняем и запустял. Ако е така, не знам къде ще е удобно да се печем. Едва ли ще е приятно да лежим в мръсотията, дори и да имаме собствени чадъри. Моля, ако някой вече е бил, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт