Съпруги на военнослужещи. II

• 88 920
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
На плажа наистина нямало чадъри, но бил чист. А няма как да е запустял, все пак сума ти военни са наблизо, а има и др. хотели, които явно ползват този плаж. Инфото ми е от почиващи там 21.06-30.06, те бяха на адмирал

# 136
  • София
mama na niki, и ние сме от 31.07 до 09.08 в Созопол. Ще се радвам да се запознаем:hug:.

# 137
Ехо,добро утро!Хайде по едно кафенцe за по-късно ставащите.

mmz,и аз ще се радвам да се запознаем.Ние сме на свободен наем,а не в станцията на военните.

# 138
 Здравейте и от мен .

Днес се завърнахме от Фрегата. Изкарахме си добре, но лично аз повече не бих отишла там- стълбите са просто убийствени на връщане от плаж.  Stop

Плажа е без чадъри и шезлонзи и беще страшно мръсен и неподдържан, не знам как може да се каже на това чист плаж. Навсякъде имаше фасове и кочани от царевица и найлонови торбички. Въобще не беше пуст- сутрин бяхме толкова нагъсто, че едва можеш да стигнеш до тунелчето да се прибереш.

Ако ви интересува нещо- питайте.  Peace

# 139
  • Sofia
Аз искам да попитам с кола не може ли да се ходи до Флагман поне? В стаите имаше ли хладилник?

# 140
 В стаите имаше хладилник от мъничките, тези които се ползват за минибар. Слабичък, но върши работа. Добре изстудява бира и безалкохолно  Wink
 Иначе с кола може да се слезе, но там нямаш шанс за паркиране просто. Страшен фраш е. Има по- надолу платени паркинзи, които си стоят празни- все пак 5 лв са си 5 лв.  Peace

# 141
  • Sofia
Ясно, благодаря за инфото.    bouquet

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 11:31 от ivben

# 142
Здравейте и от мен. )

Падаща звезда, то басейна си е там, и вече е отворен, след няколко дни отиваме (в сряда пътуваме) така че като се върнем ще дам пълно инфо. И механата вече работи, така че определено няма да е скучно. )

simpatiuh4e, разкажи повече за морето, как е храната, стаите и т.н. Предполагам, че във всички хотели ще е едно и също де. Това за плажа хич не ми хареса, ама....ще видим какво ще е, ние сме чак края на август.

# 143
  • софия
И ние сме на Фрегата. Още тогава си знаех, че плажът е далеч, стълбите...Но единствено там имаше карти. Иначе самия хотел е добре, нали...

# 144
 Стаите са абсолютно същите като на снимката на сайта на Соц. Дейности. Чистачките всеки ден бършат пода и хвърлят кошчето. Чаршафите и хавлиите ни ги смениха на петия ден, тоест само веднъж. Трябваше да си купуваме тоалетна хартия, защото освен когато пристигнахме, повече не сложиха.  Rolling Eyes
 Ресторанта е голям, достатъчен е за всички. Храната беше много хубава. На една маса бяха салатите и плодовете, на друга ястията. Сутрин се обслужваш изцяло сам. Имаше винаги нарязани краставици, мед, кисело мляко, сирене, кашкавал, колбас, масло, мюсли, чай, пр. мляко. Иначе за закуска имаше банички и кифлички ( сладки и солени), сварени яйца, най- често имаше панирани филийки и пържени наденички. Тостера работи постоянно.
 За обед и вечеря имаше задължително домати и краставици, снежанка. Имаше задължително и таратор и топла супа на обед. Едното ястие винаги беше постно, два вида готвени с месо, скара, пържени картофи или ориз със зеленчуци.
 Ако има още нещо- питайте.  Peace

# 145
  • Sofia
Беше се чуло, че няма да има шведска маса, но явно е било слух. Аз много съм доволна от такъв вариант на хранене. И на обяд ли винаги имаше вариант-  скара?

# 146
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Падаща звезда, то басейна си е там, и вече е отворен, след няколко дни отиваме (в сряда пътуваме) така че като се върнем ще дам пълно инфо. И механата вече работи, така че определено няма да е скучно. )
Mirama много ме радва инфото за басейна и механата.Като гледам наоколо няма много къде да ходим ,освен до Троян евентуално единия ден и ще разчитаме на това което се предлага в станцията
.А като се върнеш ще чакам и свежа информация и за храната.На диета съм и определено няма да мога да се храня с това което стандартно приготвят , така че единствения ми шанс да не се влача с торбите манджи е да има вариант да си поръчвам и съответно заплащам естествено храна отделно ,което много се надявам да е възможно.Ако не може в самия ресторант поне да знам че механата работи и там ще може да си хапвам.
Пожелавам ви приятно изкарване на вас ,и на всички които потеглят на почивка! Hug

# 147
Падаща звезда, то по принцип не ти трябва да ходиш другаде, в базата има абсолютно всичко - тенис корт, футболно игрище, пейнтбол (носете си стари обувки ако ще играете), стрелбище, мини голф, площадка за децата. Поне ние като отидем отскачаме само до Тетевен и това е.
В Тетевен си е хубаво, точно на центъра имат детска площадка и заведение, което предлага всичко, обикновено там ядем торти. )
А за храненето, в ресторанта можеш всичко да си поръчаш, няма никакъв проблем. Имат си меню, така че няма нужда да носиш храна.
В механата е същата работата, ние обикновено вечер след вечеря ходим там да пием бира и да си мезим, а децата играят.
Ако искаш ще пусна снимки да видиш какво е. )

Ние заминаваме в сряда, днес си направихме резервацията, дано времето е хубаво, че го дават да превалява.

# 148
 ivben , и на обяд имаше или скара, пържени кюфтета, печено месо или пържени полуфабрикати- картофени кюфтета, мексикански хапки.

# 149
  • софия
Падаща звезда, ние последно бяхме там на Нова година. И в ресторанта си имат меню, може да си поръчваш там.
Всичко е така, както пише Mirama .
Непременно идете до Кървавото кладенче на Бенковски.
Троян също не е далече, там е по- хубаво от Тетевен.
А в Тетевен има на главната едно магазинче за перилни препарати, директен вност от гърция, германия и англия. Последния пт от там си взех омекотител( ароматизатор) за дрехи, под формата на гранулки, в едно като шише. Немско е , ухае страхотно

Общи условия

Активация на акаунт