Съпруги на военнослужещи. II

• 88 946
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
Mirama, площадки има и в комплекс Слънчев ден

Това не го знам къде е, но моята приятелка каза че има 2големи детски къта точно на центъра, така че мисля тях ще ползваме. )

# 196
  • Sofia
Комплекс Слънчев ден граничи южно с к-с Константин и Елена.

# 197
  • софия
ivben това не го разбрах. Rolling Eyes
Слънчев ден и на маx. 5 мин пеша от Флагман.

# 198
# 199
  • софия
ivben вярно така е написано. Човек ако не е ходил , остава с впечатление, че си е отделен курорт.

# 200
  • София
Хайде пак аз да се разпиша. )
С инфо от първа ръка за хотел Фрегата. )

1. стаите - хубави са, нови мебели, ремонтирани като тези в Рибарица, снимки мога да пусна по-късно
2. храната - хубава определено и достатъчно. Закуска - банички, кифлички, пържени филии, мед, масло, топено сирене, сирене, кашкавал, салам, прясно, кисело мляко, чай
обяд - таратор и супа, 3вида салата - снежанка, шопска и някаква друга, 2готвени ястия, шницели, кюфтета, картофи. За десерт - плодове, торта, сладолед, еклери
вечеря - панирани хапки- кашкавал, пилешко и др. такива, скара - пилешка, свинска пържола и др. , различни гарнитури и салати. Десерт пак същото като на обяд.

В самият комплекс Св.Константин и Елена си имало достатъчно забавления за децата, като повечето са на центъра. Тоест не са към разни хотели и да се чудиш как да влизаш. Има батути, влакче, люлки, пързалки, разни други чудесии. Мини езеро с лодки за децата, блъскащи колички.

Плажа си е бил ок, може да си носиш собствен чадър, никой не правел проблем за това.

Значи нещата са се оправили откъм храна, радвам се!

# 201
В самият комплекс Св.Константин и Елена си имало достатъчно забавления за децата, като повечето са на центъра. Тоест не са към разни хотели и да се чудиш как да влизаш. Има батути, влакче, люлки, пързалки, разни други чудесии. Мини езеро с лодки за децата, блъскащи колички.

Е ти ме уби  ooooh! Ние не видяхме нищо.....По точно имаше едно място където имаше колички и т.н. , но на нас ни се видя твърде мръсно и амортизирано и не отидохме....

# 202

Е ти ме уби  ooooh! Ние не видяхме нищо.....По точно имаше едно място където имаше колички и т.н. , но на нас ни се видя твърде мръсно и амортизирано и не отидохме....

Ами не знам де, аз не съм го видяла това нещо с очите си.
Но моята приятелка каза, че е имало 2детски къта с изброените забавления, които и написах.
Сега не съм я питала как точно са изглеждали и дали е било амортизирано...)

# 203
  • софия
Ние пък събота отиваме на Олимп

# 204
В неделя,тръгваме за Созопол.

# 205
Приятно изкарване на почиващите. ))))

# 206
Я да се запиша и аз да ви следя. Ние ще ходим през септември във Флагман. Преди три години бяхме в Несебър - останах доволна. Дано и сега си изкараме добре!  Peace

# 207
Брей, къде съм бляла - чак сега разбирам за тази тема ooooh!. Нали приемате нови попълнения Laughing?
Вместо запис, да отбележа, че ние почивахме в "Адмирал" на Константин и Елена и останахме много доволни. Само да ми беше казал някой да не ходя с дете на море, ама това си е моя грешка. Догодина пак сме там!

# 208
Ние се върнахме от Созопол.Много ни хареса,а на малкият най-много.

# 209
  • Sofia
See breeze добре дошла. Hug Аз пък ходя на море само заради детето.

Общи условия

Активация на акаунт