Съпруги на военнослужещи. II

• 88 949
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
See breeze добре дошла. Hug Аз пък ходя на море само заради детето.
Тази година бяхме твърдо решени да не пропускаме почивката на море именно заради детето, но там той стана неузнаваем! Нищо общо с обичайното му поведение - не искаше да влиза във водата, която принципно много обича, беше супер раздразнителен и не спря да мрънка 10 дни. Не знам защо така му се отрази, но се надявам догодина, когато е по-голям, да бъде различно Praynig

# 211
  • Sofia
Догодина ще е по- голям и ще е различно. Тогава може би ще мрънка да не излиза от водата, за сладолед и т.н. Laughing

# 212
И ние бяхме така.Един час във водата и със зор го изкарвам за 5,10мин.на плажа да се стопли.Отделно другите детски глезотии.Бънджета пързалки,колички.А най -голямото тръшкане беше,че иска да се снима със змия и игуана.Но този път не го огря.Беше ме страх да не би нещо да се наплаши и сънува после.

# 213
 Момичета, дайте мнение за базите в Боровец и Пампорово- цени, храна, условия за децата за забавление и т.н. Чудим се къде да идем в началото на септември.

# 214
Е, има малко оживление в темата. )
Ние другата седмица заминаваме за морето, дано да е хубаво времето и всичко да е ок. )

simpatiuh4e, за Боровец хубаво си е, храната и тя е ок (това по думи на една приятелка). Има басейн, фитнес, но за децата нищо...
Ако не сте ходили на Рибарица може там да прескочите, ние също мислим след морето да отидем за 2-3дни, само да видим как ще са дежурствата на мъжа ми. )

# 215
Mirama, ще чакам отзиви за Флагман, че ние сме там от 30 август.
Някой има ли представа за големината на стаите - нашата стая е със спалня, така поне са казали на мъжа ми. Дали ще има възможност да разпънем кошарата на детето, че да си спи в нея, а не да се вре между нас?!?  Rolling Eyes

# 216
  Mirama , сигурно ще ви е мн хубаво времето.  Peace Инаме  за Рибарица- ходили сме. Искахме малко да разнообразим и затова питам за Боровец.  Simple Smile

green eyes , ние бяхме във Фрегата, стая тройка със спалня, легло и разтегателно фотьойлче и имаше място за кошарата. За Флагман не знам как е, но предполагам, че ще е подобно.  Peace

# 217
  • Sofia
И ние другата седмица заминаваме за св. Константин и Елена дано времето да е хубаво Praynig

green eyes и аз си мисля, че място за кошарата ще има.

# 218
Благодаря, момичета, за информацията!   bouquet

# 219
Приятно изкарване на почиващите.Дано случите на време.

# 220
И ние другата седмица заминаваме за св. Константин и Елена дано времето да е хубаво Praynig

От 22ри ли сте, на коя станция?

# 221
  • Sofia
От 20-ти  сме на Фрегата.

# 222
Както казах, ние бяхме в "Адмирал" и там имаше място за кошарата - ние си я ползвахме. Но имаше семейство, което почиваше във "Флагман" и се оплакваха, че са им дали много малка стая Rolling Eyes

# 223
От 20-ти  сме на Фрегата.

Ние сме в Флагман. ) Може да се запознаем все пак. )

# 224
  • Sofia
Ами нали вече се уговорихме да се запознаем.   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=495422.105

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 23:57 от ivben

Общи условия

Активация на акаунт