Съпруги на военнослужещи. II

• 88 950
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
Вземете си пакетче носни кърпички и вижте този  клип : http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio  Hug

# 226
Вземете си пакетче носни кърпички и вижте този  клип : http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio  Hug

Супер е клипчето. ))))
Ама американските войници поне знаят за какво работят....

ivben, охх, сори, аз съм си отплесната по принцип. )

# 227
Здравейте момичета. Ние се връщаме от вилно селище "Чайка" в гр. Обзор. Мястото е приказно и дава възможност за пълноценна почивка. Това е нащето място за почивка с деца.

# 228

Ох,много се натъжих,чак се разплаках на клипчето.Нашият тати заминава живот и здраве ноември.И края на май,началото на юни  живот и здраве ще е в Бг.Дано и ние така го посрещаме,и всичко мине безпроблемно.

# 229
Здравейте момичета. Ние се връщаме от вилно селище "Чайка" в гр. Обзор. Мястото е приказно и дава възможност за пълноценна почивка. Това е нащето място за почивка с деца.

Здравей. )
Дай малко повече инфо, как са бунгалата, базата, плажа. )
Наша позната ходи всяка година там и по нейни отзиви е добре, ама и те не са много претенциозни с мъжа си. )
Ако може и снимки ще е супер. )

# 230
И аз се присъединявам към интересуващите се от "Чайка". Плажа далеч ли е? Как са общите бани и тоалетни ( мислехме да ходим там на палатка )

# 231
  • Sofia
Клипчето е страхотно. Взех си кърпичките по някое време. Дано всички, които са мисия или ще заминават да изкарат безпроблемно.
Mirama и на мен ми се случва, не се тревожи. Wink
И аз се интересувам за Обзор. Догодина искам там да почиваме живот и здраве, но все пак искам да зная какви са условията.

# 232
Привет. Ще ви кача снимки от Чайка, но като се приберем в София, че още сме по пътищата на БГ Simple Smile.
Много правилно, Чайка вобще не е за претенциозни хора. Това е място за хора обичащи природата, тишийната, спокойствието и най вече неподскачащи от всякакви буболечки, гадинки, неалергични към паяци.. Laughing Laughing.
Бунгалата са съсвсем нови и са два вида. Едните- тип Алпи са с по две стаи-едната за дете (нашите и двете спяха там), а другата е спалня. В средното помещение има кухненски бокс, снабден с вградени котлони, аспиратор, мивка, котлони, хладилник и много шкафове. Има много голяма веранда. Другите бунгала са вили, които са като двустайни апартаменти, т.е 2 спални, бокс и баня и тоалетна. Баните са много добри. Цялото вилно се;ище се намира в смесена широколистна и иглолистна гора. Прекрасно съчетание на гора и море. Базата е много тиха през целия ден. Плажът е на  км. разстояние. Стига се с кола, а може и пеш. Единственото неудобство е, че слизането до самия плаж е затруднено, поради срутване на земни маси. Слизахме по едно дървено мостче и няколко импровизирани стълби. Плажната ивица е тясна, но за сметка на това е много дълга и всяко семейство се намира на поне 10 метра от следващото. За нас беше прекрасно, защото децата ни са палавички и бягат непрекъснато и не ми се налагаше да викам и крещя да не настъпват хората и хавлиите им. Заведения по плажа няма, няма разни царевичари и подвикващи цигани. Няма спасители. Водата е много чиста и ...има делфини.

# 233
desidani, звучи много добре, определено. )
А в самият комплекс има ли някакви съоръжения за децата?
на какво разстояние е от самият Обзор?

# 234
  • Sofia
desidani благодаря за инфото. Обичам такива местенца. Още тази година ми се искаше да ходим на Обзор, но при мъжо въобще нямаше карти за там. Към всяко бунгало има санитарен възел нали? Хубаво е, че морето е чисто. На св. Константин и Елена било много мръсно морето в момента- водата била ужасно мръсна, плажа също.  Sad

# 235
desidani , на какво разстояние е най-близкият магазин?

# 236
  • софия
Върнахме се от Фрегата. Добре беше, плажът не е чак толкова далеч. Ицко нито един път не захленчи по стълбите Shocked
Храната беше разнообразна, има и забележни- краставиците винаги бяха жълтеникави, с голмеи семки. Динята беше повяхната, сладкище имаше рядко, основно сини сливи, пъпешите не бяха сладки. Таратор и салати не бяха студени.
Добре си изкарахме, но не мога да кажа и супер доволни. Кърпи и чаршафи се смениха на 5 ден...
Плажа е много пренаселен, след 9 няма къде да стъпиш буквално. Водата само 2 дни беше без водорасли...
Иначе курортът ни хареса много  Peace

# 237
Ние бяхме на Флагман през юли,доволни сме.Храната беше разнообразна,много е близко до плажа,само не чистят много  добре-замазват с един моп,а банята въобще не я миха.Има и интернет за разлика от предните години.За 15 години обикаляне по военните станции Созопол беше моя фаворит,но тази година разбрах ,че храната е била малко и некачествена.Така ,че Флагман тази година е първенец!

# 238
Здравейте и от мен, вече на морето. ))))
Днес пристигнахме във Флагман, за сега нещата са ок, като изключим това, че няма грам място на паркинга. ((((
Стаите са ок, снимала съм, ама по-късно снимки. )
За храната ще мога да кажа по-нататък, сега ще ни е първата вечеря. )
Морето е бурно, но пък басейните са идеални, май по-често там ще ходим. )))))

# 239
  • софия
Ех, завиждам на тези, които са на морето.
Mirama , ние всеки следобед бяхме на басейните...поне водата е чиста. А на плажа какъв фраш е преди обед... ooooh!Весело изкарване....

Общи условия

Активация на акаунт