Съпруги на военнослужещи. II

• 89 011
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Честита нова година!!!

mama na niki, в кое поделение си в Пловдив? В парашутната и 110-та знам, че са ги изплатили, на нас в Труд пък ни ги преведоха по картите...

# 346
110 бригада.

# 347
Здравейте ,
искам да попитам за изпълнителната агенция за социални дейности към МО дали имат сайт. newsm78
преди имаше сега не намирам.
интересуваме дали някой е почивал тази нова година в чужбина.

# 348
Честита Нова Година!

CuCu Diamant, виж тук: http://www.militaryclubs.bg/scripts/isapivwb.dll?id=13597

# 349
  • софия
В страницата има публикувани оферти за чужбина, но не са както предните години, т.е. само лято, осиг. транспорт

# 350
  • До морето :)
Искам да ви попитам - за ВПД - къде мога да видя какви са офертите?  newsm78 Гледах, гледах из сайта и нищо не видях  Grinning Не за чужбина, а за България  Grinning Ако може някой да ми помогне  Grinning

# 351
nelka, най-вдясно има изброени в колонка всички ВПД-та. Кликваш върху всяко от тях и ти излиза информация и снимки.  Peace

# 352
Благодаря, green eyes, това го видях, но мен ме интересува конкретно цена, а там не виждам   newsm78

# 353
  • Някъде в Европа...

Ha, i az bqh tam преди известно време....

# 354
  • софия
Цените стояха в една от наредбите...разгледай добре...основното меню
Рано е още за цените тази година. А като си спомня колко претъпкано беше на св. константин и елена... Tired

# 355
Благодаря, ще разгледам по-обстойно. Мен по-скоро ме интересуват на пролет някъде из планините  Grinning

# 356
  • софия
Планина- Боровец( Олимп) И ВПД- то. Олимп- храната е добре, солариума е ок, басейна- студен.
Рибарица и Пампорово не работят.
Новият ВПК Картела, не сме ходили там.
Най -добре звънни направо в базите и оттам ще те ориентират.

# 357
Здравейте и от мен. )

За Рибарица не се ли чува дали ще я отварят април, както вървеше такъв слух преди НГ?.
Че определено ще е супер жалко, ако не я отворят.

Иначе аз от сега съм замрънкала за море. ) мъжо само ми се смее...)

# 358
iniici, благодаря ти много  Grinning  Hug

# 359
Здравейте,момичета!Имам въпрос,коя е най-добрата станция на морето.Няколко години подред, сме ходили само на Созопол.Искаме малко да разнообразим.Имам предвид като база,храна,развечения за деца,аниматори,място за игра и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт