Съпруги на военнослужещи. II

• 88 901
  • 765
  •   1
Отговори
# 405

Честит 8 март,момичета!Бъдете здрави и много обичани.

# 406
Честит 8ми март и от мен! Щастие и любов пожелавам на всички дами!. )

Момичета, видяхте ли, че са отворили нов хотел на Пампорово? Аз чак сега го виждам и като гледам смените приключват до края на март месец. ((( или поне повече информация няма изнесена.
http://www.militaryclubs.bg/scripts/isapivwb.dll?id=13597
само слезте по-надолу, хотела е Хармония, а картите са били пуснати по поделенията....но...познайте пак кой си е взел. )

И отделно са променили името на изпълнителната агенция. )
Сега се казва "Военни клубове и военно-почивно дело"

# 407
  • Пловдив
...Момичета, видяхте ли, че са отворили нов хотел на Пампорово?...
Здравей Mirama, в поделението в което работим с мъжа ми офертите за новия хотел в Пампорово бяха представени още в началото на февруари (около 1 - 5). Офертите бяха за 5 нощувки, но повече инфо за сега не мога да дам.

До по-после...  Stop

# 408
ra4eto_hi, ами супер, но в поделението на мъжа ми явно си ги скатават и изобщо не ги обявяват. ака че едва ли някой толкова се е засилил да ходи.
Иначе то на сайта си има инфо за самия хотел...

# 409
  • софия
Хотелът е всъщност военно- почивния комплекс, беше дълго време в ремонт. Може да звъннеш на телефоните на агенцията за повече инфо. И аз мислех да питам за лятото дали работят.
За лятото- вече около 3 седмици някъде са пуснати картите. Peace

# 410
iniici, да де, за това пак казвам, че всичко си пише на сайта на агенцията. ))) Иначе графика за картите е до 29.03.
Преполагам, че след това ще го затворят и ще отворят Рибарица от 01.04ти, но за това вече трябва да се провери.

За картите за моето, е, на вас добре са ви казали че изобщо са пуснати. В Д.Митрополия пак е тайно...

# 411
  • Sofia

За картите за моето, е, на вас добре са ви казали че изобщо са пуснати. В Д.Митрополия пак е тайно...
При мъжо няма никакъв избор с картите. Датите са началото на юни и началото на септември и началото на юли. Картите са само 3. Да не говорим, че предложенията са - Фрегата, Несебър, Обзор. Thinking

# 412

При мъжо няма никакъв избор с картите. Датите са началото на юни и началото на септември и началото на юли. Картите са само 3. Да не говорим, че предложенията са - Фрегата, Несебър, Обзор. Thinking

Кофти работа е това.
Като ги пуснат за свободна продажба отива в София и чака сутринта агенцията да отвори. )

В Долна не знам колко броя са, но имало доста дати. От юли и август.

# 413
  • Пловдив
За лятото- вече около 3 седмици някъде са пуснати картите...

За три седмици не знам, но при нас в понеделник беше крайния срок за записване. Вчера се оказа, че мъжа ми е одобрен за хотел Флагман в Св. Константин и Елена за срока от 01-10 юли  Laughing

# 414
 Ние тази година ще пропуснем евентуално морето. Ходи ни се на планина, дано Пампорово да работи, че ни се ходи в тоя район.  Simple Smile

# 415
Момичета,мъжът ми като в момента е на мисия,оставят ли се дадени бройки карти за морето за тях?Имат на предвид юли,август.А не карта за море ноември.

# 416
ra4eto_hi, е, честито. ))) Във Флагман е супер, определено ще ви хареса- )

mama na niki, за тези от мисии винаги се оставят свободни места. Така че ще има за лятото, няма какво да се притесняваш.

# 417
Mirama,благодаря за отговора.Дано си права,миналият път ни додоха, ноември за морето.Нямало за лятото,това беше обяснението.

# 418
Момичета,разбрах че за мисионерите са отпуснали карти за военна станция"Маяк".Четох,че се намира във Варна.Някой можели да каже нещо повече за почивната база,за условията,за храната.За да знам дали си заслужава да ходим.

# 419
Това не е ли базата нас Фрегата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт