Съпруги на военнослужещи. II

• 88 894
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Базата Маяк се намира до Фрегата. Има го катеренето на стълби. Храната във всички бази на "Константин и Елена" доколкото зная е блок маса.

# 421
  • Пловдив
...За да знам дали си заслужава да ходим...
Разбира се, че си заслужава. За тези пари... Ето (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317578) какво намерих във форума за Маяк.

# 422
mama na niki, базата Маяк е последната от 4те хотела, тоест най-далеч от морето.
Предполагам условията и храната са същите както и в останалите.
Миналата година бяхме във Флагман, идеално си беше.
Храната е на блок маса, закуска, обяд и вечеря.

# 423
Колко отдалечена е тази база "Маяк" от Варна?

# 424
А с кола,може ли да се ходи до плажа?Има ли паркинг,може ли да се остави наблизо?
Има ли забавления за деца?Има ли къде да играят?Или е като Слънчев бряг,пренаселено,няма и въздух.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 09:56 от mama na niki

# 425
Колко отдалечена е тази база "Маяк" от Варна?
/quote]
това е бившия курорт "Дружба", преди ''Златни пясъци''. Хотела малко е труден за намиране, никъде няма табели. На няколко минути от ''Делфинариум''.

# 426
mama na niki , може да се стигне с кола до плажа, но силно ме съмнява да си намирате места къде да паркирате, освен на платен паркинг, който миналата година май беше 5 лв.

Маяк е над Фрегата. Ние миналата година бяхме на Фрегата и определено няма да повторим само и единствено заради отдалечеността от плажа. В самия курорт ние лично не намерихме къде да заведем детето. В самите бази няма никакви забавление, нито люлки, нито нищо. ТОва определено не е нашия курорт.

# 427
  • Пловдив
Имам един справочник за всичките (или поне почти) военни почивни станции. Ето каква информация има за Маяк

Обещавам, че тази година като (ако) отидем на почивка там ще направя повечко подробни снимки на 4-те почивни станции и района около тях. И така ако искате можем да направим един наш справочник с военните станции в България. Всеки ще качи снимки и всички "+" и "-" които е забелязал.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 14:50 от ra4eto_hi

# 428
  • Sofia
Миналата година ние бяхме на Фрегата.и аз си мислех да ходим с кола, но не си заслужаваше. Отдалечено си е от плажа, но нашето дете е големичко и нямахме проблем с катеренето на стълбите за 7-8 минути се изкачвахме. Забавления има в центъра на комплекса, но трябва човек да си направи добра разходка до там. На мен лично "Константин и Елена" като комплекс ми допада, но тази година не зная дали изобщо ще се вредим някъде. При моят мъж картите са само 3 и датите не ни устройват. Ще чакам да видим какво ще остане. Аз искам да попитам някой ходил ли е на Обзор?

# 429
  • софия
И ние миналото лято бяхме на Фрегата. Ходенето по стълбите не ни беше проблем. Единствения недостатък е, че е много шумно от пътя долу. Беше топло да се спи на затворена врата...на климатик също. Храната е на блок маса, както и в другите, но във Флагман например може да си поръчаш и нещо за пиене, а във Фрегата влизаш само да хапнеш.
Курортът ми допанда, няма толкова коли, както на юг, по хотелите на Слънчев ден имаше достатъчно детски площадки, за разходка също става.
Но плажа...отидеш ли в 9, игла няма къде да падне...Аз не закусвам и  слизах долу в 7,30- 8 Tired
Предтавата, че само военните хотели са 4. Има и други, които ползват само един плаж...ужас. Когато бяхме ние- не можеше да си платим за чадър и шезлонг( имаше испанци във Флагман и ги пазехе за тях).
Тази година няма да почиваме с карта. Naughty

# 430
Момичета,благодаря за инфото.Но това да не може да се вземе чадър и шезлонг,и да съм в 7ч.на плажа не ме устройва.Близките няколко години сме почивали на Созопол.Миналата година отскочихме за няколко дни до Черноморец при приятели.Мислих че няма да ми хареса,но останах приятно изненадана.Има къде да се разходиш,има забавления за деца.Повечето заведения са с големи летни градини.Децата си играят на воля.Имаше лунапарк.Най-хубавото беше,че няма нощни заведения.Всичко затваря в 12ч.Курорта е пълен със семейства с деца.Цените са като в Пловдив.Дори и в 12ч.да идеш на плажа,винаги има място.

# 431
  • Sofia
Аз един път бях в Черноморец и повече не бих повторила. Да евтино е, но не ми допада нито плажа- водата беше много мътна и мръсна, нито заведенията. . Всеки си има все пак някакви предпочитания и изисквания за почивка.

# 432
Миналата година отскочихме от Созопол, при тях в Черноморец.Водата беше кристално чиста,плажът беше чист.Центъра ,завединията всичко светеше от чистота.Под заведение,разбирам да седна да хапна,без висока музика,да е спокойно,чисто и приятно.Да има къде и детето да играе.Хареса ми,че няма нощни заведения.Но всеки има различни предпочитания.Ако бях без дете не бих отишла там.Бих отишла в Созопол,Несебър,Слънчев бряг.

# 433
  • софия
Всеки си има мнение- колкото хора, толкова мнения, нормално е.
Незанм надолу към Синеморец как е...но да не се отклоняваме от темата( ние лично май се ориентираме към Гърция, по 3.3. бях за първи път)

# 434
Ние бяхме,в Кипър ,Лимасол.Много ни хареса,но за нас си е скъпичко.Сега гледам екскурзиите до Прага.Влюбих се в този град,бяхме веднъж.Сега мислим пак да го посетим.
iniici,права си.Колкото хора,толкова мнения.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 20:07 от mama na niki

Общи условия

Активация на акаунт