Съпруги на военнослужещи. II

• 88 787
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • Розовата долина
Здравейте и от мен!!
Ние тази година взехме карта за Флагман от 11.07 до 20.07.През 2009 бяхме на Фрегата,много ни хареса,и храната беше добра,и стаите,абе супер доволни бяхме.ЕЕЕ,да,има малко стълби,но добре,че ги има,че с това хранене там,доста кила се качват.За семейство с деца е супер.Вечер по алеите на Слънчев ден няма навалица от хора,има люлки пързалки,спокойно можеш да се разхождаш,не да не се буташ в хората.Има си и сергийки с разни джунджурийки около гранд хотел Варна,а и винаги можеш да отидеш до Варна и да се разхождаш в морската градина или където си искаш.Тази година ще ходим с бебето(тогава ще е на 1 год.и 2-3 м.)дано изкараме добре,само не знам дали ще яде храната,ако не....ще видим!Аз мисля,че за тази цена,почивката си е супер,никъде другаде няма да ни излезе толкова.
Алексче,в Карлово има военна детска градина.Моят мъж служи в Казанлък,ама те са към Карлово!!(познаваме се от друга тема Wink)

# 451
inka2005, честито за картата. ) Определено ще ви хареса и на Флагман, най-доброто е, че е почти на плажа. ) само минаваш пред мини паркчето и си на пясъка. )
Храната, супата, а и някой от другите неща ще стават и за бебето. Ако вече е прояло повечко неща на тази възраст. )

# 452
  • Sofia
И ние ще чакаме май да видим какво ще е останало. Несебър и аз не харесвам заради отдалечеността от плажа.

# 453
Здравейте. На запитващите за къмпинг Чайка - бях публикувала миналата есен инфо за там. Потърсете поста, беше подробен. Ние сме много доволни, но пак пиша, че не става за всякакви хора:). Трябва да си готвите сами, няма в близост магазини и заведения. В бунгалата няма телевизор, радио, интернет връзка и пр....Все пак сте в гората. Смяна на спално бельо само ако настоявате. Simple SmileSimple Smile пред обслужващите  камериерки. Положителни - много спокойно, тихо, няма външни хора, освен от съседния къмпинг, но са малко. Плажът се посещава само от почиващите в къмпинга. Ивицата е много дълга, тясна и буквално всеки разполага хавлията си на метри от останалите. За семейства с деца това е страхотно. С две думи - за мен това е почивка в истинския смисъл на думата. Що се отнася до готвенето - на това място няма друго какво да се прави...Simple Smile Ще се постарая до края на седмицата да ви кача снимки включително на вътрешното обзавеждане на бунгалата.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:38 от desidani

# 454
Цитат
Привет. Ще ви кача снимки от Чайка, но като се приберем в София, че още сме по пътищата на БГ .
Много правилно, Чайка вобще не е за претенциозни хора. Това е място за хора обичащи природата, тишийната, спокойствието и най вече неподскачащи от всякакви буболечки, гадинки, неалергични към паяци..  .
Бунгалата са съсвсем нови и са два вида. Едните- тип Алпи са с по две стаи-едната за дете (нашите и двете спяха там), а другата е спалня. В средното помещение има кухненски бокс, снабден с вградени котлони, аспиратор, мивка, котлони, хладилник и много шкафове. Има много голяма веранда. Другите бунгала са вили, които са като двустайни апартаменти, т.е 2 спални, бокс и баня и тоалетна. Баните са много добри. Цялото вилно се;ище се намира в смесена широколистна и иглолистна гора. Прекрасно съчетание на гора и море. Базата е много тиха през целия ден. Плажът е на  км. разстояние. Стига се с кола, а може и пеш. Единственото неудобство е, че слизането до самия плаж е затруднено, поради срутване на земни маси. Слизахме по едно дървено мостче и няколко импровизирани стълби. Плажната ивица е тясна, но за сметка на това е много дълга и всяко семейство се намира на поне 10 метра от следващото. За нас беше прекрасно, защото децата ни са палавички и бягат непрекъснато и не ми се налагаше да викам и крещя да не настъпват хората и хавлиите им. Заведения по плажа няма, няма разни царевичари и подвикващи цигани. Няма спасители. Водата е много чиста и ...има делфини.
Копнах разказа на същата мама от миналата година.Звучи много примамливо - тишина , спокойствие.Това е истинска почивка  Simple Smile
Да споделя и моите впечатления от почивните бази.Бяхме в началото на месец март в обновения хотел Хармония на Пампорово,всичко е много хубаво - храната,обслужването,блисзко е до една малка писта .

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 16:44 от Анонимен

# 455
  • софия
CuCu Diamant , знаете ли дали Хармония работи лятото? Или е само с 5 дневните карти?

# 456
Незнам дали може без карта да се настанява.
Но пък имам цените на услигите които се предлагат Laughing
http://img141.imageshack.us/img141/6742/imgp2227m.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/5871/imgp2226.jpg
Не стигнах ме да ползваме басейна и джакузито ,но доста хора ходиха на басейна и бяха доволни.

# 457
И ние много искаме да идем на Пампорово лятото, така че ако някой има инфо дали ще работи, моля да сподели   bouquet

# 458
Не зимните хотели няма да работят лятото. Sad

Цитат
Смените за почивка на военнослужещите и цивилните служители на Министерството на отбраната, Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната са петдневни, както следва:

16.02.-20.02

21.02.-25.02

26.02.-02.03

03.03.-07.03

08.03.-12.03

1 3.03.-17.03

18.03.- 2 2.03

2 3.03.-27.03

# 459
  • Някъде в Европа...
Не зимните хотели няма да работят лятото. Sad

Цитат
Смените за почивка на военнослужещите и цивилните служители на Министерството на отбраната, Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната са петдневни, както следва:

16.02.-20.02

21.02.-25.02

26.02.-02.03

03.03.-07.03

08.03.-12.03

1 3.03.-17.03

18.03.- 2 2.03

2 3.03.-27.03

Towa ne e garanciq 4e nqma da rabotqt...Тук са обявени смените и то зимните...миНАЛАТА ГОдина, лятото, работеше станцията на Батак,  колежка ходи там края на юли...КАРТАТА й беше обявена с летните карти...
Аз лично съм на мнение, че щом в Пампорово е хотел, ще работи...там могат да ходяят не само военни, както е по станциите...и също мисля , че за там едва ли е нужно да се минава през агенцията...ХОДИЛА Съм на Флагман извън времето на картите с резервация направо в хотела...мисля, че и на Пампорово ще може така.....

# 460
Днес ми казаха приятели - много е хубаво на Пампорово; много са доволни! Там се е чуло , че май ще работи и през април, но без карти няма ВПД отстъпка. Допълнителните поръчки в ресторанта са били на ненамалени цени, но пък персоналът е бил страхотен  Grinning

# 461
  • софия
Може ли пример за ненамалени цени.
Във Флагман например като се сетя сок и айрян какви смешни цени бяха....няма къде ада се намял повече?
Та инфо за цените в ресторанта на Пампорово, ако имате...?

# 462
  • Някъде в Европа...
Може ли пример за ненамалени цени.
Във Флагман например като се сетя сок и айрян какви смешни цени бяха....няма къде ада се намял повече?
Та инфо за цените в ресторанта на Пампорово, ако имате...?

Ami палачинките  Laughing, последно бях там с голям техен почитател...е скъсахме се да ядем палачинки  Wink

# 463
  • софия
То от яденето на палачинки сега си... Mr. Green

# 464
  • Някъде в Европа...

Оххо, така си мислиш  Wink, на диетка съм  Wink, вече почти месец  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт