Съпруги на военнослужещи. II

• 88 537
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и аз се включвам към вас.
Искам да ви се похваля , че днес се свързах с Дирекция на военно почивнно дело и си резервирах места за хотел Флагман. От24.08 до 29.04 - 6 нощувки. Беше доста сложно да се свържа с тях но, след упорито звънене от вчера , днес ми вдигнаха и стана работата. Много се радвам  Joy

# 571
Ренита, честито и на вас. )
Явно е на късмет това със свързването по телефона.
От цял ден звънене, изобщо не вдигат.

# 572
  • Sofia
Мъжът ми се е оправил по телефона.

А за къде ви е картата и за кога съответно ?
Ние отказахме 3 карти преди това, защото с това планиране на отпуските от януари стана много сложно. С две думи имахме изисквания за датите. Сега взехме от 31.07.до 09.08.11г -Обзор. Миналата година някой беше ходил там и от темата зная, че е хубаво.
Шехина добре дошла!
Mirama предполагам, че си пуснала мейл. Дано да имате късмет!

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 20:36 от ivben

# 573
Момичета, бързо мнение за Фрегата ако може.
Колко е далеч от плажа?
Предложиха ни за там карта.
Той беше над Адмирал, нали така?
Как е положението там, мисля че някой миналата година беше там.

# 574
Здравейте,много ама много време не съм писала в  темичката,поради  липса на време,но ви чета редовно.Моя съпруг си го чакам след седмица да се върне от Кандахар,пак са заедно с съпруга на друга мама от тук,с която и предишната мисия чакахме заедно.Но тогава бях още в майчинство  и  имах повече време.Да  ви кажа и аз се вредих с карта по телефона още на 10,от сутринта чак в 14 часа успях да се свържа ,даже бях отписала работата,но и ние  сме на обзор  като ibven  и във същата смяна.И аз моля за  снимки някой ако е ходил и подробности.Иначе аз мога да дам подробности за вила Серена в созопол,там е страхотно.за флагман,вече доста сте писали,сигурно нищо ново няма да ви кажа.Два пъти сам била там,втория път  бяхме в студио и съм много доволна.От миналата година сме хвърлили око на Обзор да видим дали ще ни хареса.Тука питате за Фрегата,да над ,дмирал е.има стълби обсъждали сте го,храната е много добра,можете да ползвате  басейна на флагман,тенис игрище и малък басейн топъл с минерална вода.Хаиде по късно пак ще  ви пиша.

# 575
Фрегата е до Маяк, около 200м. от плажа, за съжаление от мен само това.

# 576
Естествено свързването е мисия невъзможна. )
Мъжо отиде да се обажда от Сименса.

Надявам се да не е чак толкова зле придвижването от Фрегата до плажа. Казах му дапита дали няма останали за Адмирал, но там миналата година бяха настанени повече военни от мисиите.

# 577
Съвсем не е зле, проблем е, ако сте с бебе, заради количката.

# 578
Мирама вие в коя смяна сте? Мен ме притеснява , че съм с малко дете, дано да няма проблеми и за храната, че не яде всичко- особено сухи храни.

# 579
Ренита, колко ви е малко детето?
Калина миналата година беше на 3г точно и не сме имали никакви проблеми. Има богат избор за всяко хранене, все едно от всичките неща ще яде.

нар, не сме с бебе, щерката ще е на 4г.
Само дано на връщане да не мрънка много и да си се качва сама по стълбите. )

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 20:07 от Mirama

# 580
Mirama , честито Simple Smile

# 581

мерси. )
Вие тази година взехте ли карта?

# 582
На 1г. и 8месеца до тогава ще стане на 2год.- на 27.08 ще празнуваме рождения му ден на морето Hug baby_neutral 1dating passifier  Е щом е разнообразна храната мисля , че няма да има проблеми , предполагам че яденето е на шветска маса и е разнообразна.  Понеже за пръв път ще ходим и за пръв път се възползвам от военните привилегии не съм запозната.

# 583
Ренита, на 2г в повечето случаи ядат доста неща, така че едва ли ще има проблем.
Всичко е на блок маса. За закуска има достатъчно неща. За обяд задължително супа, 2вида салати, отделно само домати, краставици. Готвено ядене, понякога и скара.
Вечерята също е със салати и скара.
Миналата година имаше сок (колкото искаш но беше кофти) и за обяд по 1сладолед за десерт на човек. )

simpatiuh4e, вие в каква стая бяхте? спалня и допълнително легло ли?
всичките ли са такива, или има и стаи с по 3легла (че те не ме устройват особено).

# 584
 Ние бяхме в стая със спалня и легло.

Иначе, вече писах, че тази година сме решили да ходим на планина, не искаме на море и затова не се включих в борбата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт