Съпруги на военнослужещи. II

• 88 540
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Честито на всички сдобили се с карти за летния сезон Simple Smile

# 586
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане в темата Hug Гледам за почивки си говорите - ние за това лято май няма да се вредим, не за друго ами мъж ми го местят от едно поделение в друго, още не е сигурно, но има такава вероятност и изобщо не знаем още как ще е с работата и отпуските - та само ще събирам полезно инфо от вас засега Heart Eyes

# 587
simpatiuh4e, ааа, ясно.
Е, ние искаме, не искаме...детето иска море и това е положението. Тя обожава да ходи някъде (то кой не обича де). )

Шехина, още има време да пробвате, пък какво като го местят в друго поделение...

# 588
Mirama, няма да съжаляваш, ''горе'' е тихо, то хотелите са почти в гората.
Шехина, ще свикнеш, на всяко ново място съм, за ''малко''.

# 589
Момичета, може ли още малко ориентир за Фрегата. )
Че съм си отворила гугъл мапс, да видя къде е точно. )
От долната страна на главният път за Зл.Пясъци ли е, или от горната?

# 590
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug От горната е ,между спирките Панорама(Миньор) и Слънчев ден. Отпред са дървета, хотела е малко по -навътре. Ако сте с кола, движите се по главния път за Златните,след Слънчев ден завивате вляво,пак се качвате на пътя-но в посока Варна и след Почивния дом на Енергото има отбивка с  табели за Фрегата и Маяк. Паркинг има и  до хотела и малко по нагоре само за почиващите на Фрегата. Hug

# 591
Ясно, благодаря ти много. )
Значи е по-далечко, но сега вече ми е по-лесно да видя на картата. )

А за стаите? като във Флагман ли са, или по-кофти?

# 592
  • Варна и...духом на Босфора
 Зависи, все пак се водят една звезда Фрегата и Маяк. Основният цвят на бельото е син, хавлиите са бели ,има и сини. За стаите -не са лоши, но самият хотел е с външни сградни коридори, по различен е от останалите три. Повечето бани имат малки прозорци, за разлика от другите хотели.

# 593
  • Розовата долина
Не съм била във Флагман(тази година,живот и здраве от 10-20.07 сме там),но мога да ти опиша стаите във Фрегата.Ние бяхме във двойка,без възможност за допълнително легло,имаше спалня,на която спяхме с 4 годишната ни щерка,телевизор,климатик,стаята с ламинат,ПВЦ дограма,банята също беше ОК.Аз не съм със супер претенции,затова мога да кажа ,че всичко си беше на ниво,не супер лукс,но прилично!!Аз останах много доволна от почивката!!
Има ли някой от моята смяна на Флагман?

# 594
Шехина, още има време да пробвате, пък какво като го местят в друго поделение...

Ами в сегашното му поделение е много трудно да вземе отпуска, дори лятото Tired, просто е много сложно положението със заместването и изобщо не се знае ще вземе ли и кога. А в новото още не знаем как ще бъде, ако го преместят евентуално, затова засега няма как да мислим за карта, а по-нататък ще стане късно. Както и да е, не е някакъв гигантски проблем това Simple Smile

# 595
Бихте ли ми казали каква е процедурата с плащането,за да не объркам нещо. Платих в банката и изпратих по факса платежното . Нещо друго трябва ли да се направи?

# 596
Ренита, не, това е достатъчно.
А изпратиха ли ти на мейла един файл, в който е записано всичко, вид на стая, брой нощувки, брой хора? Миналата година ни бяха изпратили такова нещо и искаха да го носим като отидем на място.

Я ходилите във Фрегата да ми кажат дали съм го уцелила хотела по картата. ) Отбелязала съм Флагман, и предполагаемото място на Фрегата по обясненията ви. )

карта Фрегата

# 597
Мирама, това не е ли Маяк? Това светлото са стълбите, по тях се слиза, за плажа и от  двата хотела.

# 598
Мирама, това не е ли Маяк? Това светлото са стълбите, по тях се слиза, за плажа и от  двата хотела.

Не знам, аз за това питам.
Нали другите момичета казаха, че е над главният път. А това е първият хотел, който е над главния път от Варна.

# 599
И двата хотела са над главният път, но мисля, че на картата е Маяк. Както и да е... стълбите са еднакви Simple Smile Лекар има само в Фрегата, ако опреш до такъв, внимавай, че последният беше психиатър.
С доста стаж от подводници, това съвсем сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт