Съпруги на военнослужещи. II

• 88 932
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Падаща звезда,
И още нещо за Рибарица, първият ден не се полага обяд, имайте го предвид. Може да хапнете в механата, или някъде по пътя. Ние спираме на едно страхотно заведение малко след Тетевен, "Воденицата" се казва, готвят страхотно и много вкусно, любимо ми е. )
Може да се разходите и до Гложенският манастир, страхотна красота е там, гледката е приказна. )
А в Троян на центъра също има една сладкарница (все и забравям името) правят страхотни торти, ако сте любители непременно се отбийте. )

# 151
  • Sofia
 Падаща звезда
В ресторанта може да се поръчва и друга храна. Аз също съм на режим и когато бяхме там си поръчвах храна. Лошото е, че не във всяка стая има хладилник ако искаш нещо по- специално да си вземеш. На Гложенският манастир наистина си заслужава да се отиде. Peace Тетевен си е едно малко градче, нищо особенно.

# 152
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Момичета страхотно ви благодаря,и без това обмислях да търся из нета къде можем да идем да се поразходим наоколо!  bouquet Hug
Бяхме решили до Троян непременно да идем и до Троянския манастир.През Тетевен ще минем на отиване така или иначе ще спрем.Вече съм сложила в списъка и Гложенския манастир.
Относно това, че на първия ден няма обяд не е проблем ,докато се завлечем от Бургас ще стане надвечер. Laughing
Доволна съм и че има вариант да се поръчва храна ,защото определено не ми се влачат торби.Предполагам в стаята ще има хладилник че уж се водим в стая лукс ама ще видим когато пристигнем.Исках само последно да ви питам там храната на блок маса ли е или се избира от няколко предложени?
Сега ви пожелавам лека вечер!

# 153
Падаща звезда, щом ще идвате чак от Бургас оставете Гложенският манастир за някой друг ден, а не първият. Той така или иначе е на 1ч път от Рибарица, но е хубаво да имате повечко време и да не сте изморени.
Храната не е на блок маса, нито може да се избира.
Закуската обикновено е закуска-компле (хляб, масло, сирене, кашкавал, салам, конфитюр) и чай. Обяд - супа, готвено ядене с месо и десерт. Вечеря - салата и скара с гарнитура.
Хубава е храната, но ако сте по-претенциозни може и да не ви хареса. )

# 154
Mirama   bouquet
Приключих с въпросите   Crazy,не остана нищо неизяснено.За храната не сме претенциозни,хич даже иначе нямаше сега да имам да свалям толкова килограми.Питам да се ориентирам имам ли шанс да си подбирам нещо ако има блок маса или ще се наложи да си плащам храната всички дни.Както и да е,стана ясно няма да мра гладна. Mr. Green
Видях снимки на манастира, просто се влюбих.Обожавам подобни места с автентични стари сгради. Със сигурност единия ден ще се загубим баш натам.
Като гледам може и да не ни стигнат 5 дена и нищо чудно да останем още някой ден, ако има места.

# 155
  • Поморие
Като мърдате към Тетевен,попитайте хората за пътя към водопада много приятна и живописна пътека около 2 км се ходи пеш,но мястото си заслужава Simple Smile

# 156
  • софия
От военните хотели, на Рибарица най не ни е допадала храната, без да сме претенциозни. Малки бяха порциите, нямаше разнообразие. На Олимп и Флагман( бяхме там май месец, извън сезона, не с карта) е най- добре. Но какво са казали момичетата има си меню, може и допълнително да си избереш.

# 157
  • Sofia
От военните хотели, на Рибарица най не ни е допадала храната, без да сме претенциозни. Малки бяха порциите, нямаше разнообразие.
И аз съм на същото мнение. Peace
Предполагам в стаята ще има хладилник че уж се водим в стая лукс ама ще видим когато пристигнем.Исках само последно да ви питам там храната на блок маса ли е или се избира от няколко предложени?

Няма значение, че сте в стая лукс. В цялата станция има няколко хладилника в стаите лукс.Аз също съм на режим и хладилник ми е необходим при всички случаи. Когато бяхме там пролетта се молих за стая с хладилник. Имаше само една свободна такава за момента - 306 стая. Другите бяха заети. А храната нямаш шанс да си я избираш. Но можеш да си поръчваш и то на добри цени. Peace

# 158
Ние до сега в друга база не сме били, но на мен храната си ми харесва. Нормална, готвена храна. Даже обяда повече ми харесва от вечерята, когато е скара. Но много зависи и от вкуса.
Не може да се сравнява с базите по морето, защото там храната е съвсем друг тип, на блок маса, имаш избор между няколко неща и т.н.
Но в ресторанта естествено си има меню и можеш да си поръчаш каквото искаш, не виждам проблем.

Утре заминаваме, така че след няколко дни ще дам инфо как е тази година. )

Падаща звезда, за басейна имай предвид, че водата е сравнително хладна, да не кажа студена. ) За малки деца не става (зависи и колко са големи децата де) защото басейна е много голям и дълбок. Но отвън изкарват малък надуваем басейн и го пълнят с вода, да се плацикат малките.

# 159
  • Sofia
Mirama приятни изкарване на Рибарица. Ние другата семица заминаваме за Рила- Паничище- Седемте рилски езера. Някой качвал ли се е? Вярно ли е, че за лифта се чакало поне един час?

# 160
Падаща звезда,ако имате време минете през Гложенският манастир и водопад "Скока"страхотно е.Ние бяхме там миналата събота и неделя.

# 161
ivben, аз съм се качвала, но като ученичка на езерата. Лифт нямам спомени да е имало, пеш се ходеше.

Утре пътуваме за Рибарица, дано да случим хубаво време. )

# 162
  • Sofia
Ето времето за Тетевен: http://sinoptik.bg/?lid=100726464

# 163
Като мърдате към Тетевен,попитайте хората за пътя към водопада много приятна и живописна пътека около 2 км се ходи пеш,но мястото си заслужава Simple Smile
А тази пътека как е долу горе?В смисъл ако мъжо носи дреба , дали можем да стигнем? Thinking
Видях снимки и много ми харесва ,ама ако има за катерене много няма да успеем с малката.Гледах някакви снимки където се виждат мостчета и пътеки ,но нещо ме кара да си мисля, че едва ли целия път ще е толкова равен и достъпен. Crazy
По принцип малката е много лекичка,не е проблем да се носи на ръце и рамене,обаче ако има стръмни участъци просто няма да можем да се преборим.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 13:29 от Падаща звезда

# 164
  • Поморие
Да ти кажа малката ми беше на 2.5г като ходихме ,вървя си нормално детето,по един участък около 10тина метера се наложи да я носим Simple Smile.Стръмни места в истинския смисъл на думата няма ,има някои нанагорнища, на места е много тясно и беше калничко ,затова ме беше страх да не се хлъзне да падне в реката.Там тати влизаше в ролята на конче Simple SmileПриятно е мисля ,че няма да имате проблеми Simple Smile.Това е моето мнение ,дано съм ти била полезна Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 13:25 от гица

Общи условия

Активация на акаунт