Съпруги на военнослужещи. II

• 88 944
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Единствено, което знам за Несебър, че плажа е много далеч от станцията...За храната- навсякъде е много хубава.
Mirama, нереновираните стаи наистина са си за сериозен ремонт. Joy А каква е цената за тях? Ние сме били винаги в реновирани и беше към 24 на човек.

# 181
iniici, абе чак за сериозен....) не знам де, то всеки си има някави изисквания към стаи....но чак толкова голяма разлика с реновираните стаи няма. Мебелите реално са нови, и спалнята и останалите неща в хола са като тези в реновираните стаи. Банята дето е със старите плочки и е по-малка, но душа пак си е нов.
Има 2тераси, ама тях не съм снимала.
А и ние като отидем там реално в стаите се качваме за следобеден сън по 2ч и вечер към 22ч да спим.

Цената за апартамента на човек беше 21.75лв на човек. Но за мен това е по-добрият вариант, защото малката има къде да търчи, а като я приспим ние спокойно да си гледаме ТВ в хола. Има и хладилник, което си е голяма екстра. В реновираните стаи само на 1вият етаж има хладилник в стаите. )
Така че вече ще си взимаме апартамент, на мен лично не ми пука дали стените са боядисвани миналата година, или преди няколко. ) И какъв ще е гардероба. )

# 182
Здравейте момичета. Аз съм съпруга на военослужещ и живеем в София. От скоро чета подфорума и се радвам, че има къде да споделяме общи проблеми.
За Несебър: Миналото лято бяхме в станцията. С две деца сме (момчета...с 1 год. разлика) и честно казано не останах много доволна. .....много е далеч от плажа.  Предвижването до града беше проблем, защото разстоянието е голямо, а с кола в центъра на Несебър отново е  проблем, заради липсата на паркоместа. Иначе храната е разкошна, базата също. Има голяма площадка за игра, батут за децата и аниматори, които в определени часове организираха забавления за по-малките.
Тази година сме на къмпинг Чайка. Нямам никаква информация и очаквам ако някой има впечатления да ги сподели.

# 183
Mirama,не съм ходила на Рибарица.Но снимките,който показваш са хубави.Най-ми харесва това,че детето има къде да играе на воля.Може ли някой да даде телефон за връзка.Мисля събота и неделя да отскочим.

# 184
Mirama,не съм ходила на Рибарица.Но снимките,който показваш са хубави.Най-ми харесва това,че детето има къде да играе на воля.Може ли някой да даде телефон за връзка.Мисля събота и неделя да отскочим.

Телефоните ги има на сайта на агенция социални дейности.

# 185
  • Поморие
Момичета,като ходихме миналото лято бяхме в реновирана стая ,на първия етаж с две нормални и едно допълнително легло /а се водеше тройка  Confused/.Мазилката беше около 1 метър в /диаметър/мухлясала и налющена ,току намирахме по някое парче в леглото на сина ми  ThinkingБанята беше в много добро състояние ,но стаята беше много тясна и неудобна ,ако решим да ходим определено бих предпочела апартамент ,макар и нереновиран.

# 186
  • София
Vesi77, две години сме почивали в Несебър и съм много доволна (за разлика от Фрегата). Храната беше много добра, всеки ден чистеха стаите (това във Фрегата не се случваше и на два пъти дадоха развалена храна), детският кът е добър, комплексът е затворен и детето може да си играе на спокойствие. Единствено плажът и градът са далеч, но ползвахме или колата, или влакчето, или вървяхме пеш. Не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 187
Благодаря ви за отговорите
Моите хора са вече там от вчера,настаниха се и днес и плаж отразиха
Казаха че са доволни от стаята ,комплекса и от храната за сега.Наистина се оказа само плажът доста далеч и придвижването с кола/заради липсата на свободни места за паркиране /.Днес са ползвали платен паркинг в Слънчев бряг / 3 лв. на час / ,после вече не знам

# 188
Момичета, някой завърнал се от Флагман тази година?
Или евентуално от ходилите миналата година - могат ли да ми кажат дали има детска площадка, или нещо подобно в рамките на хотела?
Или на територията на Св.Константин и Елена какви забавления има за децата?
Че със сигурност ще ни трябват такива. )

# 189
 Здравей, Мирама, аз поне не видях на територията на хотела някакъв детски кът. Иначе имаше една механа с една люлка и пързалка и това беше, което видях в курорта. Общо взето абсолютно никакви възможности за забавление, или поне ние не намерихме.
 Във Фрегата имаше две счупени люлки и една окаяна пързалка. Въобще условията бяха мн зле, нищо не е като Рибарица, а ние очаквахме, че ще има малко от малко нещо.
 До Делфинариума има един Пикадили Парк, той е денонощен. Там ходехме, на последния етаж има Лучано с безплатен детски кът за клиенти. Даже имаше и аниматорка и там водехме вечер детето, когато не ни се ходеше на плаж.  Peace

# 190
  • Някъде в Европа...
Момичета, някой завърнал се от Флагман тази година?
Или евентуално от ходилите миналата година - могат ли да ми кажат дали има детска площадка, или нещо подобно в рамките на хотела?
Или на територията на Св.Константин и Елена какви забавления има за децата?
Че със сигурност ще ни трябват такива. )

На Конст. и Елена, на плажа на хотел Долфин Марина има детски кът с пързалки, люлки, място , пълно с топки за скачане и заградено с мрежа, отделно отстрани на хотел Долфин има много хубав детски кът, външен и вътрешен....не вярвам обаче да е достъпно за всички...най-верояно ще е само за гости на хотелите от к-с Гранд хотел Варна. Но пък и не виждам пречка детето да ходи на люлките и парзалките, отсрани на Долфин. Там е заградено с бариера, но се допускат летовници, само паркоместата са за гости на хотелите, влизащи в състава на въпросния комплекс...

# 191
simpatiuh4e, това определено е много разочароващо....
Не виждам как ще изкараме 10дена с малко дете без никакви забавления за него...(((

AIR, е, то ми е почти 100% ясно, че това което е вътре в хотелите едва ли ще е достъпно за външни лица.
Ама все си мислех че в комплекса ще има някой батут, някоя люлка, пързалка. По мои спомени от преди няколко години си имаше нещо като център, имаше магазини и т.н. и там вероятно може да са направили нещо такова.

# 192
  • Sofia
Vesi77, две години сме почивали в Несебър и съм много доволна (за разлика от Фрегата). Храната беше много добра, всеки ден чистеха стаите (това във Фрегата не се случваше и на два пъти дадоха развалена храна), детският кът е добър, комплексът е затворен и детето може да си играе на спокойствие. Единствено плажът и градът са далеч, но ползвахме или колата, или влакчето, или вървяхме пеш. Не се притеснявай, всичко ще е наред.
Ти ме отчая. Ние тази година сме във Фрегата. Как така развалена храна  Shocked На Несебър базата е добра, но плажа е далече. Ходехме с кола до слънчев бряг, че беше по- близо.
 А като отидем на Константин и Елена мисля да не пропуснем това- намира се на Златни пясъци.    http://www.aquapolis.net/

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 14:40 от ivben

# 193
Хайде пак аз да се разпиша. )
С инфо от първа ръка за хотел Фрегата. )

1. стаите - хубави са, нови мебели, ремонтирани като тези в Рибарица, снимки мога да пусна по-късно
2. храната - хубава определено и достатъчно. Закуска - банички, кифлички, пържени филии, мед, масло, топено сирене, сирене, кашкавал, салам, прясно, кисело мляко, чай
обяд - таратор и супа, 3вида салата - снежанка, шопска и някаква друга, 2готвени ястия, шницели, кюфтета, картофи. За десерт - плодове, торта, сладолед, еклери
вечеря - панирани хапки- кашкавал, пилешко и др. такива, скара - пилешка, свинска пържола и др. , различни гарнитури и салати. Десерт пак същото като на обяд.

В самият комплекс Св.Константин и Елена си имало достатъчно забавления за децата, като повечето са на центъра. Тоест не са към разни хотели и да се чудиш как да влизаш. Има батути, влакче, люлки, пързалки, разни други чудесии. Мини езеро с лодки за децата, блъскащи колички.

Плажа си е бил ок, може да си носиш собствен чадър, никой не правел проблем за това.

# 194
  • софия
Mirama, площадки има и в комплекс Слънчев ден

Общи условия

Активация на акаунт