Съпруги на военнослужещи. II

• 88 530
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Винаги реагирам малко остро като чуя-прочета " военна простотия"... Rolling EyesКакто и да е...Лека нощ

# 526
Винаги реагирам малко остро като чуя-прочета " военна простотия"... Rolling EyesКакто и да е...Лека нощ
Аз също.

# 527

Ами "остро" или не....в някой отношения това са фактите. И човек не може да избяга от тях.

Накратко за базата.
Разкошно, уникално място. Огрооомен парк, при това поддържан и направен както трябва.
Леглова база, също ок, макар да бяхме в по-стар корпус, но пък за сметка на това стаите са по-големи. Нямахме тераса, което е минус, заради бавното съхнене на хавлиите.
На разположение на всички в базата - закрит и открит басейн, сауна, парна баня, фитнес.
За контингета на МО цените са по-ниски.
Всеки военен има право на 15дни, в които му се полагат процедури за съответното заболяване.
Може да се посещава базата и след това, но процедури повече не се полагат.

През НОИ престоя е по-евтин. Но мисля че там дават само по 10дни.

# 528
Някакво инфо кога ще пускат картите за свободна продажба?
Миналата година доста от рано имаше датата и срока, а сега...на сайта на агенцията, нищо.
Освен, че от 28ми са започнали продажбите на свободните карти за Малага, по 1180лв на човек.

# 529
Цитат
На 10.05.2011 г. в Туристическото бюро на ИА "Военни клубове и военно-почивно дело" в град София, сградата на Централен военен клуб стартира свободната продажба на неусвоените карти за почивка за сезон "ЛЯТО 2011" във военно-почивните домове и хотели, управлявани от Агенцията. За информация: тел. 02/92 21 705, 92 21 757, 92 21 759.

# 530
Цитат
На 10.05.2011 г. в Туристическото бюро на ИА "Военни клубове и военно-почивно дело" в град София, сградата на Централен военен клуб стартира свободната продажба на неусвоените карти за почивка за сезон "ЛЯТО 2011" във военно-почивните домове и хотели, управлявани от Агенцията. За информация: тел. 02/92 21 705, 92 21 757, 92 21 759.

Е къде беше в сайта това. )

# 531
  • Varna
Обадих се в Рибарица-ще работят,но от октомври месец.Та сега съм в чуденка.Моля помагайте-къде на планина с дете на 3години???

# 532
Обадих се в Рибарица-ще работят,но от октомври месец.Та сега съм в чуденка.Моля помагайте-къде на планина с дете на 3години???

ХМм, сега пък решили от октомври...а дано да не е само фалшива информация, както преди. Уж трябваше март да отворят, а още не са готови.

А защо не отидете на Боровец, в Олимп? Той поне работи целогодишно.
Ако ви се идва към нашият край, в Рибарица, Априлци, Чифлика.

# 533
 За Боровец, карти ли се взимат или както на Рибарица- резервираш за нощувки?

Цена на нощувка може ли да ми кажете? Чудим се агуст месец дали да не прескочим....

Мерси   bouquet

# 534
За Боровец, карти ли се взимат или както на Рибарица- резервираш за нощувки?

Цена на нощувка може ли да ми кажете? Чудим се агуст месец дали да не прескочим....

Мерси   bouquet

По принцип има карти. Но може и да се обадиш и да резервираш както в Рибарица.
Това става въпрос за х-л Олимп. Защото има и още една база на Боровец, тя си е ВПД.

# 535
  • Varna
А защо не отидете на Боровец, в Олимп? Той поне работи целогодишно.
Ако ви се идва към нашият край, в Рибарица, Априлци, Чифлика.
[/quote]
 Ами май там ще отидем,но не знам как е базата.дали има басейн,детски кът ..такива неща...
А иначе за Априлци много ми се иска ,но там няма военна база и цените са си височки

# 536
beki81, то си е хотел, има вътрешен басейн, фитнес и т.н. Като обстановка си е супер. Детски кът няма обаче, доколкото знам.
На Априлци има на всяка крачка частни къщи, които предлагат нощувки, не е толкова скъпо.

# 537
Аз за Олимп пък не знаех че работи целогодишно  newsm78

# 538
Аз за Олимп пък не знаех че работи целогодишно  newsm78

Наши приятели миналата година лятото ходиха два пъти. И от тях знам поне, че не е затварял.
Тази година се чува обаче че ще затваря.
То тази година доста промени има по базите...поне планинските.

# 539
  • софия
Водата в басейна на Олимп винаги е била студена, темп. не мога да кажа. Даже бяхме там по 06.09.2010 г и нямаше никой в басейна, дойде спасителя да ни отключи. Там харесвам солариума, че е силен. Уредите във фитнеса са стари и счупени( инфо от 06.09)
Лятото Боровец е пълна скръб...почти нищо не работи, има детска площадка, малка, пред Олимп. Незнам кабинковия лифт лятото дали работи.
Представете си морето извън сезона,същото е...

Общи условия

Активация на акаунт