Съпруги на военнослужещи. II

• 88 568
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Мирамче,на картата е Маяк. Наистина бялото са стълбите , Фрегата е малко по -надолу по картата,от дългото тяло на Маяк надолу. Понеже съм ги изкачвала стълбите две години подред, уверявам те ,че от Фрегата надолу са по-малко,пресича се и подлеза,излиза се от него по стълбите ,които вървят надолу точно край басейна на Аква Азур, старческия дом Гергана и стигаш вдясно Адмирал. От отворената врата на паркинга на този хотел минавате и сте или на басейна или на плажа.

# 601
  • Sofia
На каратата е отбелязан х-л Маяк. Peace Фрегата е по надясно. Аз миналата година много се притеснявах. Бях чела, че стълбите са кофти, но не е така. За 7-8 мин. се качвахме. Не е толкова стръмно и изморяващо. Стаите са хубави. Нашата беше спалня и едно легло. Беше голяма и простотна. Баните ги бива. Терасите гледат към морето всички.

# 602
Ами, за стълбите- зависи от възрастта на детето.

# 603
  • Sofia
Ее детето на Мирама е на 4г. не е толкова малко.

# 604
Да, съгласна съм, и спор не търся, но е много трудно, ако си с бебешка количка.
Мисля, че това предизвиква различното мнение, за прословутите стълби.  bouquet

# 605
  • Sofia
Оо за детска количка няма спор. Това си е един тормоз да носиш количка по стълбите. Peace

# 606
Значи Фрегата е по.-надолу, но горе-долу е на същата линия, така ли?
Е, не е чак толкова зле, мерено по гугъл го дава 300м. )

# 607
Не съм била във Флагман(тази година,живот и здраве от 10-20.07 сме там),но мога да ти опиша стаите във Фрегата.Ние бяхме във двойка,без възможност за допълнително легло,имаше спалня,на която спяхме с 4 годишната ни щерка,телевизор,климатик,стаята с ламинат,ПВЦ дограма,банята също беше ОК.Аз не съм със супер претенции,затова мога да кажа ,че всичко си беше на ниво,не супер лукс,но прилично!!Аз останах много доволна от почивката!!
Има ли някой от моята смяна на Флагман?

Inka2005, аз ще бъда с родителите ми от 10-20.07, но в Адмирал.  Simple Smile

# 608
  • софия
Единственото, което не ни хареса във Фрегата е шума долу от пътя...чува си се, главен път е. Има през нощта някакво затишие, но рано сутрин е... #Cussing out Чак на петия ден ни беше сменено бельото и хавлиите Shocked
За разлика от стола в Адмирал, тук не се предлагат напитки и т.н. Влизаш ядеш и това е.

# 609
  • Варна и...духом на Босфора
За всички смени на българи на четирите обекта, които са за 10 нощувки, бельото се сменя след петата нощувка.Но понеже Фрегата е по-голям обект, там почвата да го сменят и след четвъртата.
В Маяк повечето смени са за една седмица и там се сменят след третата.

# 610
iniici, какво имаш предвид за напитките точно?
Че няма безплатно сок, или че няма бар, от който да си поръчаш сок, или бира примерно? или кафе сутрин?

# 611
Е, имаше си и кафе и чай ( сутрин) и от онзи сок във фонтаниери.....

# 612
Е, имаше си и кафе и чай ( сутрин) и от онзи сок във фонтаниери.....

Е и аз за това говорех. )
Той не че сока ставаше, само веднъж го пробвахме. )

# 613
 А ,отделно и на рецепцията продаваха кола, фанта....

Сока няма какво да го коментираме , ние не пием такива неща  Simple Smile

# 614
А ,отделно и на рецепцията продаваха кола, фанта....

Сока няма какво да го коментираме , ние не пием такива неща  Simple Smile

Значи си е същото като във Флагман.
И там имаше сок на рецепцията и беше по-евтин, отколкото в магазинчето над хотела. ))))

Общи условия

Активация на акаунт