Съпруги на военнослужещи. II

• 88 572
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
 И нали не се дава да се изнася храна- ние си сипвахме в малко бурканче от обедната супа за вечеря за малката, че тя суха храна не яде. Виждаха ни, но си премълчаваха. Срам ни беше, но нямахме избор,  все пак вечер тя не консумираше нищо от храната....

# 616
simpatiuh4e, абе за малки деца аедва ли правят проблем.
И ние сме си взимали от плодовете, Калина е излизала с чепка грозде.
Ама не е като да си насипеш примерно пържоли, или салата. ))))))

# 617
Е, имаше много хора, които изнасяха прилични количества от сутрешните закуски и си хапваха на плажа, но всеки отговаря за себе си  Peace

Тъй и тъй го обърнахме на чат...Знам, че пазаруваш от Ибей....Да те питам ако знаеш колко горе долу см е стелката на детската 7-ца Кларкс примерно  Rolling Eyes Flushed

# 618
Да подам малко нова информация за цените по НОИ.
Вчера звъннахме до Поморие да питаме за последна информация какво трябва и къде да минем за заверки и оттам една жена - добра душица, ни съобщи, че щом сме с истински заболявания и сме осигурени, се тарифираме на други цени - 7,44лв. на ден ( на човек ). Само трябва да минем през нещо като ТЕЛК ( съвсем образно казано, но на същия принцип ) в НОИ, доктора да ни даде зелена светлина и така .... За това даже и дума не отвориха в санаториума, а си ни записаха на редовни цени - по 21лв. на ден ( на човек).

# 619
simpatiuh4e, пазарувам да, в момента щерката носи 6ти номер от английската и ще ти премеря него. ) Предполагам 7та ще е с около 2см по-голяма.

sunny day, вие в санаториума ли сте в момента? и като военни ли сте записани да ходите? защото тогава тарифата е една, а ако отивате през НОИ е другата.

# 620
От 6-ти юни сме там, но за 1-ви път ни се случва да търсим санаториум. Обяснихме, че е за лечение, а не за почивка, но ни казаха 21лв. Никой не ни обясни, че можем да минем през НОИ и да ползваме по-евтино. Иначе ни казаха, че ни е необходим талон от ЛЛ, иначе не става.
Аз ако искам да отида там за почивка, защо ще ми искат талон със заболяването от ЛЛ?
Както и да е, важното е, че ни просветли една добра женица оттам и ще минем с по-евтиното.

# 621
sunny day, ами вариантите са различни, както и цените.
Ако отивате като военни, за лечение, цената е по-висока. 8лв нощувката и 12.50лв за храна, като вече в зависимост от заболяването се определят и по 2-3процедури всеки ден.
Ако отивате през НОИ, тогава вече е тази цена от 7.44лв за нощувка и храна на ден.
Така че никой не ви е прекарал, просто има разлика.

# 622
  • Sofia
А как стават резервациите за Хисаря?

# 623
А как стават резервациите за Хисаря?

Звъниш, докато уцелиш някоя по-милостива сестра, която да ти каже, че има места.
Това ако искаш свободно да отидеш.

# 624
  • Sofia
Благодаря за инфото Mirama!  bouquet

# 625
  • Стара Загора
Да се запиша и аз тук Crazy
Незнамех, че има такава тема.
АЗ съм съпруга на военен...сухопътен дет се вика Mr. Green Женени от 7г. и имаме две деца....момчета...то друго какво да има вкъщи. Добре, че поне рибите в аквариума са женски та да имам и от моя пол в тая къща Mr. Green

# 626
  • Sofia
Хера добре дошла в нашата темичка!

# 627
Хера, добре дошла и от мен. )

ivben, успяли да направиш резервация за Хисаря?
Че ние се каним преди, или след морето да прескочим пак до там.

# 628
А ако искаме за събота и неделя да идем в Калероя пак ли на тамошните телефони да звъним?
Хера, добре дошла!

# 629
  • Sofia
Mirama И аз имам подобни на твоите планове. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт