Съпруги на военнослужещи. II

• 88 865
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Благодаря за посрещането Hug
АЗ нещо пропускам ли? какви са тези почивки? Mr. Green
Ние ще ходим на Хисар но в Аугуста.....нещо има към воените ли?

# 631
ivben, при нас по-вероятно е да е след морето, че мъжа ми юни месец тръгва на курс за офицерски кандидат и не е много сигурно кога ще започне точно. ) Дано само да не се скапе времето края на август, септември.

Хера, на Хисаря има гоооляяяяма база на военните. ) Калероя е базата, има я на сайта на Военна болница, като влезеш в секцията Болници за долечение и рехабилитация.
Като военен, мъжа ти има право да ходи там свободно, като няма ограничение в периода.
Няколко страници назад съм пускала и снимки от базата, страхотна е.
А ако има някакво заболяване (бъбречно, стави и др. от сорта) му се полагат 15дни лечение и рехабилитация.
Цените са...народни. ))) 8лв е нощувката, а за храна ако желаете по 12.50лв на ден.

# 632
  • Стара Загора
Аууу чудесно. Благодаря ти Hug
Има проблеми с бъбреците..камъни Twisted Evil

# 633
Аууу чудесно. Благодаря ти Hug
Има проблеми с бъбреците..камъни Twisted Evil

И моя мъж е така. Миналата година ходи за лечение и тази пак. Уж добре му се отразява, макар че като се върне от там и почват яки болки, явно от процедурите тръгват разни песачинки.
Тогава да се обади наначалника на поделението си и да го включат в списъците за изпращане на рехабилитация. Не знам дали само веднъж в годината се пращат списъците към София (на моя мъж обикновено януари му казват за кога ще ходи) или повече, но той да провери.
Ако може още тези месеци да го включат.

# 634
Здравейте. Аз също съм съпруга на военнослужещ мъжът ми е част от  испанска сухопътна войска в момента е на мисия в Афганистан и трябва да се върне след 27дни от там. Доста е тежко да си военна съпруга, всеки път като обявят за убити или отвлечени войници ми се изправя косата вие знаете какъв е ужаса след такава новина, не го пожелавам на никой.

# 635
  • Варна
И аз да се представя, че само ви чета  Grinning Съпруга на офицер от ВМС, ВМБ Варна  Grinning

Мъж ми чул недочул, че можело и някой от членовете на семейството да е болен, за да ползваме база на ВМА, например някое дете? Има ли нещо подобно  Embarassed И аз ще погледна сайта за Хисаря, че евентуално в края на юли може да отидем малко на планина Grinning

Редактирам се, то пък няма респираторни заболявания в списъка, значи по тази точка отпадаме

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 15:47 от Alexandra

# 636
  • Стара Загора
Предлагам среща на Хисаря тогава Mr. Green

# 637

Хехе, става. ) Поне децата ще играят. )))))
Ако не си видяла снимките, да ти пусна линк. )

# 638
  • Стара Загора

Хехе, става. ) Поне децата ще играят. )))))
Ако не си видяла снимките, да ти пусна линк. )
Видях ги...днес цял ден обмислям забежка Mr. Green

# 639
Хера, аааа, радвам се. ))))

# 640
  • Пловдив
нас са дребния ще ни приемете ли на срещичката Mr. Green
Карта няма да взимаме, но редовно отскачаме на басейна там Simple Smile

# 641
  • Sofia
Ее гледам и срещички са се заформили вече. Ние в края на юли заминаваме на море. Най- вероятно август ще наминем през Хисаря.

# 642
  • Varna
И аз да се представя, че само ви чета  Grinning Съпруга на офицер от ВМС, ВМБ Варна  Grinning

Мъж ми чул недочул, че можело и някой от членовете на семейството да е болен, за да ползваме база на ВМА, например някое дете? Има ли нещо подобно  Embarassed И аз ще погледна сайта за Хисаря, че евентуално в края на юли може да отидем малко на планина Grinning

Редактирам се, то пък няма респираторни заболявания в списъка, значи по тази точка отпадаме
Aлександра,моят мъж също е там ВМБ.
Питали сме за Хисаря-трябва военнослужещият да е болен и отделно за тази година ни казаха ,че има свободни места чак за края на септември... Cry
И Рибарица няма да работи..казаха само Картела,а много ми се иска да заведа малкия на планина,че ние сме с белодробно заболяване...
За сега съм се спряла на Велинград,чудесна станция за 30лв пълен пансион(това не е от военните),но пък цената е чудесна

# 643
Александра, beki81, няма такова нещо за Хисаря.
Не е необходимо военнослужещият да е с някакво заболяване и да ходи там само за лечение.
Не знам кой ги говори тези неща.
В базата може да се ходи и свободно, тоест без да си на лечение.
Друг е въпроса, че когато и да се обадиш, все ще ти кажат, че няма места (което също не е вярно).
Просто трябва да сте настоятелни, всеки ден да се обаждате, докато уцелите по-свястна сестра на регистратурата.

# 644
  • Варна
Да да, аз имах в предвид че ако има някое от заболяванията /видях ги на страницата на НОИ/, може да мине през НОИ. Иначе си е като другите военни бази  Peace

Общи условия

Активация на акаунт