Печати за нокти - 6

• 103 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да похваля, China Glaze Joy, харесва ми за печати дори върху светла основа, предполагам че с тъмна ще е перфектен.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:17 от nad_tab

# 406
  • София
Супер е станало!

# 407
# 408
  • София
Мисля да си поръчам печатите от Амазон (чудя се за какво са ми като така или иначе ми харесват само 5-6 картинки, ама пусти мерак  Rolling Eyes ). Та да попитам - ще стане ли номера с карта Маестро? И там където искат да въведа номер на картата какво точно трябва да въведа? Номерът на сметката с всички букви и т.н. или това, което е принтнато на самата карта  newsm78

# 409
  • Бургас
Доколкото знам Маестрото не става за такъв вид разплащания. Както и още една дебитна карта, на ОББ Виза Електрон мисля newsm78 Иначе се въвежда не номерът на сметката, а номерът отпечатан на самата карта, както и трицифреният номер за сигурност отзад на картата Peace

Наде, хубаво е станало моделчето (въпреки че недолюбвам червената гама Laughing) Hug

# 410
  • София
Мисля да си поръчам печатите от Амазон (чудя се за какво са ми като така или иначе ми харесват само 5-6 картинки, ама пусти мерак  Rolling Eyes ). Та да попитам - ще стане ли номера с карта Маестро? И там където искат да въведа номер на картата какво точно трябва да въведа? Номерът на сметката с всички букви и т.н. или това, което е принтнато на самата карта  newsm78

С Маестро може да успееш само ако е от последните издадени на ПИБ, със старите не става.

# 411
  • София
На Райфайзен ми е Маестрото и май не става  Rolling Eyes Изписва ми, че не бил валиден номера на картата. Ще трябва тия дни да ходя да вкарам малко пари във Визата. Тя ми е на ПИБ. Дано до тогава се убедя, че не ми трябват тия печати... аз просто искам 1-2 за цял нокът да си начеша крастата. Ще ги ползвам няколко пъти и това е. Останалите само ще си прашасват

# 412
  • Бургас
Не е задължително да прашасват - нали имаме тема за заменки на "ноктени" неща Mr. Green

# 413
  • София
Имаме тема, да. То даже беше моя идеята, а още не съм се наканила да си снимам цялата купчина лакове, които не ползвам  ooooh! Аз съм такава - трупам си разни неща, не ги ползвам, ама не ги и давам  #Crazy  Laughing

# 414
  • Бургас
Плюшкин, а hahaha Я се стегни, стисни зъби и отдели малко встрани (то на чужд гръб... Mr. Green) - пък нали идеята е пак да си ти останат толкова нещата, само че по-различни Peace

# 415
Сутринта си взех амазонските печати. Всичките са страхотни.

Къде е тая тема за разменките ?

# 416
Получих си печатите от конад,ама не става,нищо не залепва на печата или е малко съвсем,много се ядосах ,търсих фолио но няма  #Cussing out

# 417
Има, има понадраскай с нокти върхи него, за това не става

# 418
Получих си печатите от конад,ама не става,нищо не залепва на печата или е малко съвсем,много се ядосах ,търсих фолио но няма  #Cussing out

Тези на Конад нямат фолио, или поне аз колкото имам нямат фолио. Да не е нещо от лака...!?  newsm78
При мен всичко се получава много добре!

# 419
не става и това е ,голяма набутка ,лака не лепне върху печата

Общи условия

Активация на акаунт