Печати за нокти - 6

• 103 766
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  Абе момичета, сигурни ли сте, че на шаблоните на KONAD има фолио от горе. Аз доста го търсих и не мисля, че има. Не ми стават печатите и не стават. Пробвах с различни лакове. Тъмен печат на светла основа и обратно... нооо явно някъде бъркам. Бързина ли трябва в действията, натиска на печата върху шаблона по- силен или по- слаб трябва да е. Как го правите вие. Аз имам претенции, че съм добра в лакирането, но не се справям с тези печати  ooooh!

# 541
  • София
  Абе момичета, сигурни ли сте, че на шаблоните на KONAD има фолио от горе. Аз доста го търсих и не мисля, че има. Не ми стават печатите и не стават. Пробвах с различни лакове. Тъмен печат на светла основа и обратно... нооо явно някъде бъркам. Бързина ли трябва в действията, натиска на печата върху шаблона по- силен или по- слаб трябва да е. Как го правите вие. Аз имам претенции, че съм добра в лакирането, но не се справям с тези печати  ooooh!

100 %  няма фолио, но с нов комплект винаги е така. Покрай мен няколко колежки си взеха и в началото не им се получаваше. С една пиличка ( не метална) леко пилни по цялата повърхност на тампона, с който взимаш печата от плочката и след това го забърши с лакочистител. Трябва да стане. Пиши  дали се е получило Peace

# 542
  • София
Пробвай с боички, много рядко става с лакове. При мен става само с много пигментирани лакове, които са по-скъпи от боичките.

# 543
Аз пилих гумичката, купих си трите боички на голдън роуз, оставих ги да изветреят, но така или иначе успех нямам. Иначе опитах да взема рисунката с пръст  Crazy излезе идеално ooooh! А макар и да е от китайските печати, виждам че много от вас го имат и правят картинки с него  newsm78
Та вече си мисля,че аз съм смотана  Mr. Green

# 544
аз имам такъв проблем с един шаблон купен в комплект от левчето,нямам специални боички но си правя с бял и черен лак на Perfect на другите ми шаблони (имам още два) всичко си е идеално но с този не мога да се преборя а са толкова хубави фигурките  Sad

момичета амазонските шаблони само със специални боичкили стават някои да каже които ги има аз моите си ги чакам още и ако не стават с обикновен лак да знам да си поръчвам от  тия боички

# 545
  • Пловдив
Аз за обобщение ще кажа, че според мен от евтините печати някои много добре се получават други не се получават. Задължително, ако не е махнато фолиото от евтиният печат, никога няма да се получи  Laughing. Ако се използва Конад шаблон и обикновен лак задължително трябва много да се бърза. Обикновените лакове са направени да изсъхват по-бързо, докато боичките на Конад са доста гъсти и затова не изсъхват толкова бързо. На Конад шаблоните улеите са доста по-финни и не много дълбоки и ако сложим обикновен лак той бързо съхне и ако не сме бързи няма нищо да направим. В бързината е цаката, аз имам обикновени лакове, с които добре правя печата, но ги взимам и слагам много бързо, за да не изсъхне. Най-добрите обаче си остават боичките на Конад поне според мен.

И  Дудинка много е красиво, мисля да ти открадна втората идея и да се напечатам скоро така  Hug.

# 546
такам  купих си печат за нокти но нещо не ми се получава. защо newsm78 моля ви отговорете ми или пък ми кажете от каде мога да си закупя,но цената да е до 5 лв

# 547
  • София
такам  купих си печат за нокти но нещо не ми се получава. защо newsm78 моля ви отговорете ми или пък ми кажете от каде мога да си закупя,но цената да е до 5 лв

Поредния, безумен пост...

Прочети инструкциите на първа страница, никой не седи да те гледа в ръцете за да ти каже защо не ства  ooooh!

# 548
  • Пловдив

Въпреки, че са ме изпреварили аз ще пиша. С този въпрос ние не може да ти помогнем. Най-вероятно идея си нямаш какво си купила. Като съвет ще повторя nad_tab прочети първият пост, който се намира на страничка 1 най-отгоре. Ако там няма отговор и не е описан твоя проблем, то тогава напиши какво точно си купила, какъв лак използваш, как слагаш печата, махнала ли си фолиото т.е. подробно описание на твоя проблем, за да знаем как да ти помогнем.

# 549
  • Варна

момичета амазонските шаблони само със специални боичкили стават някои да каже които ги има аз моите си ги чакам още и ако не стават с обикновен лак да знам да си поръчвам от  тия боички

аз успявам с лаковете за рисуване на Голдън роуз.

# 550
да се похваля днес си получих шаблоните от амазон (аддри  Hug) ще започвам да показвам снимков материал  моите доидоха за 10-тина дни
http://didcheto.snimka.bg/hobby/hobi.518250.19661908.big

# 551
добре и аз си взех шаблончета, и гледах тази от видеото с каква лекота ги прави , а на мен ама хич не ми се получава. чат-пат някое листенце от цветенце стане , ама иначе.... Confused  после ще пробвам да обработя тампончето и ще видя пак, защото като видя какви красоти правите и ме е яд , че съм толкова смотана.

# 552
Шаблоните на Конад нямат фолио,на мен отначало също не ми се  получаваха,после му хванах цаката,трябва по бързо да се работи и стават печатчета  Hug

# 553
първи опит с амазонските шаблончета  Laughing
http://media.snimka.bg/6704/019662737.jpg

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 20:28 от bubanka

# 554
  • София
Ууу, много сладко Simple Smile Искам и ааааз. Тия Софийски пощи са толкова злеее. Я си получа печатите другата седмица, я не

Общи условия

Активация на акаунт