Печати за нокти - 6

• 103 744
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
тоничка , стои страхотно....а кво не им харесваш на пръстите , въобще не разбирам     bouquet
   Благодаря   bouquet

# 616
леле как се зарибих само  Crazy взех си от китайските шаблони, бял лак.....и да ви кажа получи се....довечера ще се намацотя и ще се снимам да се покажа  Peace добре че предварително се зачетох и махнах фолиото, като нанеса лака върху шаблона малко духам да се сгъсти, че иначе става бледо, ама какво ви обяснявам вие си знаете  Hug

# 617
  • Пловдив
На мен педикюра и пръстите също ми харесват Rolling Eyes. Ето нещо от вчера:

# 618
UNynaeve  стрхотно е. ного нежно.  Можели да ми каже с какво постигна това броката ? С печат ? и с какъв лак?

# 619
  • София
Еха, UNynaeve, супер е. Simple Smile Този дяволския холограм трябва и аз да го пробвам.

# 620
  • Пловдив
UNynaeve  стрхотно е. ного нежно.  Можели да ми каже с какво постигна това броката ? С печат ? и с какъв лак?

Благодаря ви. Розичките са правени с печат на Конад м65 и холограмният лак на Catherine Arley номер 666.

# 621
  • Бургас
Ще повторя другите, но наистина е СТРА-ХОТ-НО  bouquet

# 622
  • София
Ето пак съм със същите рози, само че този път са правени със сребърния Stargazer Chrome, който държа.

# 623
  • София
UNynaeve супер е, а как си правиш френския - тази лилава линия така права, с печат или с лепенки,
аз си търся печат М19 на конад, но не намирам, пробвах с лепенки,
но не става хувабо, много напластявам явно лака, нещо не ми харесва

# 624
  • Пловдив
UNynaeve супер е, а как си правиш френския - тази лилава линия така права, с печат или с лепенки,
аз си търся печат М19 на конад, но не намирам, пробвах с лепенки,
но не става хувабо, много напластявам явно лака, нещо не ми харесва

Благодаря ви! Френският го правя с печат, но ми трябваше поне два месеца тренировки докато свикна. Иначе и аз с друго не мога да ги правя, никога не ми се получава. И аз така бях като теб, търсех м19, добре че nad_tab беше насреща. Никъде го няма м19, нито в Нейл Арт, нито в Стар Нейлс. Аз го исках и за подарък на свекито и накрая и взех един комплект за френски маникюр на Конад в него е включен м19. Ако ти се изръсва с толкова пари, може и така да се сдобиеш с него. Комплектът го взех от Нейл Арт.

# 625
  • София
Ох, как се справяте с тия печати за френски? Аз все накриво ги лепя  ooooh!
Иначе моите амазончета пристигнаха. Мноого са хубави, но тези за цял нокът наистина са мънички. Повечето обаче ми харесват и въпреки това. Е, една част отидоха в темата с размените, но останалите ще си ги ползвам с огромен кеф  Crazy

# 626
Ето как се направих с амазонските

следващият път може и да е по добре  Simple Smile
Още нямам опит и не ги поставям еднакво един наляво друг надясно Laughing

# 627
  • Пловдив
Addri, аз лично много се мъчих и накрая открих едно клипче, но сега не мога да го открия, което ми помогна. Много по-лесно става нагаждането като почваш с въртеливо движение от страната на нокътя, която ти е най-близка до малкия пръст и завърташ в посока към показалеца. Като ръката ти е насочена към теб или успоредно на теб, а не върху някаква повърхност. Може би от втория път по този начин почна да ми се получава френската лентичка равна.

ПС: Ето това е клипчето, за което говорех http://www.youtube.com/watch?v=VQ8FSdL15cI

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 17:51 от UNynaeve

# 628
http://www.vw-e.de/nailart/nail-stamping/stamping-schablonen.html
попаднах на този сайт ама нещо не мога да разбера имат ли доставки извън германия newsm78

# 629
http://www.vw-e.de/nailart/nail-stamping/stamping-schablonen.html
попаднах на този сайт ама нещо не мога да разбера имат ли доставки извън германия newsm78

Питах ги като ми отговорят ще ти кажа

Общи условия

Активация на акаунт