Печати за нокти - 6

• 104 020
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Лакът е на Мода от матовата серия.

# 91
bradata струва ми се че си го отнесе без вина  ooooh!
UNynaeve страхотни са и двата маникюра  Hug
Майка Зайка Честито и на тебе за новите печати! Доста добре вървят експериментите  Wink
И един експеримент и от мене Kissing Heart  Two Hearts .....  

# 92
AnGeLLyKa mnogo e hubavo   bouquet

# 93
Страхотни неща показвате, браво, ако някой бъде така добър да направи обща поръчка от тези сайтове моля пишете ми и на мен да се включа.

# 94
  • София
И аз искам поръчка, ама хич не се оправям с чуждите сайтове. Бройте и мен

# 95
  • Варна
Днес и аз си взех моите нови шаблони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного са яки..............като дете им се радвам...........Благодаря на Над-таб,че сподели за офертата.....  bouquet  bouquet  bouquet

моя комплект са ето тези:

Oще не съм ги пробвала,но май няма да се стъпя да ми залющи сегашния лак..... Embarassed Embarassed Embarassed

Вчера се направих така(не е от новите):

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 18:12 от mar4elita

# 96
  • София
Записвам се да ви следя!  Peace
Видях много хубави идейки  Hug

# 97
  • Варна
Ето нещо с новите шаблони:

За моите нокти картинките за цял нокът не ми идват тесни.

# 98
  • София
И аз получих шаблоните от ибей - определено са хубави Peace
Само че очевидно ноктите ми са доста големи и печатите за цял нокът не стават нито на ширина, нито на дължина Tired Ще трябва да мисля как да ги ползвам...

# 99
  • София
Само че очевидно ноктите ми са доста големи и печатите за цял нокът не стават нито на ширина, нито на дължина Tired Ще трябва да мисля как да ги ползвам...

По диагонал  Wink

# 100
Майка Зайка, много нежно и красиво!

# 101
bubchen - ако решиш да ги продаваш пиши на лични аз си търся за цял нокът или пък мога да предложа замяна за някой от мойте, за това и колекцията на Марчелита е умопомръчителна за мен, моля ви ако има така добра сред вас да направи обща поръчка да ни информира..
Със здраве да си ги ползвате момичета!

# 102
  • Варна

По диагонал  Wink

И аз това щях да ти предложа......

galiushana ,аз моите си ги взех без кредитна карта,чрез последник,който взема само 10%(на 9,50$ ми взе 1$ комисионна и някакви 4$ за транспорт май.... newsm78).Абе внесох в банката към 22лв,взеха ми и 7лв,че нямах банкова сметка,ама то това си е моя вина нали,това не е на хората проблем и после платих още 5лв за транспорта от София до Варна.Ако се интересуваш да ти дам на лични адреса им.Много са коректи.Само дето моите дойдоха с 10-ина дена повече,спрямо поръчките на другите момичета.Но отределено си заслужаваше чакането.Вече с удоволствие ще разглеждам и-бея,че преди направо си умирах от яд,че не мога за пазарувам,поради липса на кредитна карта.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 12:22 от mar4elita

# 103
Марчелита, Майка Зайка, страхотно ви се е получило!  Stop Grinning  bouquet

# 104
  • София
Да се престраша да покажа първият си опит с печат за френски...... Embarassed
http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/MandMDirect/IMG_2492.jpg

И първият си опит с водния лак, и съм супер, мега, ултра, хииииипер влюбена в резултата  Mr. Green Освен тва, се лакирах в понеделник, днес сме четвъртък и нямам зачатъци даже на развален маникюр. Доста издръжлив  Mr. Green

http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/MandMDirect/IMG_2506.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/MandMDirect/IMG_2505.jpg

Общи условия

Активация на акаунт