Печати за нокти - 6

• 103 789
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
само ви чета и се зарибявам безобразно  smile3516

# 76
  • София
Мацки, в София от къде мога да си купя печати на Конад? Не искам да поръчвам от сайта, а да отида да си ги вема сама

# 77
  • Пловдив
http://nailart-bg.com/?nailart=contacts - до колкото знам тук. Аз днес съм в София и мисля да се сдобия с няколко нещица за подарък от там и естествено на мода матовите цветове ще издирвам.

# 78
  • София
 Hug Този адрес го знам, но ми е мнооого далече. Аз съм в центъра ама хич не ми се мъкне с метрото  Rolling Eyes Нямат ли някъде представители или фирми, които предлагат техни продукти?

# 79
Hug Този адрес го знам, но ми е мнооого далече. Аз съм в центъра ама хич не ми се мъкне с метрото  Rolling Eyes Нямат ли някъде представители или фирми, които предлагат техни продукти?
http://nailart-bg.com/?nailart=parthners
Виж тук дали имаш някой удобен...аз лично бях търсила в магазина на крисма в Лозенец, тъй като ми е близо до работата, но имаха много малко разнообразие...може би 4-5 шаблона

# 80
# 81
  • София
Похвал:

Пристигнаха доста бързо.

Благодаря на mar4elita и skyka, инфото. Довечера ще изтествам поне 10 картинки. Ако малката позволи и нея ще я ползвам за манекен. 4470

# 82
  • Някъде тук
Майка Зайка, честито, много са хубави, със здраве да си ги ползваш. Интересува ме колко ти излезнаха тези шаблони и от къде ги поръча?

# 83
  • София
Около 30 ина лева от  Амазон.

# 84
  • Варна
Майка Зайка,честито!!!И моите са пристигнали,във Варна са вече.Трябва само да си ги взема от куриерския офис,понеже в момента съм на Златни Пясъци.Моите ми излязоха към 29лв+още 5лв да платя,но за 7 шаблона само.Моето стана по-скъпо,понеже е чрез последник,но пак ме устройва.Нямам търпение да си ги взема............. #Crazy

# 85
Здравейте момичета! Почти цялата седмица бях в Пловдив на семинари. В подлеза на Автогарата са отворили нов голям магазин на ESSENSE. Имаше голямо разнообразие от матиращи, блестящи всякакви лакове, печати на Дифтеро, но като питах за правоъгълните печати казаха че нямат такива.

Брадата, ако говориш за мен,  Thinkingче не съм обяснила какъв е лака мога да ви се извиня, но точно за мен не можете нищо да кажете, понеже всеки нов човек който влезне и пита каквото и да е , а никой от тук вече експерти не иска да отговори и аз съм писала подробно или тук, или на съобщение!!!
Матиращи лакове има на ESSIE, PERFECT, G ROSE,но сега видях по магазините, че предлагат и матирщи заздравители, но не им знам качеството. Моят е на ESSIE. :hu
Ако някоя от вас не е доволна от размера на печатие и не и стават на ноктите, може да ми ги пратите на мен! Ако 21-те шаблона струват 30 лв -това не нищо и съм съгласна до 1 ме3сец да ми ги пратите илида ми вземете и намен понеже нямам кредитна картас пари в момента. ще платя  и просто ги пращате по пощата. Лек ден!
 Hug

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 17:38 от peperuda25

# 86
  • Бургас
Нещо не мога да схвана по какъв случай съм намесена в поста ти и за какво изобщо става въпрос Rolling Eyes

# 87
  • София
Няколко експеримента от мен с новите печати:

Сега съм така:

И довършено:

Май без броката повече ми хересва.

# 88
  • Пловдив
Здравейте!

Много хубави печати имате  #Crazy. Ето как нацапотих майка ми и мен:

# 89
  • Ст Загора