Печати за нокти - 6

• 103 748
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
AnGeLLyKa, супер се е получило с визитника, точно така си представях подредената колекция, когато зачекнах темата преди време

за съжаление мен 60 не ме оправят, така че отивам на варианта на nad_tab (за което и тя донякъде има вина  newsm51 )

та, откъде ги взимате тия круши?  hahaha  hahaha

Elitsa_z та по въпроса за крушите(визитниците) аз моят от книжарница си го купих, но май ги има и по магазините за 1 лев, поне така мисля... а да и като си търсиш гледай разделенията за визитките да не са по малки от 6см. защото осмоъгълните печати са толкова в диаметър... или друг вариант е да си вземеш един шаблон за мярка  Wink  Така че успех в търсенето!!!  Hug

# 61
  • София
AnGeLLyKa, супер се е получило с визитника, точно така си представях подредената колекция, когато зачекнах темата преди време

за съжаление мен 60 не ме оправят, така че отивам на варианта на nad_tab (за което и тя донякъде има вина  newsm51 )

та, откъде ги взимате тия круши?  hahaha  hahaha

Elitsa_z та по въпроса за крушите(визитниците) аз моят от книжарница си го купих, но май ги има и по магазините за 1 лев, поне така мисля... а да и като си търсиш гледай разделенията за визитките да не са по малки от 6см. защото осмоъгълните печати са толкова в диаметър... или друг вариант е да си вземеш един шаблон за мярка  Wink  Така че успех в търсенето!!!  Hug

мда, и аз такава идея имам, още днес преравям Офис 1 и книжарниците около мен, шаблоните с мен и меря..  smile3527 smile3506
иначе това с 6-те сантиметра не мога да преценя посмъртно.. ама така е, като цял живот ни лъжат че "ей тонинко" е 20 сантиметра  smile3532 smile3532 smile3532

Розово монохронен маникюр:

Пампита, много е симпатично  Blush печата с този лак в ръката ти ли е правен  newsm78 имам няколко такива и затова питам.. все ми се струваше, че с тях едва ли ще излезе нещо нормално, та даже не съм и пробвала  #Crazy  #Crazy

# 62
  • Пловдив
Момичета, привет!
От доста време ви следя, творите такива красоти... Браво на вас!   bouquet

# 63
Всички ли използвате печати само на КОНАД ? Аз имам 2 от евтините, нищо не става с тях какъвто и лак да сложа, много са им малки улейчетата Sad

Аз имам 4 на Конад, но реших да пробвам и тези ментетата - нищо не се получава и при мен. Плитко ли са издълбани, какви са не знам , но и с обикновен лак и с боичките на Конад, все едно и също става- половината се отпечатва или изобщо не става. Явно Конад си е Конад..

# 64
  • Пловдив
Здравейте, ***NuRaYa*** и Emi_ot_Varna!

Според мен Конад са си Конад, но не защото печатите стават с тях, а заради хубавите детайли на шаблоните. Имитации също има доста добре направени и са страхотни, но докато не издраскате тънкото фолио от горе, винаги няма да ви излизат хубаво. Това фолио е доста коварно, защото почти никога не се вижда. Според мен много рядко се появява някой некачествен шаблон имитация, а винаги проблема идва от фолиото. И понякога се случва, ако използвате ножче за бръснене вместо стъргалка, да си направите плитки шаблоните.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 15:56 от UNynaeve

# 65
  • София
Аз също планувам да си купя печати на Конад защото ми харесват тези за цял нокът, но и тези които имам от по леве стават винаги. С нито един не съм имала проблем - нито с осмоъгълните, нито с кръглите. Винаги си стават

# 66
Имам един Въпрос ако си поръчам шаблонче на конад колко ще ми излезне с доставка като се има предвид че живея в Асеновград

# 67
  • Пловдив
Според мен недей да си поръчваш, ще ти излезе по-евтино да дойдеш до Пловдив и да си купиш от Нейл Арт, та дори и ако си поръчаш от ebay ще ти излезе по-евтино. На мен до Пловдив ми излезе близо 9 лева. Като си дам сметка, че това е почти още един шаблон и ми става  Sick.

# 68
Аз вчера си купих от щанд на пролетния панаир шаблон на Конад за 10 лева,
което си е доста добре. Но изложението приключва утре.

# 69
Момичета,пак ще ви моля,ако някоя от вас си купува скоро шаблони за цял нокът да вземе 1 и за мен,веднага ще изпратя парите,че наблизо няма от къде да си купя!Моля ви!

# 70
  • Ст Загора
Днес видях 4 шаблона за 10 лв + страгалка и печат( имам 1 комплект от тях )имаше и за френски ,но реших да почакам малко ,че от моя пакет един шаблон не стажа 9 аз само 2 та шаблона от 4 те  сам пробвала

# 71
Благодаря ви много

# 72
  • Пловдив
Здравейте!
Големи красоти сте показали момичета   bouquet. Ето вчера какво сътворих:

А искам и да се похваля, че предният ми опит издържа цяла седмица. Имайте предвид, че аз ползвам почти само евтини продукти като основата ми е на Seventeen, лака е Flormar и само скъп ми е печата, а топ лака ми е един стар на Perfect, който няма дори буквички на етикета. Също така съм от хората, на които лакът им стои хубав един ден и след това малко по малко почва да се изтърква.

# 73
  • Варна
Ето и от мен една декорацийка
http://media.snimka.bg/6273/018801243-big.jpg

# 74
  • София
Аууууу, едва вчера ви открих и изчетох последните 3 теми  Embarassed Mr. Green Добре, че нямах много работа. Стархотни красоти сте направили. Направо сте суууупер. Запалих се много, и още снощи си поръчах от Ибей - 12 плочки, 1 тампон и 1 стъргалка. Плочките са от тези осмоъгълните с по 9 фигурки вътре. Едната е само за френски, на една друга има 2 фигури за цял нокът и още 2-3 вида френски, останалите са по-обикновенни. Сега ги чакам да дойдат до 1-2 седмици и веднага се включвам със снимки. Искам да питам дали са хубави видях в Ибея пак, едни лакчета за рисуване, но не от тези дето си ги купувам от тук с тънките четки, цветовете са много наситени и 12 бр. бяха 5-6 лири. Даже имаше в комплект с плочки......някой да е купувал  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт