Печати за нокти - 6

• 103 741
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
# 46
mar4elita много нежно е станало  Peace
Хич значи да не съжалявам, че ги изтървах, а newsm78 Установих, че имам широки нокти май, щом и тези на Конад не могат да ми обхванат цялата плочка и в края стоят като отсечени Tired

Щом тези на Конад са ти малки, то тези изобщо няма да ти свършат работа.

Изключвайки големината, картинките са много красиви и с малко фантазия могата да се получат много интересни комбинации, който успя да поръча да не съжалява  Hug
Аз също подкрепям nad_tab че печатите са много оригинални и биха могли да се използват! Аз си поръчах комплекта от 21 броя и съм много доволна и от качеството и от разнообразието на различни декорации  Wink
И да се похваля, че намерих решение за съхранението на печатите-визитник за малко по големи визитки   Peace
И няколко лака в типично лятна гама

bouquet

# 47
  • София
И да се похваля, че намерих решение за съхранението на печатите-визитник за малко по големи визитки   Peace

Joy Joy Joy днес си купих почти същия визитник  Joy Joy Joy

За 120 визитни картички е, за ужас на мъжа ми, почти го напълних  Embarassed

Официално обещавам да не купувам повече шаблони  ooooh!

Ето първи опит с новите шаблони, размера на някой от картинките за цял нокът е точно колкото нокътя на безимения ми пръст, добре че обичам да нося картинки точно на него Simple Smile
Лака с печата е зелен на живо, не знам защо изглежда син на снимките  newsm78

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 08:54 от nad_tab

# 48
  • София
Всички ли използвате печати само на КОНАД ? Аз имам 2 от евтините, нищо не става с тях какъвто и лак да сложа, много са им малки улейчетата Sad

# 49
  • Варна
Над.таб,мноооооооооооого се нахефих на последната ти декорация!!!!!!!Нямам търпение да додат и моите........... newsm78 А твоите след колко дена след поръчването пристигнаха до теб???

# 50
  • София
Над Таб, уникално е станало. Направо очите ми останаха  Heart Eyes

Аз използвам шаблончета от по левчв. Нямам никакви проблеми с тях. Сигурна ли си, че си обелила тъничкото фолио отгоре. То почти не се вижда. Аз моето разбрах, че го има чак като затърках с нокът отгоре уж да изчистя едно зацапано върху плочката  Rolling Eyes

# 51

Joy Joy Joy днес си купих почти същия визитник  Joy Joy Joy

За 120 визитни картички е, за ужас на мъжа ми, почти го напълних  Embarassed

Официално обещавам да не купувам повече шаблони  ooooh!

Ето първи опит с новите шаблони, размера на някой от картинките за цял нокът е точно колкото нокътя на безимения ми пръст, добре че обичам да нося картинки точно на него Simple Smile
Лака с печата е зелен на живо, не знам защо изглежда син на снимките  newsm78

nad_tab аз съм по лек случай тогава  Whistling моят визитник е за 60 визитки и аз почти го напълних от което и моят мъж не остана много доволен  Blush Много сладки са станали цветенцата  Hug И още нещо с новите печати .....

# 52
AnGeLLyKa много ми хареса маникюра ти, много летен, чак ми се доходи на море   sun

# 53
Уникални са маргаритките, това с печат ли е? Прилича ми на рисувано...
ето и най често използвания печат за цял нокът от мен

# 54
  • София
AnGeLLyKa, супер се е получило с визитника, точно така си представях подредената колекция, когато зачекнах темата преди време

за съжаление мен 60 не ме оправят, така че отивам на варианта на nad_tab (за което и тя донякъде има вина  newsm51 )

та, откъде ги взимате тия круши?  hahaha  hahaha

а мъжете най-добре да са в неведение за тези неща, иначе само се ядосват.. макар и да не го показват, рядко им увира главата как е възможно такива неща да ни доставят удоволствие.. визирам реакцията на моя когато види поредната "доза" лакове, шаблони, боички, четки, пластелини и др. такива жизненоважни артикули  smile3521 smile3521

Официално обещавам да не купувам повече шаблони  ooooh!

hahaha  hahaha  hahaha аз вече не се заричам, няма смиъл, знам колко ми е слаб ангела.. все ще си намеря "вратичка"  hahaha  hahaha

Лака с печата е зелен на живо, не знам защо изглежда син на снимките  newsm78

страхотно се е получило, много свежо и нежно.. а лакът наистина си е съвсем зелен, уверих се с очите си  Hug

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 07:54 от Elitsa_z

# 55
  • София
Над.таб,мноооооооооооого се нахефих на последната ти декорация!!!!!!!Нямам търпение да додат и моите........... newsm78 А твоите след колко дена след поръчването пристигнаха до теб???

Моите са платени на 26 Април, получени на 11Май  Hug

Уникални са маргаритките, това с печат ли е? Прилича ми на рисувано...

Бялото е печат, шаблоните ги има на предишната страница, добавила съм жълти точици  Wink

# 56
  • София

И аз си поръчах от тези печати най-накрая, но през Амазон. Иначе са от същия продавач, но ми отказа през Ибей. Дано всичко да е наред и пак да дойдат за около 2 седмици. За първи  път пазарувам от там.

# 57
Преди няколко дни питаш и понеже не получих отговор ще питам пак Simple Smile ВЪпросът е към тези които са си купили патиращяит топ лак, кажете на кои марки има такива топ лакове за да се ориетирам къде да ги търся. Живея в София

# 58
  • Бургас
Мда, по-лесно е да се пише, отколкото да се чете Laughing Лично аз съм писала малко по-напред кой е моят матиращ топ - Essie Matte About You, както и че съм го купила от ибей Peace

# 59
  • София
Розово монохронен маникюр:

Общи условия

Активация на акаунт