Печати за нокти - 6

• 103 836
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
с каквъ лак го правиш? Пробвай със всичките налични увас

# 421
  • София
не става и това е ,голяма набутка ,лака не лепне върху печата

лакът който изполваш гъст ли е , ако не е няма да стане
аз първия път като взех да мацам по тези шаблони и едно натискане като му ударих Twisted Evil
и не става и се размазва, аз пак трия шаблона и печата с лакостител и наново до де се усетя, че то трябва нежно да се работи, ам аз със все сила Mr. Green

# 422
  • Плевен
не става и това е ,голяма набутка ,лака не лепне върху печата

Какъв лак използваш? Аз вчера си получих моя печат от Nail Art заедно с бяла боичка на Конад и нямам никакъв проблем, вече напечатах половината си колежки Grinning Дори самия печат и шпакличката са ми от ефтините печати Simple Smile

# 423
Стана най накрая,проблема не е в лака,бочки на конад си поръчах,просто е трябвало по бързо да действам ,бързо изсъхва  Grinning

# 424
  • София
Стана най накрая,проблема не е в лака,бочки на конад си поръчах,просто е трябвало по бързо да действам ,бързо изсъхва  Grinning

ще свикнеш, нали ти казвам първия ми опит беше - едно голямо цапане, бърсане и нищо на ноките  Mr. Green
а и да не забравиш да сложиш снимков материал  Wink
аз довечера ще кача два модела от последните дни

# 425
  • Варна
Стана най накрая,проблема не е в лака,бочки на конад си поръчах,просто е трябвало по бързо да действам ,бързо изсъхва  Grinning

Да,бързо трябва да се действа..........Браво,че си успяла!!!!!!!И са пускаш снимки,да позяпаме......

# 426
Оххх какво цапане падна докато му хвана цаката  Stop чак и мъжо се пробва  Mr. Green и се ядосахме и 2мата,още не съм се лакирала,само пробвах,малкия като заспи ще се намацам и ще се снимам   bouquet (амаче ме заребихте с тези печати и лакове,мъжо ще ме изгони вече,то не бяха парфюми,та сега и печати  #Crazy

# 427
  • София
Ето нещо и от мен с новите амазонски шаблончета. Не успях да го центрирам хубаво, но бързах и другият път ще се постарая повече Simple Smile

# 428
  • София
Ето нещо и от мен

сърцата ми се поразмазаха  Laughing
нещо не се справям със снимките,
как така снимате за да става черен фон отзад,
на какво опция нагласяте фотоапарата

# 429
  • София
Дудинка, гледай да не снимаш срещу светлината. На теб на фона ти има прозорец, а при мен на фона е тъмно зелен кимлим Wink

# 430
  • София
Дудинка, гледай да не снимаш срещу светлината. На теб на фона ти има прозорец, а при мен на фона е тъмно зелен кимлим Wink

аха ясно, а няма ли да е тъмно, аз затова гледам да снимам по на светло

# 431
  • София
Ами аз използвам светкавицата като има нужда и принципно е хубаво светлината да ти е зад гърба като снимаш за да осветява предметите, защото иначе ги "засенчва" ако е много силен източника на светлина. Опитай няколко пъти и ще намериш най-добрия подход за условията у вас  Peace

# 432
# 433
  • София
shhht.secret, много ми хареса!  Peace Какъв е зеленият лак?

# 434
Момичета, страхотни сте!   bouquet

Зарибихте ме и мен ( то с моите две леви ръце  Embarassed ) НО минах през няколко парфюмерии и нямаше печати.... много моля ако има момичета от Варна да ме насочат  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт