Печати за нокти - 6

• 103 829
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Момичета, страхотни сте!   bouquet

Зарибихте ме и мен ( то с моите две леви ръце  Embarassed ) НО минах през няколко парфюмерии и нямаше печати.... много моля ако има момичета от Варна да ме насочат  Praynig Praynig Praynig

и мен ме заребихте с тези печати,някой знае ли къде във Варна се продават?

Аз идея си нямам защо ще отговоря, но се изкуших  Shocked  newsm78 Shocked. Може и да не го пиша правилно, но през поне две страници някой пита за печати във Варна и все му отговарят в магазините за левче или до гаражите в или около Колхозния. Ама идея си нямам какво е Колхозния  Joy.

Joy Joy Joy
Даааааааааа,накрая ще почна да се цитирам.............Колхозния е Колхозния пазар........

Нади,комплекти и само шабони има на гаражите на Колхозния.Комплектите за около 3лв(има и по около 10лв на Диферо,но не са по-качествени).Шаблоните да кръгли(1,70лв на Ала-Бала) и осмоъгълни(2лв на по-голямата Ивела).Успех в избора!!!!!!!!!

# 436
  • Бургас
в Бургаските левчета няма печати, и в малките парфюмерии няма  Sad /шаблони пък хич май не са и чували да се продават отделно, само комплект - печатче + шаблонче на цена от 2,50 до 6,50 са ги продавали някога, отдавна вече - не  Naughty

та и аз да повторя: Къде в Бургас е Колхозния или по друг начин казано: къде в Бургас продават само шаблони /или поне комплекти от 2,50/. Аз все пак открих на едно място за 4,50  и си купих, но няма да им купя всички цели 3 комплекта по 4,50 бройката, които пък и на всичко отгоре нямат хубави щампи, и моя няма ама това е друг въпрос

# 437
  • София
Янче, в София, днес гледах комплектите по 1,50лв. да взема да ти изпратя Laughing

За момичетата от София, гледах ги в Кауфланд(Младост) там където беше магазин за техника са направили магазин с всякакви боклучета, комплектите, както и лакчетата на Голдън Роуз бяха по 1,50лв. имаше и други декорации за нокти, все в този ценови диапазон  Hug

# 438
  • София
ga_aMa_He, защо по-добре не отделиш едни 10 лв. да си вземеш на Конад шаблонче, защото хем ще знаеш, че е качествено, хем ще си си харесала всичките или почти всичките картинки. Просто при положение, че става дума за евтини имитации няма как да очакваме разнообразието на оригинала. Да не говорим, че оригинални шпатулка + печат + 1 бр. шаблон излизат около 20 лв. Не мисля, че цената от 4,50 лв. трябва да предостави същия продукт.
И само да подчертая, че аз нямам никакви шаблони на Конад, защото на този етап ми идват скъпи и се задоволявам с това, което има на пазара и като някоя щампа не ми хареса просто не я купувам  Peace

# 439
# 440
  • Бургас
Янче, в София, днес гледах комплектите по 1,50лв. да взема да ти изпратя Laughing

Благодаря ти nad_tab,  отзивчива си както винаги, но не ми се ще да те ангажирам, ще търся отново и настоятелно /в едно магазинче ми обещаха да попитат доставчиците си, може пък да имам късмет/ М/у другото хич не се справих и това леко ме демотивира, мнооого съм лява  Blush

ga_aMa_He, защо по-добре не отделиш едни 10 лв. да си вземеш на Конад шаблонче, защото хем ще знаеш, че е качествено, хем ще си си харесала всичките или почти всичките картинки.
`ми не щъ, предпочитам да дам 36 за амазонските, те поне са много, но по гореизложената причина се чудя дали си струва инвестицията

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 12:48 от ga_aMa_He

# 441
  • София/Бургас
ga_aMa_He , права си няма смисъл. За 2 шаблона, стъргалка и печат,3 бойчки на Конад дадох 60 лева с доставката. Ако ги бях поръчала от някой сайт за тия пари щях да си купи много повече шаблони. 

# 442
  • София
Ами аз също си взех тези от амазон 21 броя ми излязоха 36 лева и съм предоволна от качеството им, досега всичките излизат перфектно на ноктите. А това за шаблоните на Конад го казах, понеже аз лично да кажем от по-евтинките си харесвам по 1-2 картинки на шаблонче и в крайна сметка имам доста шаблони от по 2 лв. бройката с малко картинки, които ми харесват. Та логиката ми е, че за същите пари ще получа същия брой картинки дето ми харесват.

# 443
  • Бургас
ga_aMa_He, парфюмерията на съфорумката Ji знаеш ли я? Там имаше само шаблончета - и от кръглите и от осмоъгълните, на две купчинки пред лаковете. Цената, обаче, не я помня точно Rolling Eyes

# 444
shhht.secret  много добре се е получило!!! Wink

# 445
Във Варна във магазин Делфин до църквата Света Петка продават на конад шаблони,боички ,печати,комплекти  Peace

# 446
  • Варна
Във Варна във магазин Делфин до църквата Света Петка продават на конад шаблони,боички ,печати,комплекти  Peace

Ей,мерси,миличка!!!!!!!!!!!Там продаваха Опи........не съм ходила мн отдавна натам,че все си купувам по нещо.........

# 447
  • София
Ето ESSIE CHINCHILLY с амазонските печати.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 16:46 от nad_tab

# 448
  • София
nad_tab супер се е получило  Peace

# 449
  • Пловдив
И в Пловдив все още се намират по левчетата печати с тампон и шпатулка но вече са на цени около 3 лв., което за мен е неприемливо. Имам такива които съм купувала на цена около 1 лв. и качеството им е несравнимо с тези които си поръчах миналата година от ибей и амазонските. Съвета ми е не си давайте парите за нещо което няма да ви върши работа.
nad_tab, стахотно!

Общи условия

Активация на акаунт